Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort en omgeving

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Amersfoort om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Amersfoort en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Amersfoort Nieuwland, Soesterkwartier, Kattenbroek, Centrum, Randenbroek, Dorrestein, Hooglanderveen, Vermeerkwartier, Zielhorst of Vathorst en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Amersfoort en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Corderius College, ’t Hooghe Landt College en Het Nieuwe Eemland.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Amersfoort en deze locatie is gevestigd op de Utrechtseweg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Amsfort College, Farel College, GSG Guido, het Element, Johannes van Oldenbarnevelt Gynasium, Yuverta, en ’t Atrium. Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor wie is huiswerkbegeleiding?

Onze huiswerkbegeleiding is geschikt voor iedere leerling. Na de les kom je bij ons om aan je schoolwerk te werken. We begeleiden leerlingen die:

  • Moeite hebben met leren,
  • Moeite hebben om ‘s middags thuis weer aan de slag te gaan,
  • Te weinig discipline hebben of niet gemotiveerd zijn,
  • De lesstof niet (goed) begrijpen,
  • Hogere cijfers willen halen,
  • Zelfverzekerder willen worden,
  • In hun vrije tijd echt vrij willen zijn.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, zijn of haar persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we met jou en je kind hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan.

Ervaring van ouders & leerling

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim