Baarn

Onze Lyceo vestigingen in Baarn

Huiswerkbegeleiding in Baarn

Heb jij moeite om je huiswerk te plannen en op een effectieve manier voor je toetsen te leren? Of ben jij op zoek naar een rustig plekje in Baarn of omgeving waar je geconcentreerd kan werken? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning.

Voor onze huiswerkbegeleiding hoef je echt niet ver te reizen, want ook in Baarn kun je bij Lyceo terecht. Op onze schoollocatie Baarn Waldheim mavo ben je van harte welkom. Doordat we samenwerken met een aantal scholen in Baarn en omgeving, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook nog op onze vestigingen in Soest en in Laren en in verschillende scholen in Amersfoort en Hilversum. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ga dan naar onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Bijles in Baarn

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Misschien vind je bepaalde vakken lastig, of loop je achter met de stof. Jouw kennisniveau is bij Lyceo het vertrekpunt. Je krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jij precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden je voortgang bij en bespreken deze met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Examentraining in Baarn

Ook in de omgeving van Baarn geven wij examentrainingen. Een gigantisch aantal middelbare scholieren uit Baarn en omgeving, zoals Soest, Laren en Hilversum doet jaarlijks eindexamen. Vandaar dat Lyceo op meerdere locaties in de buurt van Baarn examentrainingen geeft. Zowel leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen een examentraining volgen. Er wordt altijd gezorgd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding. Je kunt training volgen op diverse middelbare scholen, maar ook op onze vestigingen Amersfoort Utrechtseweg en Utrecht Maliebaan.

Meer weten over alles rondom examentraining bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over examentraining of bekijk de mogelijkheden voor het boeken van een training in de omgeving van Baarn.