Partners van Lyceo

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen. In de begeleiding en ontwikkeling van onze trainers en het lesmateriaal werkt Lyceo nauw samen met vooraanstaande universiteiten. Lyceo organiseert ook examentrainingen op diverse universiteiten en hogescholen. Hieronder een overzicht van onze partners:

Lyceo Examentraining is trots op haar nauwe samenwerking met de TU Delft. Op zowel inhoudelijk als organisatorisch vlak vullen beide partijen elkaar aan. Lees hier meer over hoe de TU Delft scholieren helpt en door hoogstaand onderwijs haar studenten een kansrijke toekomst biedt.
> Bekijk de TU Delft

TU Eindhoven

Sinds 2013 slaan de TU/e en Lyceo de handen ineen. Door deze samenwerking én het partnerschap met de TU Delft, zijn de twee grootste technische universiteiten van Nederland en Lyceo op het gebied van examentrainingen verbonden. Tijdens de trainingen kunnen scholieren de sfeer opsnuiven van het leven op de campus!
> Bekijk de TU Eindhoven

VU Amsterdam

De Vrije Universiteit (VU) is een brede universiteit met opleidingen in vrijwel alle disciplines. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van trainingen voor meerdere vakken en het opleiden van goede docenten. Samen met de VU biedt Lyceo scholieren de kans zich optimaal voor te bereiden op hun examens.
> Bekijk de VU

Juffrouwjulia

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en coaching voor middelbare scholieren. JuffrouwJulia ondersteunt jou bij het maken, leren en plannen van je huiswerk. Wil jij je schoolresultaten verbeteren?
> Bekijk Juffrouwjulia

Max Studiepartner

Max Studiepartner begeleidt leerlingen en studenten van cito tot bul. Basisschoolleerlingen, middelbare scholieren én studenten kunnen bij Max terecht voor begeleiding, test & advies en bijles. Op naar een beter resultaat?
> Bekijk Max Studiepartner

Universiteit Twente

De University of Twente en Lyceo slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat examenkandidaten het maximale uit hun eindexamenjaar halen. Sinds afgelopen jaar werken Lyceo en het Pre-U programma van de University of Twente samen om eindexamentrainingen aan te bieden aan middelbare scholieren. Deze trainingen vinden plaats op de campus van de UT, en worden waar mogelijk gegeven door haar eigen studenten.
> Bekijk Universiteit Twente

Haags Studiepunt

Lyceo_Logo_Haags_StudiepuntHaags Studiepunt is al jaren hét instituut voor huiswerkbegeleiding in Den Haag. Het Haags Studiepunt staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, voor leerlingen en ouders!
> Bekijk Haags Studiepunt

Vecht-College

Groot in kleinschaligheid. Het Vecht-college is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. De school onderscheidt zich van het ‘gewone’ onderwijs door de kleinschaligheid & door veel persoonlijke aandacht voor leerlingen en intensief contact met de ouders.
> Bekijk Vecht-College

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.
> Bekijk Centrum voor Studiebegleiding

Erudio

Erudio verzorgt studieondersteuning binnen het middelbaar onderwijs. Dit doen zij met hun eigen visie waarbij vertrouwen, beloften nakomen en eerlijkheid centraal staat.
> Bekijk Erudio

Inwijs

Inwijs is een advies- en begeleidingsbureau voor het onderwijs. Ze bieden medewerkers voor alle functies, geven advies bij personeelsvraagstukken en bieden training, project- en interim management. Inwijs is landelijk actief in alle vakgebieden en op alle opleidingsniveaus.
> Bekijk Inwijs

Stenden

Stenden Hogeschool is een internationale hogeschool met locaties in onder andere Qatar, Port Alfred en verschillende steden in Noord-Nederland. Stenden staat bekend om de Hogere Hotelschool maar je kunt ook kiezen uit de andere 22 bacheloropleidingen.
> Bekijk Stenden

Vereniging Sport Utrecht

VSU is een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht. Ruim 240 sportverenigingen uit de gemeente Utrecht zijn aangesloten bij VSU. Daarnaast kunnen topsporters en topsporttalenten uit de regio Utrecht bij VSU Topsport terecht voor individuele begeleiding en ondersteuning. VSU werkt samen met Lyceo in de studiebegeleiding voor jonge topsporters. Zo kunnen zij, naast uitblinken in de sport, ook hun studieresultaten verbeteren en gestelde leerdoelen behalen. Lyceo zet zich op positieve wijze in voor de topsport en werkt hiervoor in de regio Utrecht samen met VSU.