Vraag een informatiepakket aan

Bijles Almere

  • Heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Heb jij een leerachterstand opgelopen? 
  • Of ben jij onzeker over je eigen kunnen met een bepaald vak? 

Dan is bijles de oplossing. Samen met een vaste bijles-begeleider werk je aan de punten waar jij moeite mee hebt, waardoor je resultaten verbeteren, je zelfvertrouwen groeit en de leerachterstand verdwijnt. 

Leren leren tijdens tijdens de bijles is ons motto

Bij Lyceo in Almere is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één-op-één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. 

Hoe werkt onze bijles aanpak?

Tijdens bijvoorbeeld de bijlessen wiskunde, geschiedenis, scheikunde, natuurkunde of een ander vak staat persoonlijke begeleiding voorop. Daarom werken wij met een vaste bijles-begeleider. Daarmee zit je echter niet aan vaste tijden vast. Samen plan je een moment in de week in voor de bijles. 

Lyceo geeft in Almere bijles in veel vakken zoals scheikunde, Engels en geschiedenis. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek jij bijles in Almere? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Almere en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Almere waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een manier waarop we de moeilijke vakken weer leuk kunnen maken. 

Zo ook wanneer je uit de buurt Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort of Almere-Stad komt. 

Woon jij niet in Almere maar in bijvoorbeeld Muiderberg, Naarderbos, Muiden, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht, je hoeft niet perse in Almere te wonen om bijles te krijgen in Almere.

Online bijles krijgen of bijles geven? 

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Almere – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. In Almere hebben we alleen Lyceo-locaties. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Almere bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Almere? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.