Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Als je effectiever je huiswerk leert te maken, merk je dat er ook nog tijd overblijft voor andere dingen. Lyceo helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden waar je later ook veel aan hebt. Voor jou betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk betere cijfers.
Heb je hulp nodig bij het plannen van je huiswerk, extra uitleg bij sommige vakken of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te werken? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning! Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij je het beste uit jezelf te halen en je doelen te behalen. Wij helpen je met plannen, beantwoorden je vragen over de stof en wij controleren of je het leerwerk goed kent. Wij werken altijd in kleine groepen, zodat jij de aandacht krijgt die je verdient.
Hieronder zie je op welke locaties in Amsterdam we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere dagen per week. Een plan van aanpak bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amsterdam Van Baerlestraat
  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.
  Als je je hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voer je eerst, als het kan samen met (een van) je ouders, een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we als dat nodig is het plan bij.
  Doordat leerlingen wekelijks op de locatie zijn, kunnen de begeleiders en de vestigingscoördinator de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amsterdam Hervormd Lyceum Zuid
  Door efficiënter en geconcentreerder met je huiswerk aan de slag te gaan, houd je meer tijd over voor voor leuke dingen, zoals sport, je hobby's en ontspanning. Bij huiswerkbegeleiding bieden we je de ruimte en begeleiding om je huiswerk op een doeltreffende manier aan te pakken. Je werkt op een vaste werkplek, op vaste dagen met vaste begeleiders, wat het gemakkelijker maakt om je op je huiswerk te concentreren. Hierdoor verzet je meer werk in minder tijd!
  Huiswerkbegeleiding biedt meer dan een rustige werkomgeving. Je krijgt handvatten aangedragen die je leren effectiever je huiswerk te leren en te maken, zodat een goede basis voor je studieloopbaan wordt gelegd. We helpen je met plannen, overzicht bewaren over je huiswerk en hoofd- van bijzaken te scheiden. Dit zijn belangrijke vaardigheden die je je hele leven kunt gebruiken. Huiswerkbegeleiding is kortom niet alleen een investering voor nu, maar ook voor later!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amsterdam Cartesius Lyceum
  Wil je betere cijfers? Wil je weten hoe je moet plannen? Kom naar Lyceo! Bij ons kan je onder begeleiding aan de slag met maak- en leerwerk. We maken een persoonlijk plan voor jou, om je doelen te behalen. Ons team leert je om een realistische planning te maken, we begeleiden je bij het aanleren van studievaardigheden, om je zelfstandigheid te vergroten. Bij de begeleiders kan je terecht voor vakinhoudelijke vragen, maar ook om je maakwerk te laten nakijken en je leerwerk te overhoren. Zo kan je thuis lekker ontspannen en ga je met een goed gevoel je toetsen in.

  Na verloop van tijd zal je makkelijker door de stof heen komen en daardoor meer plezier ervaren in het leren. Je ontwikkelingen houden we bij in een logboek, waardoor je samen met je ouders kunt terugvinden hoe ver je bent gekomen en hoe de huiswerkbegeleiding is verlopen. De vestigingscoördinator zal regelmatig contact opnemen met je ouders, om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij je huiswerk. Ook is het mogelijk dat de vestigingscoördinator contact opneemt met vakdocenten of je mentor, om bijvoorbeeld toetsen op te vragen, zodat je die samen met je begeleider kunt inkijken en kunt leren van je fouten. Dit alles leidt er natuurlijk toe dat je cijfers omhoog gaan!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amsterdam Damstede
  Wil je je studieprestaties verbeteren? Hogere cijfers halen om over te gaan? Bij Lyceo staan wij voor je klaar om je hierin te begeleiden. Bij huiswerkbegeleiding op het Damstede leggen we de nadruk op het aanleren van studievaardigheden. Ook het structureren en het goed inplannen van je huiswerk zijn hier belangrijk bij. Je kan op een rustige plek zelfstandig aan je huiswerk zitten, waar universitaire begeleiders je vragen kunnen beantwoorden en je overhoren voor je toetsen. In het begin stellen we persoonlijke doelen vast waar jij zelf naar toe wilt werken. Dit zijn bijvoorbeeld je leerjaar halen of voor alle vakken voldoende staan. Wij houden de voortgang allemaal bij op ons leerlingvolgsysteem waarin je ouders ook goed kunnen zien hoe je het doet bij ons. We werken er allemaal samen aan dat jij gestructureerd en uiteindelijk zelfstandig je persoonlijke doelen haalt.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Uithoorn Alkwin Kollege
  Binnen de huiswerkbegeleiding leren we je studievaardigheden aan, waar je gedurende jouw gehele schoolperiode profijt van zult hebben. Denk hierbij aan het beter leren plannen, structureren en het aanleren van studievaardigheden.
  Wij bieden tijdens de huiswerkbegeleiding een rustig lokaal waar je zonder afleiding je maakwerk kunt maken en jouw leerwerk kunt voorbereiden. Het maakwerk wordt gecontroleerd en het leerwerk altijd overhoord. De begeleiding vindt plaats in kleine groepen; zo blijft de begeleiding persoonlijk en intensief. Naast het serieuze werk vinden we ontspanning ook belangrijk. Dit doen we door in de pauze leuke en interactieve activiteiten of spellen te doen, want even ontspannen is ook belangrijk!
  Regelmatig vinden er contactmomenten met je ouders plaats om jouw vorderingen en persoonlijke doelen te evalueren. Bij Lyceo werken wij bovendien met een eigen digitaal leerlingvolgsysteem, zodat ouders jouw ontwikkeling gewoon dagelijks thuis kunnen volgen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding Amsterdam, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Op de locatie in Amsterdam wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

 huiswerkbegeleiding amsterdam