Huiswerkbegeleiding Bussum

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bussum?

Leerlingen uit Bussum en omgeving kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding. Dus kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan voor je klaar op onze verschillende locaties.

Op welke locaties kan ik in Bussum en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng of Spiegel en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Bussum. Deze locatie is gevestigd op de Herenstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Willem de Zwijgercollege SGM, Vituscollege, Goois Lyceum en De Fontein.

Je kunt in Bussum voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

Op onze vestiging ga je in een kleine groep aan de slag met je huiswerk Frans of juist met je leerwerk voor biologie. Leerlingen werken tijdens onze persoonlijke begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we ontwikkeld hebben in samenwerking met Tilburg University. Alle informatie hierover staat op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Voorafgaand aan het traject gaan we met elkaar, dus met jou en je ouders/verzorgers, om tafel. In dit gesprek stellen we jouw doelen vast. Hierdoor kunnen we begeleiding bieden die het beste bij jou past en aansluit bij jou motivatie. Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo zijn:

  • Je leert je huiswerk beter plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Zodra je thuis komt ben je ook echt vrij
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • De stress die je nu hebt vermindert/verdwijnt

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Omdat wij zelf helaas niet in de gelegenheid zijn om huiswerkbegeleiding te kunnen betalen, heeft onze zoon een plek gekregen bij Lyceo Extra. Dit is voor ons op alle vlakken een groot succes. Onze zoon heeft moeite met plannen, overzicht houden en zelf aan de gang gaan. Dankzij de deskundige én persoonlijke aanpak van de begeleiders en vestigingsmanager verbeteren zijn vaardigheden, inzichten en gaan zijn cijfers langzaam omhoog. Daardoor is er thuis minder stress en kan hij toch het schoolniveau volgen dat bij hem past. Verder is het zo fijn dat hij hierdoor succesmomenten ervaart in zijn schoolbeleving. Niets dan lof voor Lyceo Extra en alle medewerkers van de vestiging! We denken dat de toekomst van ons kind er zonder Lyceo Extra heel anders uit had gezien.”

Ouder van een leerling uit 4 HAVO met Lyceo Extra 

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze kinderen te laten begeleiden door PIOS, omdat zij het fijn vinden om geholpen te worden bij het leren leren, het plannen en maken van huiswerk én toetsen. De begeleiding bij PIOS is professioneel. Er is veel tijd voor één-op-één begeleiding. Doordat PIOS met vaste begeleiders werkt, kennen zij onze kinderen door en door en weten zij precies op welke manieren zij de stof het best kunnen uitleggen. Dit zorgt niet alleen voor rust en vertrouwen bij onze kinderen, maar ook bij ons als ouders!

Anja van der Windt, moeder van Mauk (1VWO) en Nine (groep 8)