Voorkom achterstanden met online bijles!

  • Krijg weer zelfvertrouwen
  • Flexibel in te plannen naast je eigen lessen
  • Eén-op-één begeleiding, gericht op jouw vragen
  • Direct aan de slag en snel resultaat, ook in de schoolvakanties!
  • Voor alle vakken & elk niveau
Nu aanmelden!

Online bijles

Kan jij naast je lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Tijdens online bijles leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor je achterstanden voorkomt en je resultaten verbeteren.

Je krijgt je eigen ervaren bijlesdocent waarmee je samen de lesstof voor een specifiek vak doorneemt. We helpen je de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kun je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je meer zelfvertrouwen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.

Hoe werkt online bijles?

Samen spreek je een tijd af voor de bijles die jullie allebei uitkomt. Voorafgaand aan de bijles kan jij al laten weten met welke onderdelen je meer moeite hebt. Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte opgaven bespreken. Door zelfstandig en gestructureerd te werken groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand.

Telefonisch contact opnemen
Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Wat heb je nodig voor online bijles?

Je krijgt online les van een van onze vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer. Het enige wat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer/laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Samen met jouw persoonlijke bijlesdocent plan je de bijlessen in. Jullie horen en zien elkaar via de webcam en microfoon.

Verder kun je ook gebruikmaken van het online whiteboard: Awwapp. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Het programma

Wij werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode. Een unieke methode met een wetenschappelijke basis, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Door het creëren van tijdslijnen en het maken van samenvattingen krijg je steeds meer grip op de lesstof.

Voordoen, samendoen, zelf doen
Onze bijles is gericht op het zelfstandig leren. De begeleider legt de theorie uit en doet de opdracht voor. Daarna maak jij de opdracht samen met de begeleider en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo word je steeds beter in het eerst zo lastige vak en krijg je weer plezier in het leren!

Vinger aan de pols
In ons online leerlingvolgsysteem kunnen ouders de planning, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken.

Alle vakken

Lyceo geeft bijles in alle vakken op elke niveau. Klik op één van de onderstaande vakken voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Meer informatie of aanmelden?

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften stemmen we af wanneer en hoe vaak de bijles plaatsvindt. We vertellen je hier graag meer over! Wil je meer informatie over onze online bijlessen of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via 071-7900040 of klik hier voor het aanmeldformulier.