Huiswerkbegeleiding Hilversum

Huiswerkbegeleiding volgen in Hilversum? Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Als je extra uitleg nodig hebt, op zoek bent naar een rustige plek om huiswerk te maken of een leerachterstand hebt, dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Hilversum. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. We helpen je met je vragen, kijken je huiswerk na en overhoren je leerwerk. Je wordt geholpen met het vinden van studievaardigheden die bij jou passen, waardoor je zelfstandigheid vergroot wordt.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Hilversum we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 huiswerkbegeleiding Hilversum

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen per week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Hilversum
  Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je in een veilige en rustige omgeving aan de slag met je huiswerk. Ervaren begeleiders zullen je ondersteunen in het maken van een planning, het controleren van huiswerk en je overhoren voor toetsen. Loop je ergens vast, dan kan je altijd met vragen terecht bij een van hen.
  Samen met de begeleiders wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden, plannen, huiswerk maken en voorbereiden, en het leren van toetsen. Samen werken we aan je zelfstandigheid. Je vorderingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, waar ouders ook thuis inzage in hebben.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Bussum Goois Lyceum
  Huiswerk maken en leren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. Wanneer je knelpunten tegenkomt, bekijken wij samen hoe hier mee om kan worden gegaan. Gekeken wordt naar de best passende manier voor jou. Je ontwikkelingen zijn ook thuis te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere De Meergronden
  Plannen en studeren, hoe pak je dat nou doeltreffend aan? We kunnen je het leren! Bij huiswerkbegeleiding wordt jou een rustige plek geboden waar jij onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken. Bij huiswerkbegeleiding bieden wij persoonlijke begeleiding; we stellen persoonlijke doelen vast bij de start, waar we doorlopend op reflecteren en deze eventueel samen aanpassen. We helpen jou bij het plannen van je huiswerk. Daarnaast beantwoorden we je vragen en overhoren we je leerwerk. Tijdens huiswerkbegeleiding krijg je veel ondersteuning, wij werken namelijk met een vast team begeleiders waar er 1 van aanwezig is per 7 leerlingen. Wij helpen jou graag met je huiswerk zodat je een goed gevoel krijgt over je schoolwerk. We helpen je ook met leerstrategieën, om zo je zelfstandigheid te bevorderen. Je ontwikkelingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken. Als je bij ons al je huiswerk maakt en leert, hoef je hier thuis geen zorgen meer over te maken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Bunschoten-Spakenburg Oostwende College
  Wil jij leren hoe je je huiswerk het beste kan plannen? Heb je geen idee hoe je nou het beste kan leren voor een toets? In onze huiswerkbegeleiding helpen wij jou met al deze dingen en meer. Met jou stellen we doelen op en werken we samen om die te bereiken. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom staat ons team van enthousiaste begeleiders elke middag voor jou klaar met een glas limonade, koekjes en tijd voor een persoonlijk gesprekje. Elke dag wordt met jou een huiswerkplanning gemaakt en krijg je tips over hoe je zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo blijft er na de huiswerkbegeleiding genoeg tijd over voor leuke dingen zoals sport en vrienden!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Breukelen RSG Broklede
  Elke middag kan je bij ons terecht om je huiswerk te maken in een omgeving waarin rust, structuur en persoonlijke aandacht centraal staan. Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken van huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan studievaardigheden als structureren, plannen en effectief leren. Om iedereen de aandacht te geven die ze nodig hebben zorgen we dat er altijd genoeg begeleiders aanwezig zijn om te helpen. Zij helpen je met het maken van planningen, het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen en overhoren je voor toetsen. Zo ga je met een goed gevoel je toetsen in! Je ontwikkelingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem; dit systeem kan je ook thuis bekijken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Baken Park Lyceum
  Heb je behoefte aan een rustige plek waar je onder begeleiding huiswerk kan maken en je kan voorbereiden op toetsen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. We stellen samen met je ouders persoonlijke doelen vast waar je mee aan de slag gaat. Onze groepen zijn klein: één begeleider ondersteunt maximaal zeven leerlingen. Dit geeft ons een bijzondere positie waarbij we de tijd en ruimte hebben om de leerlingen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je te ondersteunen met plannen en aanreiken van studievaardigheden, ook zijn ze vakinhoudelijk erg sterk. Ze kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk.
  Wij bieden je structuur en een vertrouwde omgeving waarin je wordt gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Het einddoel is dat je dit na verloop van tijd zelfstandig kan en vaardigheden hebt geleerd die de rest van je schoolloopbaan ten goede komen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort Nieuwe Eemland
  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? Juffrouwjulia staat voor je klaar om je te helpen! Tijdens de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen. We leren je plannen en effectief leren. Zo werken we aan je zelfstandigheid.
  We onderhouden contact met je ouders, via ons leerlingvolgsysteem en via telefoon en e-mail. Jaarlijks organiseren we ook een aantal ouderavonden. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te onderhouden, om jou beter te kunnen begeleiden.
  Naarmate naar de tijd vordert krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheid, want we werken richting zelfstandigheid. We bekijken je studievaardigheden en bieden je nieuwe methodes als het nodig is, ook kijken we samen toetsen met je in, want van je fouten kan je leren. En doordat je bij ons ook leert plannen, groeit je zelfredzaamheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amersfoort GSG Guido de Brès
  Soms is het lastig om je huiswerk zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken. Huiswerkbegeleiding is dan een goed idee! Ons enthousiaste team leert je plannen en geeft je handvatten hoe je je maak- en leerwerk op een doeltreffende wijze kan aanpakken. De begeleiders bekijken je huiswerk en overhoren je leerwerk. Op die manier ben je altijd goed voorbereid op je toetsen en heb je je huiswerk op tijd af. En doordat we je leren plannen en studievaardigheden bijbrengen, werken we aan je zelfstandigheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Maarssen Rientjes Mavo
  Heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en ben je altijd pas laat klaar? Wil je je leer- en maakwerk effectiever aanpakken? Dan is huiswerkbegeleiding echt wat voor jou! Samen met professionele begeleiders ga je direct na schooltijd aan de slag om je huiswerk te maken. Op deze manier heb je tijdig het huiswerk af en hoef je thuis veel minder of zelfs helemaal niks meer te doen. We maken samen met jou een dagplanning en als je klaar bent, kijken we het maakwerk na en overhoren het leerwerk. Ook helpen we met een goede voorbereiding op toetsen. Je leert om een goede planning te maken waarin je ruim op tijd begint met leren en waarin voldoende ruimte is voor herhaling.
  We helpen je op deze manier met de inhoud van je schoolwerk én met het beter structureren en plannen van je werk. Van deze studievaardigheden heb je ook op de lange termijn veel profijt. We werken samen met jou aan het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort HLC
  Hoe moet ik plannen? Hoe bereid ik me voor op een toetsweek? Bij juffrouwjulia kunnen we je helpen! Na je laatste uur kom je bij ons, om in een rustige en ontspannen sfeer aan de slag te gaan. Om afleiding te voorkomen, krijg je een eigen plekje en we bieden je structuur, zodat je weet waar je aan toe bent. Door meteen na je les aan je huiswerk te werken, wordt het huiswerk niet tot in de late uurtjes uitgesteld en wordt er gezorgd voor een ontspannen avond als je thuis bent.

  We werken met een enthousiast team die je met hun persoonlijke aandacht ondersteunen waar nodig. Bij de start van huiswerkbegeleiding stellen we samen met je ouders je eigen doelen op, onze begeleiders gaan je helpen om die te behalen. De begeleiders helpen je met het leren plannen van je toetsen, totdat je dit zelfstandig kunt. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent! Ook als je vakinhoudelijke vragen hebt, kan je bij hen terecht. Ze besteden hiernaast aandacht aan het eigen maken van diverse studievaardigheden. Elke leerling leert anders en daar houden wij rekening mee. Begeleiders benaderen je positief om er voor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt en niet snel opgeeft. Zo leer je wat je allemaal kan!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort Utrechtseweg
  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingscoördinator. We hebben een gezamenlijk doel; betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere Baken Stad College
  Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je in kleine groepjes samen met een begeleider aan je huiswerk. De begeleider helpt je met het maken van een planning, zodat je een goed overzicht krijgt wanneer je aan welk vak moet werken en niet in tijdnood komt met leren. Tijdens het maken van het huiswerk is er ruimte om vragen te stellen en zal je maakwerk gecontroleerd worden. De begeleider zal je leerwerk overhoren, zodat je een goed beeld krijgt hoe goed je de stof begrijpt. En door hier je huiswerk te maken, hoef je thuis minder te doen of heb je zelfs al je huiswerk al af!

  Huiswerkbegeleiding draait om meer dan enkel goede cijfers halen. Bij Lyceo focussen we dan ook op jou als persoon en waar jij behoefte aan hebt om in te groeien en ontwikkelen, zodat je altijd de meeste passende begeleiding krijgt.

  We onderhouden veel contact met je ouders en met de school. Zo zijn we allemaal op de hoogte van wat het beste voor jou werkt bij het maken van huiswerk.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Utrecht Kromme Nieuwegracht
  Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe plan je een toets in? Hoe leer je voor een proefwerk? En hoe combineer je dit op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je na schooltijd met de studiecoaches aan je huiswerk, het verbeteren van je studievaardigheden en je zwakke vakken. Het ondersteunen bij het plannen is hierbij ook erg belangrijk. We zorgen voor een goede leeromgeving waarbij leerlingen zich goed kunnen concentreren en hun huiswerk effectief kunnen maken. Onze studiecoaches zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar de individuele behoeftes van de leerling.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Nijkerk Corlaer College
  Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Hilversum: persoonlijk en kleinschalig

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Hilversum: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Hilversum aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Hoe werkt Lyceo Huiswerkbegeleiding?

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.