Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Huiswerkbegeleiding Amersfoort: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning!

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Amersfoort aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Amersfoort we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding Amersfoort

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort Utrechtseweg
  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingscoördinator. We hebben een gezamenlijk doel; betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort Nieuwe Eemland
  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? Juffrouwjulia staat voor je klaar om je te helpen! Tijdens de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen. We leren je plannen en effectief leren. Zo werken we aan je zelfstandigheid.
  We onderhouden contact met je ouders, via ons leerlingvolgsysteem en via telefoon en e-mail. Jaarlijks organiseren we ook een aantal ouderavonden. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te onderhouden, om jou beter te kunnen begeleiden.
  Naarmate naar de tijd vordert krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheid, want we werken richting zelfstandigheid. We bekijken je studievaardigheden en bieden je nieuwe methodes als het nodig is, ook kijken we samen toetsen met je in, want van je fouten kan je leren. En doordat je bij ons ook leert plannen, groeit je zelfredzaamheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Amersfoort GSG Guido de Brès
  Soms is het lastig om je huiswerk zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken. Huiswerkbegeleiding is dan een goed idee! Ons enthousiaste team leert je plannen en geeft je handvatten hoe je je maak- en leerwerk op een doeltreffende wijze kan aanpakken. De begeleiders bekijken je huiswerk en overhoren je leerwerk. Op die manier ben je altijd goed voorbereid op je toetsen en heb je je huiswerk op tijd af. En doordat we je leren plannen en studievaardigheden bijbrengen, werken we aan je zelfstandigheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Amersfoort HLC
  Hoe moet ik plannen? Hoe bereid ik me voor op een toetsweek? Bij juffrouwjulia kunnen we je helpen! Na je laatste uur kom je bij ons, om in een rustige en ontspannen sfeer aan de slag te gaan. Om afleiding te voorkomen, krijg je een eigen plekje en we bieden je structuur, zodat je weet waar je aan toe bent. Door meteen na je les aan je huiswerk te werken, wordt het huiswerk niet tot in de late uurtjes uitgesteld en wordt er gezorgd voor een ontspannen avond als je thuis bent.

  We werken met een enthousiast team die je met hun persoonlijke aandacht ondersteunen waar nodig. Bij de start van huiswerkbegeleiding stellen we samen met je ouders je eigen doelen op, onze begeleiders gaan je helpen om die te behalen. De begeleiders helpen je met het leren plannen van je toetsen, totdat je dit zelfstandig kunt. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent! Ook als je vakinhoudelijke vragen hebt, kan je bij hen terecht. Ze besteden hiernaast aandacht aan het eigen maken van diverse studievaardigheden. Elke leerling leert anders en daar houden wij rekening mee. Begeleiders benaderen je positief om er voor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt en niet snel opgeeft. Zo leer je wat je allemaal kan!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Hoevelaken Van Lodenstein College
  Huiswerk maken is niet altijd even makkelijk. Het plannen lukt niet helemaal of je weet simpelweg even niet meer hoe je moet leren. Soms kan een duwtje in de rug jou helpen om alles weer op orde te krijgen. Wij helpen je daar graag bij. Samen kijken we naar het inplannen van je huiswerk, zorgen we dat je maakwerk af is, leerwerk overhoord is en dat je goed leert voor je toetsen. Zo houd jij na de huiswerkbegeleiding genoeg vrije tijd over om leuke dingen te doen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Nijkerk Corlaer College
  Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Bunschoten-Spakenburg Oostwende College
  Wil jij leren hoe je je huiswerk het beste kan plannen? Heb je geen idee hoe je nou het beste kan leren voor een toets? In onze huiswerkbegeleiding helpen wij jou met al deze dingen en meer. Met jou stellen we doelen op en werken we samen om die te bereiken. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom staat ons team van enthousiaste begeleiders elke middag voor jou klaar met een glas limonade, koekjes en tijd voor een persoonlijk gesprekje. Elke dag wordt met jou een huiswerkplanning gemaakt en krijg je tips over hoe je zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo blijft er na de huiswerkbegeleiding genoeg tijd over voor leuke dingen zoals sport en vrienden!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Hilversum
  Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je in een veilige en rustige omgeving aan de slag met je huiswerk. Ervaren begeleiders zullen je ondersteunen in het maken van een planning, het controleren van huiswerk en je overhoren voor toetsen. Loop je ergens vast, dan kan je altijd met vragen terecht bij een van hen.
  Samen met de begeleiders wordt er aandacht besteed aan studievaardigheden, plannen, huiswerk maken en voorbereiden, en het leren van toetsen. Samen werken we aan je zelfstandigheid. Je vorderingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, waar ouders ook thuis inzage in hebben.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Utrecht Kromme Nieuwegracht
  Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe plan je een toets in? Hoe leer je voor een proefwerk? En hoe combineer je dit op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je na schooltijd met de studiecoaches aan je huiswerk, het verbeteren van je studievaardigheden en je zwakke vakken. Het ondersteunen bij het plannen is hierbij ook erg belangrijk. We zorgen voor een goede leeromgeving waarbij leerlingen zich goed kunnen concentreren en hun huiswerk effectief kunnen maken. Onze studiecoaches zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar de individuele behoeftes van de leerling.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Bussum Goois Lyceum
  Huiswerk maken en leren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. Wanneer je knelpunten tegenkomt, bekijken wij samen hoe hier mee om kan worden gegaan. Gekeken wordt naar de best passende manier voor jou. Je ontwikkelingen zijn ook thuis te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Nieuwegein Oosterlicht College
  Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen! Bij ons werk je in een rustige omgeving, waar we jou helpen met het plannen van het maak- en leerwerk en waar je inhoudelijke vragen kunt stellen. Ook leren we je studievaardigheden aan, zodat je je goed kunt voorbereiden op een toets. We bekijken samen het maakwerk en overhoren het leerwerk, zodat je leert te ontdekken wanneer je voldoende bent voorbereid. Ons doel is natuurlijk dat je je prestaties verbetert en dat je steeds zelfstandiger wordt, zodat je er na verloop van tijd alle vertrouwen in hebt het schoolwerk weer thuis te gaan doen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almere De Meergronden
  Plannen en studeren, hoe pak je dat nou doeltreffend aan? We kunnen je het leren! Bij huiswerkbegeleiding wordt jou een rustige plek geboden waar jij onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken. Bij huiswerkbegeleiding bieden wij persoonlijke begeleiding; we stellen persoonlijke doelen vast bij de start, waar we doorlopend op reflecteren en deze eventueel samen aanpassen. We helpen jou bij het plannen van je huiswerk. Daarnaast beantwoorden we je vragen en overhoren we je leerwerk. Tijdens huiswerkbegeleiding krijg je veel ondersteuning, wij werken namelijk met een vast team begeleiders waar er 1 van aanwezig is per 7 leerlingen. Wij helpen jou graag met je huiswerk zodat je een goed gevoel krijgt over je schoolwerk. We helpen je ook met leerstrategieën, om zo je zelfstandigheid te bevorderen. Je ontwikkelingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken. Als je bij ons al je huiswerk maakt en leert, hoef je hier thuis geen zorgen meer over te maken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort!

Lyceo en haar kennispartners bieden ook huiswerkbegeleiding in Amersfoort. Want iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Huiswerkbegeleiding Amersfoort, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Op de locatie in Amersfoort wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.