Examentraining Leiden

Gemiddeld tot een punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bij een tweede examentraining krijg je 10% korting
Bezig met laden...

Leiden, de gezelligste studentenstad van Nederland! In deze prachtige stad kun je op verschillende locaties een examentraining volgen. Elke locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze zorgvuldig opgeleide examentrainers stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examens.

Examentraining volgen in Leiden

Op elke locatie worden examentrainingen gegeven voor zowel leerlingen van vmbo, havo als vwo niveau. Samen met onze professionele trainers behandel je nog een keer alle examenstof. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen over de stof te beantwoorden. Er wordt getraind in kleine groepen. Trainers nemen samen met de examenkandidaat alle examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Een examentraining geeft meer vertrouwen

Examentraining Leiden

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie