Nicole Kedde

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nicole Kedde en ik ben vestigingsmanager namens Lyceo. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen met een team van ervaren begeleiders sta ik klaar om de leerlingen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en zelfstandiger te worden om zo hun schooltijd met succes af te ronden.
Heb je vragen, stel ze gerust!

Over deze locatie

In het zuiden van Baarn, dicht tegen Paleis Soestdijk aan, heeft Lyceo in samenwerking met PIOS een vestiging in het gebouw van de Waldheim mavo. Alle leerlingen kunnen na hun lessen binnenstappen, wij begeleiden ze met veel enthousiasme! Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Waldheim mavo.

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders helpen jouw kind hier graag mee! Wij staan klaar om een stimulerende en ondersteunende omgeving te creëren. Samen werken we aan het versterken van vaardigheden, zelfvertrouwen en motivatie, zodat elke leerling met trots en succes zijn schoolcarrière doorloopt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Brugklastraining >
  • Faalangsttraining >

Huiswerkbegeleiding

Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Brugklastraining

De overgang van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen erg spannend: alles is opeens anders dan ze gewend zijn. Brugklastraining bereidt leerlingen, die naar de middelbare school gaan, voor op een nieuwe periode. Daarbij zorgen handige tips van ervaren coaches voor een goede start. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Vestiging op kaart