PIOS Bussum Herenstraat

PIOS Bussum in de Herenstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In de oude chocoladefabriek in het centrum van Bussum zorgt ons team ervoor dat leerlingen zich thuis voelen. Onze enthousiaste begeleiders delen graag hun kennis en hebben aandacht voor wat jij nodig hebt om met zelfvertrouwen te leren en goede resultaten te halen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Tariq Gorter

Vestigingsmanager

Op onze locatie in Bussum aan de Herenstraat staat een team aan enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. We staan voor een positieve benadering en helpen leerlingen graag om in hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

 • PIOS Bussum Herenstraat
 • Herenstraat 51
 • 1406PA Bussum
 • Tariq Gorter
 • Vestigingsmanager
035-693 18 91

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bussum

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders helpt je hier graag mee!

De studiebegeleiding onderbouw wordt van maandag t/m vrijdag gegeven tussen 14.00 en 18.00 uur. Leerlingen kunnen tussen 14.00 en circa 15.30 uur binnenlopen en gaan dan in onze studieruimtes aan de slag. Op zondag is de begeleiding van 11.30 tot 14.30 uur.

De begeleiding duurt in principe 2,5 uur met tussendoor een korte pauze. Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar. Voor optimale resultaten raden wij tenminste drie dagen in de week aan.

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

 • 10:00 - 21:00
 • 10:00 - 21:00
 • 10:00 - 21:00
 • 10:00 - 21:00
 • 10:00 - 18:00
 • Gesloten
 • 11:00 - 15:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan? We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden.
  Meld je aan voor een intake-gesprek of vraag een informatiepakket aan!

  Bijles

  Iedere leerling is verschillend. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof. Tevens kun je aan de slag met achterstanden of onvoldoendes. Op deze manier kun je werken aan je zelfvertrouwen en met een goed gevoel je toetsen ingaan. De bijlessen vinden één-op-één plaats in een aparte ruimte waardoor er in alle rust gewerkt kan worden.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis van het schoolleven van uw kind. Een periode vol ontwikkeling, op weg naar de middelbare school. Tijdens basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug krijgt, gericht op taal en rekenen. Opgelopen achterstanden worden ingehaald en uw kind krijgt weer plezier en zelfvertrouwen in het leren.