Examentraining Leiden

Examentraining volgen in Leiden? Kom dan naar Lyceo! Op verschillende data en locaties kun je in Leiden examentrainingen volgen. Het gehele jaar door, in weekenden en schoolvakanties. Een examentraining van Lyceo bereidt je optimaal voor op je eindexamens en is bewezen effectief. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een examentraining van Lyceo zorgt voor gemiddeld tot een punt hoger op het examen. Examentraining zorgt er daarnaast voor dat je met meer zelfvertrouwen de examens in gaat.

Hieronder zie je op welke locaties in Leiden we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

Leiden, de gezelligste studentenstad van Nederland! In deze prachtige stad kun je op verschillende locaties een examentraining volgen. Elke locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze zorgvuldig opgeleide examentrainers stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examens.

Examentraining volgen in Leiden

Op elke locatie worden examentrainingen gegeven voor zowel leerlingen van vmbo, havo als vwo niveau. Samen met onze professionele trainers behandel je nog een keer alle examenstof. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen over de stof te beantwoorden. Er wordt getraind in kleine groepen. Trainers nemen samen met de examenkandidaat alle examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Een examentraining geeft meer vertrouwen

Examentraining Leiden

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.