Huiswerkbegeleiding Arnhem

Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Lyceo biedt ook in Arnhem huiswerkbegeleiding aan. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen bij ons huiswerkbegeleiding volgen.

Huiswerkbegeleiding Arnhem: De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Daarnaast werken we aan je studievaardigheden. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Arnhem aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie in Arnhem we huiswerkbegeleiding aanbieden.

huiswerkbegeleiding arnhem

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je enkele middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Arnhem Beekdal Lyceum
  Plannen, leren en je huiswerk maken is niet altijd eenvoudig. Veel leerlingen kunnen hierbij wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je een manier van werken aan, die je naar verloop van tijd thuis zelfstandig kan voorzetten. Je leert plannen, welke manier van leren bij jou en de individuele vakken past en je gaat ervaren op welke manier jij je concentratie en discipline zelf kan vergroten. Ons team van enthousiaste en ervaren begeleiders gaan je hierbij helpen. Dit doen ze door je leerstrategieën te bieden die bij jou passen, door je maakwerk te controleren en je leerwerk te overhoren, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen en uiteraard ook voor een gezellig praatje in de pauze.
  Communicatie vinden we erg belangrijk. Niet alleen met jou, maar ook met je ouders. Naast contact via de telefoon en e-mail, werken we met een eigen leerlingvolgsysteem. In dit systeem houden we je voortgang bij. Je ouders kun je altijd inzien waar tijdens de huiswerkbegeleiding aan is gewerkt en wat er nog op de planning staat.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Zutphen Het Stedelijk
  Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Hoevelaken Van Lodenstein College
  Huiswerk maken is niet altijd even makkelijk. Het plannen lukt niet helemaal of je weet simpelweg even niet meer hoe je moet leren. Soms kan een duwtje in de rug jou helpen om alles weer op orde te krijgen. Wij helpen je daar graag bij. Samen kijken we naar het inplannen van je huiswerk, zorgen we dat je maakwerk af is, leerwerk overhoord is en dat je goed leert voor je toetsen. Zo houd jij na de huiswerkbegeleiding genoeg vrije tijd over om leuke dingen te doen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Nijkerk Corlaer College
  Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Op de locatie in Arnhem wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.