Lyceo Apeldoorn – KSG

Apeldoorn KSG – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging op het KSG aan de Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan. Op deze vestiging kan je als leerling van het KSG bij Lyceo terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Apeldoorn – KSG
 • Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 42
 • 7316AW Apeldoorn
 • Pauline Stephan
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken graag met het maken van het huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen in de week klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer: 055 3034384.

  Eigen lokaal
  Op het KSG beschikt Lyceo over een eigen lokaal waar leerlingen terecht kunnen om aan hun huiswerk te werken.

  Het intakegesprek
  Voordat je gaat beginnen met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo is en kan de vestigingsmanager je goed adviseren over hoe de begeleiding te werk gaat.

  Pauline Stephan

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Pauline Stephan en ik ben de vestigingsmanager op het KSG in Apeldoorn.
  Het belangrijkste vind ik om een veilige en rustige werkomgeving te creëren waar de leerling samen kan werken, effectief kan leren en het zelfvertrouwen kan versterken.
  Daarbij is het van groot belang dat de leerling weet hoe te leren, studievaardigheden kan aanleren en leert hoe te plannen. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij jouw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouders. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak.
  Ik heb al 5 jaar ervaring in het onderwijs in Apeldoorn als Docent Engels. Het leukste vind ik om met de leerlingen aan het werk te kunnen gaan en dat stukje vertrouwen te kunnen meegeven in hun eigen kunnen.
  Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Zijn er vakken die jouw kind lastig vindt en zou hij of zij daar graag extra hulp bij willen? Dan is bijles erg geschikt! Bijles kan je kind helpen de stof beter te begrijpen en verwerken, zodat hij of zij de leerstof snel weer onder controle krijgt.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart