Bijles bedrijfseconomie volgen?

Bij bedrijfseconomie staat het functioneren van bedrijven centraal en ligt de focus op de link tussen ‘privépersonen’ en ‘ondernemingen’. Voor dit vak is het belangrijk om zowel kennis van begrippen als van economische berekeningen te hebben. Misschien heeft je kind moeite met een van deze onderdelen, of weet hij of zij niet hoe je het beste kan leren voor dit vak. Wij helpen hem of haar om dit beter onder de knie te krijgen, zodat je kind weer betere cijfers gaat halen!

Bijles helpt je om de lesstof van bedrijfseconomie beter te begrijpen en te verwerken. Je kind krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar hij of zij moeite mee heeft. Daarnaast kan je kind al zijn of haar vragen stellen aan de vaste begeleider. Bij Lyceo is het kennisniveau van jouw zoon of dochter het vertrekpunt. Op die manier krijgt hij of zij precies de aandacht die nodig is.

Direct aanmelden

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op
Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van bedrijfseconomie bijles

Beter begrip van de bedrijfseconomie stof
Een vaste ervaren begeleider
Achterstanden voor bedrijseconomie worden weggewerkt
We werken op het tempo van jouw kind
Meer zelfvertrouwen
Hogere cijfers voor bedrijfseconomie

Hoe werkt bijles bedrijfseconomie?

Bij het vak bedrijfseconomie wordt er gekeken naar bedrijven in een breed verband waarbij factoren zoals de toekomst, onzekerheid en risico een rol spelen. Tijdens de bijles verduidelijken we de theorie en geven we praktische voorbeelden, daarbij wordt de stof toegepast op actuele situaties uit het bedrijfsleven. Vervolgens gaan we aan de slag met een aantal oefenvragen. Door voorbeeldvragen te oefenen, kunnen we beter zien wat de sterke en zwakke punten van je kind zijn. We gaan aan het werk met de onderwerpen waar jouw kind wat meer moeite mee hebt, zodat ze de stof beter beheersen en de toetsen beter kunnen maken.

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op het kennisniveau van jouw kind, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kan je kind zich optimaal richten op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken deze met je kind. Zo weet je als ouder precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijgt je kind zelfvertrouwen, wat resulteert in betere prestaties.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor bedrijfseconomie

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor bedrijfseconomie die je helpen met leren. Daarnaast posten wij regelmatig filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hiernaast zie je een voorbeeld van een Lyceo Legt Uit filmpje voor het vak bedrijfseconomie. Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor bedrijfseconomie maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!