Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Bussum

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bussum?

Leerlingen uit Bussum en omgeving kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding. Dus kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan voor je klaar op onze verschillende locaties.

Je kunt in Bussum voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

Op onze vestiging ga je in een kleine groep aan de slag met je huiswerk Frans of juist met je leerwerk voor biologie. Leerlingen werken tijdens onze persoonlijke begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we ontwikkeld hebben in samenwerking met Tilburg University. Alle informatie hierover staat op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Voorafgaand aan het traject gaan we met elkaar, dus met jou en je ouders/verzorgers, om tafel. In dit gesprek stellen we jouw doelen vast. Hierdoor kunnen we begeleiding bieden die het beste bij jou past en aansluit bij jou motivatie. Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo zijn:

  • Je leert je huiswerk beter plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Zodra je thuis komt ben je ook echt vrij
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • De stress die je nu hebt vermindert/verdwijnt

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bussum?

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in de omgeving van Bussum. Daarnaast hebben wij een aantal zelfstandige vestigingen in en om Bussum waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Zo is er dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Wij zijn te vinden in Het Spiegel en Bussum Zuid. Woon jij net buiten Bussum? Zoals in Naarden of Eemnes? Ook dan kun je voor huiswerkbegeleiding bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland