Examentraining Utrecht

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Utrecht?

Heeft jouw kind behoefte aan extra begeleiding bij de voorbereidingen voor de examens? Omdat hij of zij bijvoorbeeld moeite heeft met bepaalde vakken. Of omdat jouw kind gewoon goed voorbereid de examens in wilt gaan. Dan biedt Lyceo een examentraining in Utrecht. Samen met een begeleider werk je aan het beste resultaat!

Wij bieden examentraining voor vmbo-tl, havo en vwo in alle weekenden & schoolvakanties. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Een examentraining in Utrecht ziet er als volgt uit. Leerlingen worden opgedeeld in kleine groepen waarin zij worden voorbereid op de school- en eindexamens. Afhankelijke van het specifieke examenvak duurt een examentraining 2 achtereenvolgende dagen. Onze examentrainingen verlopen volgens een vast programma. De hoogopgeleide studentbegeleiders lopen samen met jouw kind de examenstof door en leren hem of haar handige tips en tricks. Daarnaast helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken, zodat jouw kind helemaal klaargestoomd is voor de examens.

Waar vind je examentraining in de regio van Utrecht?

De eindexamentraining wordt gegeven op onze Lyceo vestiging op de Maliebaan. De vestiging ligt vlakbij de binnenstad van Utrecht. Deze bevindt zich in de buurt van diverse Utrechtse scholen en op loopafstand van Maliebaan station. Goed te bereiken dus! Zit jouw zoon of dochter bijvoorbeeld op het Utrechts Stedelijk Gymnasium, St. Gregorius College, St. Bonifatiuscollege of Christelijk Gymnasium Utrecht? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen op de vestiging.

Waarom een Lyceo examentraining in Utrecht?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij weten als geen ander hoe het is om te moeten voorbereiden voor examens en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. Daarnaast ontwikkelen we, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en verbeterd.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle niveaus en vakken
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Lyceo Examen Oefenen bereid jij je goed voor op wat het centraal examen. De oefeningen zijn ontworpen door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. Ze sluiten perfect aan op de inhoud van het centraal examen. Dit stelt je in staat de vraagstukken beter te herkennen en te begrijpen. Ook ben je beter voorbereid op het beantwoorden van de opgaven. Ga hier direct aan de slag.

Lyceo Samenvatting

De Lyceo eindexamen samenvatting bevat alle lesstof die je nodig hebt voor het examen van een bepaald vak. Hierdoor hoef je niet meer door je aantekeningen, huiswerk en dikke boeken te bladeren. De belangrijke informatie is al voor je geselecteerd door experts die de samenvatting hebben gemaakt. Je vindt de samenvattingen hier.

Examencheck

Doe de gratis examencheck! Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je kunt dit gewoon op je mobiel doen!

Lyceo Examens

Op onze website staat allerlei informatie en tips voor de eindexamens. Bijvoorbeeld hoe je het beste kan omgaan met tijdsdruk tijdens je examens. Ben je meer op zoek naar tips voor bepaalde vakken? Die vind je hier!