Huiswerkbegeleiding Arnhem

Persoonlijke studiebegeleiding in Arnhem

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij weten hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Arnhem om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Arnhem en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Arnhem, Schuytgraaf, Rijkerswoerd, De Laar, Velperweg e.o, Malburgen, Elderveld of Presikhaaf en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Arnhem en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Thomas a Kempis College, Montessori College, Beekdal Lyceum en Lorentz Lyceum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Arnhem. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Stedelijk Gymnasium Arnhem, Maarten van Rossem, GSG Guido, Leerpark Arnhem en VMBO ’t Venster.

Meer weten over huiswerkbegeleiding van Lyceo in de omgeving van Arnhem?

Huiswerkbegeleiding is voor ieder vak beschikbaar en vaak zal je kind meerdere dagen per week na schooltijd begeleiding krijgen. Hoeveel uur en op welke dagen, dat verschilt per leerling en leggen we vast in een individueel plan van aanpak. Je leert tijdens de begeleiding en werkt uit eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Dat kan via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl, we helpen je graag!

Pluspunten van huiswerkbegeleiding

Binnen een kleine groep en in een rustige omgeving kan iedereen zich volledig concentreren op werkzaamheden en kan de begeleider alle aandacht en ondersteuning geven die jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je vragen stellen, wordt je overhoord en wordt zelfs het maakwerk gecontroleerd om te kijken of je de stof goed begrijpt.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik vind huiswerkbegeleiding heel fijn om te hebben. Ik maak mijn huiswerk veel en veel beter als eerst. Niet alleen met minder fouten, ook veel geconcentreerder”

Jet (leerling huiswerkbegeleiding)

“Lyceo huiswerkbegeleiding heeft mij geholpen met gestructureerd en gefocust werken. Er wordt op je gelet door een begeleider, en als je een overhoring wilt of een vraag hebt dan kan je altijd bij de begeleider terecht. Als je snel afgeleid bent of het moeilijk vindt om je voor lange tijd te concentreren zou ik het zeker aanraden”

Hessel (leerling huiswerkbegeleiding)

“Al geruime tijd maakt mijn dochter gebruik van de begeleiding van Lyceo. De hulp van de begeleiders is deskundig, vriendelijk en accuraat. Ook is de bijles snel geregeld wanneer dit nodig is. De openingstijden zijn ruim, dat is fijn bij de lange dagen die het Montessori College hanteert. De communicatie is gemakkelijk en vlot, en we krijgen iedere dag een update via het online-platform.”

– Ouder leerling huiswerkbegeleiding (3 mavo)

“Ik volg huiswerkbegeleiding op het Montessori College in Arnhem. Het zijn soms wel lange dagen maar als ik naar huis ga hoef ik thuis niks meer te doen en niet meer aan school te denken.  Dat vind ik heel fijn. Het plannen zorgt voor overzicht en rust in mijn hoofd en ik krijg nu eindelijk goed mijn huiswerk af!”

– Lyceo-Extra leerling

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.