Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Hilversum

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Hilversum?

Op zoek naar huiswerkbegeleiding voor school in de omgeving van Hilversum? Nog net even dat extra zetje nodig? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Hilversum staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar voor de leerlingen. Leerlingen kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Je kunt in Hilversum voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

Hoe kun je het beste een planning maken? En op welke manier kun je het meest effectief leren? Tijdens onze huiswerkbegeleiding besteden we persoonlijke aandacht aan deze punten. Daarbij zorgen we voor een fijne, rustige sfeer op onze locaties want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Aanpak van Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van wiskunde tot aan aardrijkskunde naar Engels. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Hilversum?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Hilversum en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Hilversum waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Ook als je uit de Havenstraatbuurt, Boomberg, Noordelijk Bloemenkwartier, Zuidelijk Bloemenkwartier, Stadsliedenkwartier, Kerkelanden of Plan Noord komt. 
Woon jij net buiten Hilversum? Zoals in Nieuw Loosdrecht of Maartensdijk? Misschien is onze locatie in Laren dan wel dichterbij. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Hilversum? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.