Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Amsterdam?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Amsterdam krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Amsterdam en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Amsterdam Centrum,  Zuidas, Museumkwartier, Grachtengordel, Rivierenbuurt, Jordaan, Oud-Zuid of Vondelbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Amsterdam en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Berlage Lyceum en Geert Groote College.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en om Amsterdam. Deze locaties zijn gevestigd op de Achtergracht, van Baerlestraat en Ijselstraat.  Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Hervormd Lyceum Zuid, Fons Vitae Lyceum, Amsterdams Lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Vossius Gymnasium, Barlaeus Gymnasium, St. Ignatiusgymnasium, Gerrit van der Veen College, Metis Montessori Lyceum en het IVKO montessori.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Amsterdam of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding leer je studievaardigheden waar je je leven lang mee kunt werken.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?  Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Ervaring van ouders

‘Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 HAVO was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon ter voorbereiding niet al zijn boeken bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 HAVO, hij heeft ook belangrijke ondersteuning gekregen bij het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd.’  

Rob van de Wiel & Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.