Volg vanuit huis online bijles!

  • Krijg weer zelfvertrouwen
  • Flexibel in te plannen naast jouw kind zijn of haar eigen lessen, ook in de avonduren
  • Eén-op-één begeleiding, gericht op de vragen van jouw kind
  • Ervaren professionele begeleiders
  • Direct aan de slag en snel resultaat, ook in de schoolvakanties!
  • Voor alle vakken & elk niveau
Nu aanmelden!

Online bijles

Kan jouw kind naast zijn of haar lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Via Lyceo kan hij of zij, waar hij of zij ook woont, flexibel online bijles volgen. Tijdens online bijles leren we je kind zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren.

Je kind krijgt een eigen ervaren bijlesdocent waarmee zij samen de lesstof voor een specifiek vak doorneemt. We helpen je kind de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kunnen leerlingen vragen stellen aan hun vaste begeleider als ze iets nog niet helemaal snappen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.

Hoe werkt online bijles?

Samen spreekt je kind met zijn of haar bijlesdocent een tijd af voor de bijles die jullie allebei uitkomt. Voorafgaand aan de bijles kan jouw kind al laten weten met welke onderdelen hij of zij meer moeite heeft. Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen zij samen oefenen met de stof of samen de door jouw kind gemaakte opgaven bespreken. Door zelfstandig en gestructureerd te werken groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand.

Telefonisch contact opnemen
Aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wat heb je nodig voor online bijles?

Om online bijles te volgen heb je alleen jouw lesmateriaal en een computer met een webcam en microfoon nodig. Met je bijlesdocent kan je vooraf afspreken welk videobelprogramma jullie gaan gebruiken.

Verder kun je gebruik maken van een (gratis) digitaal whiteboard. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Het programma

Wij werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode. Een unieke methode met een wetenschappelijke basis, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Door het creëren van tijdslijnen en het maken van samenvattingen krijgen leerlingen steeds meer grip op de lesstof.

Voordoen, samendoen, zelf doen
Onze bijles is gericht op het zelfstandig leren. De begeleider legt de theorie uit en doet de opdracht voor. Daarna maakt jouw kind de opdracht samen met de begeleider en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo wordt je kind steeds beter in het eerst zo lastige vak en krijgt hij of zij weer plezier in het leren!

Vinger aan de pols
In ons online leerlingvolgsysteem kunnen ouders de planning, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken.

Alle vakken

Lyceo geeft bijles in alle vakken op elke niveau. Klik op één van de onderstaande vakken voor meer informatie. Staat het vak van jouw kind er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Meer informatie of aanmelden?

Afhankelijk van de wensen en behoeften van je kind stemmen we af wanneer en hoe vaak de bijles plaatsvindt. We vertellen je hier graag meer over! Wil je meer informatie over onze online bijlessen of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via 071-7900040 of klik hier voor het aanmeldformulier.