Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Rotterdam?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Rotterdam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Rotterdam en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Zevenkamp, Kralingen, Dijkzigt, Oosterflank, Zuidplein en Noord en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Rotterdam en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Marnix Gymnasium, Het Lyceum Rotterdam, Melanchthon Schiebroek, Avicenna College, GSR en Wartburg College.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf!

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over

Ervaring van ouders

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.