Bijles Deventer

Zoek jij bijles in Deventer?

  • Op zoek naar bijles bij jou in de buurt van Deventer?
  • Worstel je met de stof bij een bepaald vak?
  • Loop je achter met de lesstof en heb je (tijdelijk) persoonlijk advies nodig om je achterstand weg te werken?

Dan is bijles precies wat je zoekt! Lyceo biedt individueel onderwijs door het hele land, dus ook bij jou in (de omgeving van) Deventer.

Waar vind je bijles in Deventer?

Kom jij uit de omgeving Deventer Binnenstad, Zwolsewijk, Voorstad, Keizerslanden, Rivierenwijk, Bergweide, Colmschate of Diepenveen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Deventer. Je vindt onze schoollocaties in De Boerhaave in de buurt Keizerslanden, Het Vlier in de buurt Borgele en Het Stormink in de buurt Rivierenwijk.

Bezig met laden...

Waarom zou je bijles bij Lyceo volgen?

We gebruiken alleen op wetenschap gebaseerde methoden. In samenwerking met Tilburg University hebben we een unieke manier ontwikkeld om je studievaardigheden te leren en te verbeteren. Lyceo Leren Leren ©. Deze methode wordt gebruikt bij huiswerkbegeleiding en bijles.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

De onderwerpen die gevolgd kunnen worden zijn als volgt. Tijdens een bijlessessie van een uur krijg je gepersonaliseerde instructies van een deskundige tutor over het onderwerp of deelgebied dat je wilt behandelen.

Online bijles krijgen?

Op zoek naar professionele ondersteuning van een ervaren online begeleider, ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.