Waarom faalangsttraining bij Lyceo?

  • In 2 of 6 weken grip op faalangst
  • Voor alle middelbare scholieren
  • Gewoon op jouw school of een van onze eigen locaties
  • Ervaren begeleiders
Neem contact op

Grip op faalangst

Vind jij het moeilijk om te presenteren? Ben je erg zenuwachtig als je een proefwerk moet maken? Of blijf je, ondanks goede voorbereidingen, matig presteren? Met de faalangsttraining van Lyceo word jij jouw faalangst de baas. De faalangstreductietraining is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen en het leren omgaan met faalangst. De training is geschikt voor leerlingen van de middelbare school, op alle niveaus en in alle leerjaren.

Hoe werkt faalangsttraining?

Tijdens een intake bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je leert tijdens de bijeenkomsten wat faalangst is, hoe je het herkent en hoe je je ontspant als je het voelt aankomen. Thuis ga je vervolgens met oefeningen en huiswerkopdrachten aan de slag. De faalangsttraining combineert theorie met interactieve opdrachten om het zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast komen er oefeningen aan bod gericht op het omgaan met stress.

We houden jou en je ouders op de hoogte van je voortgang. Na 6 individuele bijeenkomsten óf 2 groepsbijeenkomsten, heb je handvatten gekregen om je faalangstgevoelens meer onder controle te krijgen.

Vrijblijvend aanmelden voor faalangsttraining

Welke faalangstreductietrainingen zijn er?

In 2 of 6 weken tijd leer je hoe faalangst werkt, hoe je het herkent én ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties.

Er zijn twee verschillende trainingen beschikbaar:

  • Een groepstraining met maximaal 8 leerlingen op school. Dit zijn 2 trainingen van 3 uur.
  • Een individuele training op een van onze eigen vestigingen bij jou in de buurt. Dit zijn 6 trainingen van 45 minuten.

Heb je interesse in de faalangsttraining van Lyceo of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 071 – 7900040.