Bijles Almere

Zoek jij bijles in Almere?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Tijdens een bijles helpt een ervaren begeleider jou om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kan samen achterstanden wegwerken of vragen stellen over nieuwe stof. Hierdoor kan jij makkelijker betere cijfers halen. Lyceo biedt bijlessen aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land.  

Zoek jij bijles in Almere? 

Kom je uit de regio Almere Haven, Stad, Buiten, Poort, Hout of Pampus en heb je extra ondersteuning nodig voor je studie? Lyceo biedt bijles op de zelfstandige vestiging in Almere, deze locatie is gevestigd aan de Brouwerstraat. Leerlingen van alle scholen zijn welkom op onze zelfstandige locatie. Zo komen leerlingen van de scholen Echnaton, OSG de Meergronden, Oostvaarders College, Stad College en Trinitas Gymnasium bij ons langs om bijles te volgen.

 

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles?

De begeleider zal jou door middel van één-op-één begeleiding helpen. Lyceo werkt vanuit de Lyceo Leren Leren-methode©, die bestaat uit vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat jij alle antwoorden op jouw specifieke vragen krijgt.

Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en resultaten te verhogen.

Wil je meer weten over onze bijles of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Welke vakken geeft Lyceo bijles in?

Bij Lyceo kun je terecht voor bijna alle vakken. Klik op de vakken hieronder voor meer informatie.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Uit onderzoek blijkt dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Meer informatie over online bijles? Klik hier.