De beste bijles volg je online bij Lyceo!

  • Snel geregeld, snel resultaat
  • Voorkom achterstanden
  • Professionele ondersteuning door ervaren begeleiders
  • Voor alle vakken & elk niveau
Boek nu!

Online Bijles

Maak nuttig gebruik van je extra tijd en meld je aan voor online bijles bij Lyceo. Zo krijg jij de juiste steun bij dat lastige vak en ben je straks goed voorbereid als de scholen weer open gaan!

Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Je krijgt via Skype les van een van onze vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer.

Bijlessen kunnen je helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kun je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Daar heb je juist nu extra tijd voor en je voorkomt achterstand. Hierdoor wordt het makkelijker om betere cijfers te halen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je meer zelfvertrouwen, waardoor je beter presteert.

Direct aanmelden

Wat heb je nodig voor online bijles?

Het enige wat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer/laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Samen met jouw persoonlijke bijlesdocent plan je de bijlessen in. Jullie horen en zien elkaar via de webcam en microfoon.

Verder kun je ook gebruikmaken van het online whiteboard: Awwapp. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

 

 

Het programma

Je krijgt één-op-één bijles van een vaste, deskundige begeleider. De begeleider geeft extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Door zelfstandig en gestructureerd te werken groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand.

Wij werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode. Een unieke methode met een wetenschappelijke basis, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Door het creëren van tijdslijnen en het maken van samenvattingen krijg je steeds meer grip op de lesstof.

Voordoen, samendoen, zelf doen
Onze bijles is gericht op het zelfstandig leren. De begeleider legt de theorie uit en doet de opdracht voor. Daarna maak jij de opdracht samen met de begeleider en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo word je steeds beter in het eerst zo lastige vak en krijg je weer plezier in het leren!

Vinger aan de pols
In ons online leerlingvolgsysteem kunnen ouders de planning, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken.

 

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie over onze online bijlessen of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via 071-7900040 of klik hier voor het aanmeldformulier.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie