Examentraining

Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties

Examentraining

Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties

Aanmelden voor een Lyceo Examentraining

Het examenjaar is een spannend jaar! Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met een examentraining van Lyceo krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat. Tijdens een 2- of 3-daagse examentraining geven enthousiaste, ervaren begeleiders extra uitleg over de lesstof en ga je aan de slag met examenopgaven. Onze examentrainingen vinden elk weekend & iedere schoolvakantie plaats.

Om te zien welke examentrainingen gegeven worden bij jou in de buurt, kies hierboven je niveau en eventueel het vak en je woonplaats.
Vind je niet wat je zoekt, bel ons op 071-79 000 40 en we gaan voor je op zoek naar een plek!

 

Samenvatting nodig?

Met Lyceo Samenvatting heb je de volledige samenvatting van de theorie voor het eindexamen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. Je bestelt de samenvattingen direct via de webshop.

Online extra oefenen?

Met Lyceo Examen Oefenen krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook krijg je uitgebreide feedback. Je kunt Lyceo Examen Oefenen toevoegen aan je winkelmandje wanneer je een examentraining bestelt.

 

Waarom een examentraining bij Lyceo?

  • Lyceo is als enige examentrainer in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief: deelnemers scoren gemiddeld 0,9 punt hoger voor het vak waarvoor zij een examentraining hebben gevolgd. We zien zelfs leerlingen die er tot 1,4 punt op vooruit gaan!
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken voor vmbo-tl, havo en vwo
  • Examentraining in alle weekenden en schoolvakanties
  • Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.
  • Met zelfvertrouwen je examen in