Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Amsterdam?

Kan jij een stok achter de deur gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige omgeving om aan de slag te gaan met je leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de perfecte oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Amsterdam krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Amsterdam en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Amsterdam Centrum,  Zuidas, Museumkwartier, Grachtengordel, Rivierenbuurt, Jordaan, Oud-Zuid of Vondelbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Amsterdam en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Berlage Lyceum, Geert Groote College en het Cygnus Gymnasium.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en om Amsterdam. Deze locaties zijn gevestigd op de Achtergracht, Linnaeushof, van Baerlestraat en Ijselstraat.  Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Hervormd Lyceum Zuid, Fons Vitae Lyceum, Amsterdams Lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Vossius Gymnasium, Barlaeus Gymnasium, St. Ignatiusgymnasium, Gerrit van der Veen College, Metis Montessori Lyceum en het IVKO montessori.

Hoe gaat het er aan toe tijdens huiswerkbegeleiding?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Je kan huiswerk makkelijker plannen,
  • Je hebt huiswerk op tijd af,
  • Je hebt meer vrije tijd,
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen,
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Ervaring van leerlingen of ouders

“Wij zijn super blij met Lyceo-team. Er is sprake van uitstekende communicatie met de vestigingsmanager en de lerares is professioneel en vriendelijk. Dit is fijne hulp voor mijn dochter. Bedankt allemaal voor het fantastische werk.”

Ana en Isabella

“We zijn erg blij met de extra lessen die Arthur krijgt! Ik wil Lyceo bedanken voor deze kans. Het helpt ons echt enorm.”

Gizele en Arthur