Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort en omgeving

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Amersfoort huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van natuurkunde tot aan maatschappijleer naar Frans. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Meer informatie? Bekijk dan onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Amersfoort?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Amersfoort en omgeving? 

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in Amersfoort en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Amersfoort waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bekijk hieronder alle locaties.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Juffrouwjulia in Amersfoort – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Amersfoort een partnership met Juffrouwjulia. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of Juffrouwjulia locatie in Amersfoort kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Amersfoort bij jou in de buurt!

Ervaring van ouders & leerling

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Amersfoort? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.