Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Rotterdam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Rotterdam?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Rotterdam krijg je actieve en persoonlijke begeleiding. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders staan voor je klaar om samen met jou het beste uit je schooltijd te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Rotterdam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Door de persoonlijke studiebegeleiding leer je hoe je het beste met de stof om kunt gaan, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor betere resultaten haalt.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Al onze locaties zijn zo ingericht dat jij in een rustige omgeving zit. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het werk wat je moet doen. Er lopen altijd meerdere begeleiders rond die je persoonlijke begeleiding kunnen geven. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je daardoor vragen stellen, jezelf laten overhoren of samen je huiswerk controleren. De studiebegeleiding wordt geheel op jou persoonlijke behoeftes aangepast. Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Rotterdam en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op meerdere locaties in Rotterdam en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt, zoals in de wijken Zevenkamp, Kralingen, Dijkzigt, Oosterflank, Zuidplein en Noord. In en rondom Rotterdam kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locaties:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaring van ouders

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.