Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Arnhem

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Arnhem?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Arnhem of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Ook in Gelderland kan je huiswerkbegeleiding bij ons volgen. In het centrum op onze Lyceo vestiging op de Sweerts de Landasstraat 59-B in Arnhem ben je van harte welkom. Daarnaast werken we samen met een aantal scholen in Arnhem, zoals in de wijk Paasberg, en omgeving.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Arnhem?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Arnhem krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Arnhem of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Arnhem en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op meerdere scholen in Arnhem en omgeving. Zo is er altijd een school bij jou in de buurt. In Arnhem kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locaties:

Lyceo en Juffrouwjulia in Arnhem – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Arnhem een partnership met Juffrouwjulia. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of Juffrouwjulia locatie in Arnhem kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Arnhem bij jou in de buurt!

Ervaring van leerlingen en ouders

“Precies wat onze dochter Emma nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niets meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie