Partners van Lyceo

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. In de begeleiding en ontwikkeling van onze trainers en het lesmateriaal werkt Lyceo nauw samen met vooraanstaande universiteiten. Lyceo organiseert ook examentrainingen op diverse universiteiten en hogescholen. Hieronder een overzicht van onze partners:

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden en Lyceo hebben de handen ineengeslagen. Door deze samenwerking krijgen leerlingen de mogelijkheid om te leren coderen. 

Bekijk Universiteit Leiden

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren in Amersfoort en omgeving.

Bekijk Juffrouwjulia

Haags Studiepunt

Haags Studiepunt is al jaren hét instituut voor huiswerkbegeleiding in Den Haag. Het Haags Studiepunt staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, voor leerlingen en ouders!

Bekijk Haags Studiepunt

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) gedegen steun in Den Bosch aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.

Bekijk CSB

Onderwijshelden

Onderwijshelden biedt scholen een poule van talenten die op flexibele wijze het docententeam ontzorgt. Op die manier kunnen docenten zich richten op hun kerntaak en maatwerk bieden aan de leerling. Hun helden zijn studenten of net afgestudeerden en hebben hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerlingen en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs. Met deze bevlogen krachten zorgen ze niet alleen voor een dosis inspiratie in het onderwijs, maar ook voor nieuwe aanwas van onderwijstalent.

Bekijk onderwijshelden

Bijlesnetwerk

Sinds 2005 verzorgt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Bijlesnetwerk biedt ook de mogelijkheid om bijles thuis te verzorgen.

Bekijk Bijlesnetwerk

StudieKeuzeAdvies

StudieKeuzeAdvies helpt jongeren die zich heel goed willen voorbereiden of hulp nodig hebben bij hun studiekeuze, om de juiste opleiding te kiezen.

Bekijk Studiekeuzeadvies

Studiebegeleiding Amstelveen

Studiebegeleiding Amstelveen is al jaren hét instituut voor intensieve studiebegeleiding in Amstelveen. Bij Studiebegeleiding Amstelveen helpen ze leerlingen hun motivatie weer terug te vinden, zijn ze betrokken bij het leerproces en staan ze bovenal voor  kwaliteit.

Bekijk SBA

Check5

Bij al haar diensten staan samenwerking met scholen, terugkoppeling naar de ouders via het online volgsysteem en begeleiding op maat centraal. Check5 helpt leerlingen bij hun schoolloopbaan met als doel hun studieresultaten te verbeteren en het aanleren van studievaardigheden, waarmee ze zelfstandig kunnen studeren

Bekijk Check5

Instituut Nijman

Instituut Nijman heeft als doel leerlingen meer zelfvertrouwen en minder stress te laten ervaren en zo hun schoolresultaten te verbeteren. Zij geloven in persoonlijke begeleiding waarbij leerlingen zelf leren leren.

Bekijk Instituut Nijman

Studiekring

Studiekring stimuleert leerlingen door het gehele land om het beste uit zichzelf te halen onder begeleiding van enthousiaste, ervaren begeleiders. Door deze samenwerking is het mogelijk om nog meer leerlingen passende begeleiding op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en coaching aan te bieden. 

Bekijk Studiekring

Instituut de Leeuw

Instituut de Leeuw is al meer dan 25 jaar de plek waar leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs uit Amsterdam en omstreken terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Iedere leerling is anders, dus alle begeleiding bij Instituut de Leeuw is maatwerk. 

Bekijk Instituut de Leeuw

Schoolkitchen Amsterdam

In het centrum van Amsterdam biedt Schoolkitchen huiswerkbegeleiding aan, waarbij de nadruk ligt op leerlingen leren leren. Er wordt altijd uitgegaan van de capaciteiten en talenten die de leerlingen al bezitten. 

Bekijk Schoolkitchen Amsterdam

StudieQ

StudieQ biedt al meerdere decennia huiswerkbegeleiding in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen en omgeving. In al deze jaren van studiebegeleiding staat kennis, enthousiasme en grote betrokkenheid bij de leerling centraal. 

Bekijk StudieQ

Studiecentrum Haren

Studiecentrum Haren ondersteunt leerlingen vanaf de brugklas tot aan de examens bij het maken van hun huiswerk. De focus ligt op de scholieren een duidelijke structuur bieden, naast de vakinhoudelijke kennis. 

Bekijk Studiecentrum Haren

PIOS

Met plezier naar school en je ontwikkelen, je talent ontdekken, op weg gaan naar een rol in de maatschappij waarin je waardevol bent, dat is waar het al meer dan 20 jaar om gaat bij PIOS.

Bekijk PIOS

AFTER'S COOL

Als sinds 1999 is AFTER’S COOL een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken.

Bekijk After's Cool

Lector Studiebegeleiding

Lector Studiebegeleiding werkt samen met een groot aantal middelbare scholen op het gebied van aanvullend onderwijs. Lector organiseert, samen met Lyceo, in opdracht van scholen verschillende lessen, cursussen voor ouders, (examen)trainingen en zomer- en lentescholen.

Bekijk Lector