Volg bijles bedrijfseconomie

Bij bedrijfseconomie staat het functioneren van bedrijven centraal en ligt de focus op de link tussen ‘privépersonen’ en ‘ondernemingen’. Voor dit vak is het belangrijk om zowel kennis van begrippen als van economische berekeningen te hebben. Misschien heb je moeite met één van deze onderdelen, of weet je niet hoe je het beste kan leren voor dit vak. Wij helpen je om dit beter onder de knie te krijgen, zodat jij weer betere cijfers gaat halen!

Bijles helpt je om de lesstof van bedrijfseconomie beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt en je kan al je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Hoe werkt bijles bedrijfseconomie?

Bij het vak bedrijfseconomie wordt er gekeken naar bedrijven in een breed verband waarbij factoren zoals de toekomst, onzekerheid en risico een rol spelen. Tijdens de bijles verduidelijken we de theorie en geven we praktische voorbeelden, daarbij wordt de stof toegepast op actuele situaties uit het bedrijfsleven. Vervolgens gaan we aan de slag met een aantal oefenvragen. Door voorbeeldvragen te oefenen, kunnen we beter zien wat jouw sterke en zwakke punten zijn.  We gaan aan het werk met de onderwerpen waar jij wat meer moeite mee hebt, zodat jij de stof beter beheerst en je toetsen beter kan maken.

Direct aanmelden

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een bewezen, effectieve methode, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier verschillende effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. De start is op jouw kennisniveau, waaruit we verder gaan bouwen. Ons lesmateriaal is onafhankelijk en innovatief en is ontwikkeld samen met universiteiten en hogescholen door het hele land.

Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Door deze vorm van begeleiding kun jij je optimaal richten op het vak wat je moeilijk vindt. Er zitten nog meer voordelen aan het volgen van bijles bij Lyceo, namelijk:

  • De begeleider geeft duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Je krijgt je eigen vaste ervaren begeleider.
  • Samen met deze begeleider werk je achterstanden weg, waardoor je weer helemaal op schema bent.
  • Doordat we werken op jouw tempo heb je zo min mogelijk stress.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jou kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden? Meld je dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Bedrijfseconomie

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Bedrijfseconomie die je helpen met leren. Daarnaast posten wij regelmatig filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Bedrijfseconomie maar ook voor andere vakken.