Lyceo: Partner van de school

Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. Dat is wat wij leerlingen meegeven. We leren ze plannen of helpen bij dat ene lastige vak. We bieden structuur, als dat thuis even ontbreekt. Onze missie is leerlingen vertrouwen te geven zodat zij succes ervaren op hun eigen niveau en leren met plezier. Meer dan 10 jaar ervaring in combinatie met onze frisse blik zorgen ervoor dat scholen graag met ons samenwerken. Gedegen en tegelijkertijd vernieuwend. Al onze diensten voor scholen op een rijtje:

Huiswerkbegeleiding en Bijles

Huiswerkbegeleiding of bijles biedt net dat steuntje in de rug: een leerling kan met een klein beetje hulp toch op zijn of haar niveau meekomen. Met begeleiding op de eigen school is dit extra praktisch, omdat begeleiders snel en makkelijk op de hoogte zijn van de stof die elke leerling op dat moment nodig heeft.

Examentrainingen

Tijdens een Lyceo examentraining stomen jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders leerlingen in kleine groepen klaar voor de school- en eindexamens . En wat blijkt? Onafhankelijk onderzoek wijst uit: Lyceo Examentrainingen zijn bewezen effectief.

Het Lyceo Examenjaar

Een combinatie van huiswerkbegeleiding, examentrainingen, bijlessen en coaching in het examenjaar. Met het Lyceo Examenjaar blijft de leerling gewoon op de eigen school, maar met alle extra begeleiding die hij of zij nodig heeft. Zo helpt Lyceo uitstroom van leerlingen voorkomen.

CodeKlas

Speciaal voor scholen die hun leerlingen de digitale vaardigheden van de toekomst willen leren is er de Lyceo CodeKlas. Na deelname aan de CodeKlas hebben leerlingen een goede basiskennis van programmeren.

Lente- en zomerschool

De Lyceo Lente- of Zomerschool: een combinatie van vakinhoudelijke begeleiding, coaching op maat en aandacht voor studievaardigheden. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek wijst uit: 82 procent van de leerlingen gaat alsnog over.

Basisschoolbegeleiding

Grotere klassen en leerlingen met behoefte aan extra hulp: een combinatie die het werk in een basisschoolklas soms lastig maakt. Lyceo kan de extra begeleiding bieden waar sommige leerlingen behoefte aan hebben.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie