Examentraining, bijles, huiswerkbegeleiding en meer!

Wie is Lyceo

Lyceo is de meest gevraagde examentrainer en samen met haar kennispartners tevens de grootste aanbieder van  huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast bieden we door het hele land basisschoolbegeleiding aan en organiseren we CodeLabs, speciaal voor scholieren tussen de 11 en 18 jaar. Daar leren we de basis van programmeren en maken de deelnemers hun eigen game.

 Waarom Lyceo?

Lyceo haalt eruit wat erin zit, we laten de leerling worden wie het al is. Hoe we dat met elkaar bereiken? Door te werken vanuit vertrouwen en positiviteit. Dit bepaalt onze omgang met leerlingen, hoe we kennis en vaardigheden overdragen en is de kern van al onze diensten.

Groot in persoonlijke aandacht

De leerling staat bij ons altijd centraal. We geloven in persoonlijke aandacht en focussen op sterke punten en succeservaringen. We zorgen er altijd voor dat leerlingen met zoveel mogelijk plezier kunnen werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Deskundig

We bieden een eigen manier van begeleiden en werken daarom met een combinatie van vakinhoudelijke hoogvliegers en pedagogisch geschoolde medewerkers.

Naast de best mogelijke hulp voor onze leerlingen, vinden we het belangrijk om scholen en ouders op de hoogte te houden van de voortgang van de leerlingen. Met formele verslaglegging en meer informeel contact, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat de vorderingen van een leerling zijn. Het volgen en meten van de ontwikkeling van de competenties van iedere leerling is cruciaal.

We werken met innovatief en onafhankelijk lesmateriaal. Ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten.

Hoofd Hart Lijf

Wij geloven dat voor goede leerprestaties meer nodig is dan plannen, structureren en leren alleen. Hoofd, hart en lijf moeten in balans zijn. Ouders en leerlingen adviseren en informeren we over het belang van een gezonde voeding, regelmatig bewegen en voldoende rust en slaap.