Huiswerkbegeleiding Hilversum

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Hilversum?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Hilversum of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Hilversum en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Hilversum Centrum, Noordwest, Zuidwest, Zuid, Hilversum Meent of Landelijk Gebied en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Hilversum en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het A. Roland Holst en het Hilversum Lucent College.

Woon jij net buiten Hilversum? Zoals in Nieuw Loosdrecht of Maartensdijk? Misschien is onze locatie in Laren dan wel dichterbij. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Hilversum. Deze locatie is gevestigd op het PIOS Hilversum Oude Torenstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Alberdingk Thijm College, Groot Goylant, Comenius, Gemeentelijk Gymnasium en het Hilfertsheem.

Welke aanpak heeft Lyceo tijdens huiswerkbegeleiding?

Tijdens huiswerkbegeleiding kan uw kind huiswerk maken of leren voor toetsen. De huiswerkbegeleiding vindt meestal na schooltijd plaats. Exacte tijden kunnen per locatie verschillen en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de roosters van leerlingen. Tijdens toetsperiodes kunnen scholen eerder opengaan om leerlingen hun tijd zo efficiënt mogelijk te laten besteden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Naast huiswerkbegeleiding heeft uw kind toegang tot het digitale leerplatform Lyceo Oefenen. Dit platform bevat oefenmateriaal voor vmbo-tl-, havo- en vwo-leerlingen. Bij Lyceo Oefenen kunnen leerlingen starten met instructiefilmpjes en oefeningen per vak. Dit zal je helpen om je voor te bereiden op toetsen en moeilijke onderwerpen onder de knie te krijgen.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Hilversum? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.