AFTER’S COOL Rotterdam – Adamshofstraat

Rotterdam Adamshofstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen in Kralingen op de Adamshofstraat.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Indra Bout

Vestigingsmanager

Mijn naam is Indra Bout, al een aantal jaar ben ik de vestigingsmanager op onze locatie aan de Adamshofstraat in Kralingen. Na mijn studie pedagogische wetenschappen ben ik bij AFTER’S COOL komen werken. Op mijn locatie wil ik voor leerlingen een fijne plek bieden tussen school en thuis, een plek met veel persoonlijke aandacht en de focus op het schoolwerk. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, mijn team van lieve, behulpzame en enthousiaste begeleiders staan ook altijd klaar voor de leerlingen. Geen vraag of situatie is voor ons te gek, we denken graag met jullie mee.
 • AFTER’S COOL Rotterdam – Adamshofstraat
 • Adamshofstraat 48
 • 3061ZG Rotterdam
 • Indra Bout
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Adamshofstraat. De huiswerkbegeleiding op de Adamshofstraat is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons in twee panden naast elkaar op de Adamshofstraat (‘groen en blauw’) waar gewerkt wordt in lichte en gezellige ruimtes. Het fijne aan deze vestiging is de combinatie tussen het huiselijke en persoonlijke gevoel van thuis, met de focus op het schoolwerk.

Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Adamshofstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo houd je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.