Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Arnhem

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Arnhem?

Persoonlijke studiebegeleiding in Arnhem

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij weten hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Arnhem om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Meer weten over huiswerkbegeleiding van Lyceo in de omgeving van Arnhem?

Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we niet alleen aan het maken van je huiswerk, leren van je leerwerk of het inplannen van je projecten. Je ontwikkelt namelijk ook verschillende studievaardigheden waar je je leven lang plezier van hebt. Wij geloven dat iedere leerling uniek is. Daarom bieden wij persoonlijke studiebegeleiding aan. 

Aanpak van Lyceo

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Arnhem en omgeving? 

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in Arnhem en de omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Arnhem waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Kom jij uit de buurt Elderveld, Elden, Kronenburg, Rijkerswoerd, Presikhaaf, Schaarsbergen, Alteveer of Malburgen? Dan kun je direct na je laatste les bij ons terecht. Woon jij net buiten Arnhem? Zoals in Apeldoorn, Duiven, Ede, Zevenaar, Wageningen, Elst, Huissen, Didam, Doorwerth of Bennekom? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op, in een aantal van deze plaatsen werken wij ook samen met verschillende scholen waar je terecht kunt. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Juffrouwjulia in Arnhem – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Arnhem een partnership met Juffrouwjulia. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of Juffrouwjulia locatie in Arnhem kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Arnhem bij jou in de buurt!

Ervaring van leerlingen en ouders

“Precies wat onze dochter Emma nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niets meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.