PIOS Hilversum Oude Torenstraat

Als je de trap op komt, sta je meteen in onze gezellige kantine. Bij ons vind je geen rijen met afgeschermde tafeltjes. Onze docenten en begeleiders zorgen voor een prettige werksfeer in onze rustige en ruim opgezette studieruimtes. Deze vestiging, in het hart van Hilversum, is vanuit alle scholen goed bereikbaar. Het Hilversum-team staat met raad en daad voor je klaar.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • PIOS Hilversum Oude Torenstraat
 • Oude Torenstraat 41
 • 1211BV Hilversum
 • Anne Meiberg
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Over deze locatie

  Praktische informatie

  De studiebegeleiding onderbouw wordt van maandag t/m vrijdag gegeven tussen 14.00 en 18.00 uur. Leerlingen kunnen tussen 14.00 en circa 15.30 uur binnenlopen en gaan dan in onze studieruimte aan de slag. Op zondag is de begeleiding van 11.30 tot 14.00 uur.

  Voor de bovenbouwleerlingen hebben wij van maandag t/m donderdag de begeleiding per vakgebied georganiseerd. De avondbegeleiding start om 18.30 uur.

  De begeleiding duurt maximaal 2,5 uur met tussendoor een korte pauze. Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar. De 4 begeleiders nemen elk maximaal 4 leerlingen onder hun hoede.

  Anne Meiberg

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Anne Meiberg, vestigingsmanager op PIOS de Oude Torenstraat in Hilversum. Ik heb Franse taal en cultuur, en meertaligheid en taalverwerving gestudeerd en ook de lesbevoegdheid tot docent Frans. Samen met een team van enthousiaste begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. We starten met een intakegesprek om te bespreken hoe wij jouw kind kunnen helpen. Tijdens de begeleiding houden we contact over de voortgang. Wij staan voor een warme, open sfeer, zodat elke leerling zich welkom voelt. Wij bieden altijd een rustige werkplek met de begeleiding die jouw kind nodig heeft om succesvol en bovenal met plezier te leren. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer! Heb je vragen of wil je eens komen kijken op onze vestiging? Dan horen we het graag!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan? We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden.

  Meld je aan voor een intake-gesprek of vraag een informatiepakket aan!

  Bijles

  Bijles

  Het kan altijd voorkomen dat je meer moeite hebt met één of meerdere vakken. Daarvoor bieden wij bijles aan, één-op-één vakinhoudelijke begeleiding. Tijdens de eerste bijles zal de hulpvraag in kaart gebracht worden, zodat de bijles hier op afgestemd kan worden. Doordat je geholpen wordt met je struikelblokken voor specifieke vakken, zal het zelfvertrouwen toenemen, wat van positieve invloed kan zijn op je behaalde resultaten. Ouders krijgen regelmatig terugkoppeling over het verloop van de bijlessen.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Vestiging op kaart