Anne Verhoeven

Vestigingsmanager

Mijn naam is Anne Verhoeven en ik ben de vestigingsmanager op deze vestiging in het mooie Kralingen. Samen met mijn assistentes Hannah en Beyza zorg ik voor een fijne en huiselijke sfeer op de huiswerkbegeleiding. Met veel persoonlijk contact en een positieve houding hopen wij dat we de leerlingen met een flinke dosis zelfvertrouwen naar school laten gaan! Zelf ben ik ook begeleider geweest tijdens mijn studie en vind ik het stiekem nog steeds erg leuk om wiskunde sommen te maken met de kids :) Voel je welkom om eens bij ons binnen te lopen!

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Adamshofstraat. De huiswerkbegeleiding op de Adamshofstraat is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons in twee panden naast elkaar op de Adamshofstraat (‘groen en blauw’) waar gewerkt wordt in lichte en gezellige ruimtes. Het fijne aan deze vestiging is de combinatie tussen het huiselijke en persoonlijke gevoel van thuis, met de focus op het schoolwerk.

Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Adamshofstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Remedial teaching >

Huiswerkbegeleiding

Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Remedial teaching

Heb je het gevoel dat jouw kind niet optimaal presteert en er meer inzit? Of is er bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen de midden- eind en doorstroomtoetsen te maken? Remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat. Bij RT pakken we blokkades en achterstanden aan en proberen we verdere leerachterstanden te voorkomen. Aan de hand van een handelingsplan werken we gericht aan een onderwerp. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw kind om leert gaan met zijn of haar leerprobleem, weer mee kan doen met de groep en met zelfvertrouwen in de klas zit.

Vestiging op kaart