Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Rotterdam?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Rotterdam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Rotterdam en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Zevenkamp, Kralingen, Dijkzigt, Oosterflank, Zuidplein en Noord en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Rotterdam en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Marnix Gymnasium, Het Lyceum Rotterdam, Melanchthon Schiebroek, Avicenna College, GSR en Wartburg College.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Tijdens huiswerkbegeleiding kan jouw kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. We bieden een fijne omgeving waarin je kind zich goed kan concentreren. Je kind start met minimaal drie dagen huiswerkbegeleiding. In overleg kunnen we afbouwen naarmate uw kind zelfstandiger kan werken. In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om te beginnen met twee dagen huiswerkbegeleiding. Zo krijgt jouw kind de ondersteuning die nodig is om beter te leren en te studeren.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Bij Lyceo bieden we huiswerkbegeleiding die gericht is op persoonlijke aandacht voor iedere leerling. We helpen niet alleen bij het schoolwerk, maar richten ons ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerling. Onze begeleiding is gericht op het versterken van deze vaardigheden, zodat je beter kan leren en uiteindelijk beter presteert.

Ervaring van ouders

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma