Partners van Lyceo

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. In de begeleiding en ontwikkeling van onze trainers en het lesmateriaal werkt Lyceo nauw samen met vooraanstaande universiteiten. Lyceo organiseert ook examentrainingen op diverse universiteiten en hogescholen. Hieronder een overzicht van onze partners:

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) wil ervoor zorgen dat scholieren zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun studie. Dit doen we door activiteiten zoals symposia, profielwerkstukbegeleiding en webklassen. De examentraining sluit hier ook naadloos bij aan. Samen met Lyceo willen we ervoor zorgen dat scholieren niet alleen voorbereid zijn voor hun examens, maar ook voor de tijd die daarna komt.

Bekijk Rijksuniversiteit Groningen

TU Eindhoven

Sinds 2013 slaan de TU/e en Lyceo de handen ineen. Door deze samenwerking is een van de grootste technische universiteiten van Nederland en Lyceo op het gebied van examentrainingen aan elkaar verbonden.

Bekijk TU Eindhoven

VU Amsterdam

De Vrije Universiteit (VU) is een brede universiteit met opleidingen in vrijwel alle disciplines. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van trainingen voor meerdere vakken en het opleiden van goede docenten. Samen met de VU biedt Lyceo scholieren de kans zich optimaal voor te bereiden op hun examens.

Bekijk VU Amsterdam

Universiteit Twente

De University of Twente en Lyceo slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat examenkandidaten het maximale uit hun eindexamenjaar halen. Sinds afgelopen jaar werken Lyceo en het Pre-U programma van de University of Twente samen om eindexamentrainingen aan te bieden aan middelbare scholieren. Deze trainingen vinden plaats op de campus van de UT, en worden waar mogelijk gegeven door haar eigen studenten.

Bekijk University of Twente

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren in Amersfoort en omgeving.

Bekijk Juffrouwjulia

Haags Studiepunt

Haags Studiepunt is al jaren hét instituut voor huiswerkbegeleiding in Den Haag. Het Haags Studiepunt staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, voor leerlingen en ouders!

Bekijk Haags Studiepunt

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.

Bekijk Centrum voor Studiebegleiding

Erudio

Erudio verzorgt studieondersteuning binnen het middelbaar onderwijs. Dit doen zij met hun eigen visie waarbij vertrouwen, beloften nakomen en eerlijkheid centraal staat.

Bekijk Erudio

Onderwijshelden

Onderwijshelden biedt scholen een poule van talenten die op flexibele wijze het docententeam ontzorgt. Op die manier kunnen docenten zich richten op hun kerntaak en maatwerk bieden aan de leerling. Hun helden zijn studenten of net afgestudeerden en hebben hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerlingen en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs. Met deze bevlogen krachten zorgen ze niet alleen voor een dosis inspiratie in het onderwijs, maar ook voor nieuwe aanwas van onderwijstalent.

Bekijk onderwijshelden

Bijlesnetwerk

Sinds 2005 verzorgt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Bijlesnetwerk biedt ook de mogelijkheid om bijles thuis te verzorgen.

Bekijk Bijlesnetwerk

StudieKeuzeAdvies

StudieKeuzeAdvies helpt jongeren die zich heel goed willen voorbereiden of hulp nodig hebben bij hun studiekeuze, om de juiste opleiding te kiezen.

Bekijk Studiekeuzeadvies

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie