Lyceo Dordrecht – Singel 331

Dordrecht Singel 331– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is in Dordrecht te vinden op de Singel 331, vlakbij de bruisende binnenstad en centraal station. In ons ruime pand is ruimte voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, basisschoolbegeleiding, coaching en examentrainingen. Ook kunnen wij studenten begeleiden door middel van individuele bijles, studiecoaching en pedagogische coaching. Op maandag tot en met donderdag zijn wij geopend van 14.00 – 20.00 uur. Op vrijdag en zondag zijn wij geopend van 14.00 – 18.00 uur. Onze individuele begeleiding kan buiten deze tijden plaatsvinden op afspraak.  Ben je op zoek naar examentraining in Dordrecht? Deze bieden wij elk weekend en elke schoolvakantie aan. Telefonisch zijn we bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

 

Mijn naam is Naomi van Beuzekom. Ik ben de vestigingscoördinator in Dordrecht. Met een achtergrond in Vrijetijdswetenschappen heb ik afgelopen jaren met veel plezier gewerkt als huiswerk-, stage- en docentbegeleider. Binnen deze functie ben ik het vaste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders. Ik zet mij om leerlingen intrinsiek gemotiveerd te laten raken om hun studievaardigheden te verbeteren en hun zelfstandigheid te vergroten. Met mijn team van enthousiaste begeleiders zorg ik voor een fijn leerklimaat waar leerlingen naast studeren ook hun verhaal kwijt kunnen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Dordrecht

Onze vestiging zit op een centrale plek en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je bijvoorbeeld op het Da Vinci College, Het Johan de Witt-gymnasium of het Wartburg College? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen bij ons aanwezig.

Tijdens onze huiswerkbegeleiding in Dordrecht, bieden we je een rustige omgeving, waarin je met je school of studiewerk aan de slag gaat. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders zetten je op de eerste plaats.  Ze helpen je naar zelfstandigheid en werken aan je studievaardigheden. Natuurlijk willen we dat je goede resultaten haalt, maar het is ook belangrijk dat je goed in je vel zit en zelfvertrouwen krijgt.

Je voortgang is te volgen via ons eigen leerlingvolgsysteem, hierin houden we je ontwikkeling bij. Als je op zoek bent naar bijles in Dordrecht, kan je ook bij ons terecht. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze diensten, dan zou ik graag kennis met je willen maken. Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon. Uiteraard is het ook mogelijk dat je een middag mee komt lopen.

Op donderdagen kun je van 17.00 – 18.00 uur ook terecht op onze inloopspreekuren. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers.

Op deze vestiging in Dordrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding bij Lyceo in Dordrecht staat in het teken van persoonlijk aandacht. We stellen samen met je ouders persoonlijke doelen op, bij de start van de huiswerkbegeleiding, waar je bij ons aan gaat werken. Hier gaan onze begeleiders je bij helpen. Door hun positieve aanpak krijg je ook meer zelfvertrouwen. De begeleiders ondersteunen je bij het maken van een planning, zodat je op tijd start met leren en maken van je huiswerk. Je maakwerk kijken ze na en je leerwerk wordt door hen overhoord. Heb je een vakinhoudelijke vraag, dan kan je ook bij hen terecht. Heb je bij ons in de middag gewerkt, dan kan je in de avond lekker ontspannen! Huiswerkbegeleiding is mogelijk in verschillende trajecten, elk met een eigen mate van zelfstandigheid.

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Loop je misschien achter op de stof? Dan kan bijles bij Lyceo een goede uitkomst zijn! Samen met een ervaren begeleider die een specialist is in je lastige vak, ga je samen aan de slag met de stof. Je kan terecht bij de begeleider met al je vragen. Daarnaast weet de begeleider vaak bepaalde tips en tricks die het allemaal net wat makkelijker maken. De bijlessen worden één op één gegeven, zodat je alle tijd en aandacht krijgt die nodig is. De voortgang van de bijlessen worden bijgehouden door ons leerlingvolgsysteem. De begeleider houdt hier nauwkeurig in bij, wat de vorderingen zijn. Of je nu wekelijks bijles wilt of af en toe het vak bijwerken, bij Lyceo is het mogelijk!

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Leren programmeren

Tijdens een Lyceo CodeLab leren kinderen op een leuke en toegankelijke wijze digitale vaardigheden. Zij leren niet alleen technologie gebruiken, maar ook zelf technologie creëren. Naast het leren programmeren maken de kinderen een eigen game of website die ze op laatste dag mogen presenteren aan familie en vrienden.

Basisschoolbegeleiding

Ook op de basisschool wordt huiswerk opgegeven. Sommige kinderen hebben hier geen moeite mee, maar er zijn ook kinderen die het tempo lastig kunnen bijhouden of moeite hebben met bepaalde vakken. Soms zorgt de vraagstelling of spanning bij een Cito LVS-toets ervoor dat uw kind lager scoort dan jullie verwachtten aan de hand van de schoolresultaten.

Bij Lyceo gaan we ervan uit dat ieder kind uniek is en dat ieder kind op zijn of haar manier leert. Wij willen ervoor zorgen dat uw kind genoeg zelfvertrouwen en kennis heeft om na de zomer naar het volgende schooljaar of de middelbare school te gaan. Aan de hand van onze basisschoolmethode Lyceo Junior maken we een persoonlijk plan van aanpak om dit doel te bereiken. Zo werkt uw kind met zijn of haar vaste begeleider alleen aan de onderdelen die aandacht nodig hebben. Deze vaste begeleider houdt u op de hoogte van de voortgang en overleg hierover is altijd mogelijk. Op deze manier wordt het plan van aanpak actueel gehouden en aan huidige behoeften aangepast, zodat we met elkaar het doel kunnen bereiken.

  • Lyceo Dordrecht – Singel 331
  • Singel 331
  • 3311HE Dordrecht
  • Naomi van Beuzekom
+31631998624

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie