Examentraining Leiden

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Leiden?

Heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Een goed cijfer nodig om de lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil jouw kind gewoon met meer zekerheid de examens in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We geven examentrainingen in alle weekenden & schoolvakanties. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Leiden wordt jouw kind in 2 dagen klaargestoomd voor de examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en gaan ze aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de regio van Leiden?

De examentrainingen worden gegeven in ons pand aan de Schipholweg in het centrum van Leiden. Binnen enkele minuten begeef je je in de gezellige winkelstraat, de Haarlemmerstraat, en loop je tegen de mooiste hofjes van Leiden aan. De locatie bevindt zich op loopafstand van het station Leiden Centraal. Ook is het makkelijk te bereiken met de fiets voor iedereen die in regio Leiden woont. Handig als je bijvoorbeeld uit Oegstgeest, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Zoeterwoude, Valkenburg of Rijnsburg komt!

Waarom een Lyceo examentraining in Leiden?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerlingen en kunnen hen daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
• Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert. Je kunt thuis extra oefenen waardoor je nóg beter weet wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. De oefenopgaven zijn gemaakt door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. Uiteraard sluiten de opgaven volledig aan op het centraal examen. Hierdoor herken je onderwerpen en vragen makkelijker tijdens het centraal examen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden. Ga hier gelijk aan de slag!

Lyceo Samenvatting

In een Lyceo Samenvatting vind je de volledige examenstof van één vak. De samenvatting helpt om de examenonderwerpen te overzien en echt te doorgronden. Natuurlijk staat in ieder boekje precies wat leerlingen voor het examen moeten weten. Hierdoor is een samenvatting de ideale voorbereiding op het schoolexamen. Bestel direct de samenvattingen!

Examencheck

Doe onze gratis examencheck! Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Kom erachter met de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je ziet ook aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. Vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch?

Lyceo Examens

Daarnaast kun je op onze website veel lezen over andere onderwerpen omtrent de examens! Zo hebben we meerdere blogs waarin we uitleggen hoe jij je het beste kan voorbereiden op jouw examens en beantwoorden we jullie meest gestelde vragen. Klik hier voor tips voor bepaalde vakken!