Lyceo Ubbergen -
Notre Dame Des Anges

Raven van der Vegt

Vestigingsmanager

Mijn naam is Raven van der Vegt. Met mijn achtergrond in biologie en onderwijs heb ik een boel kennis opgedaan van twee verschillende richtingen. Door mijn specialisatie in het onderwijs heb ik veel geleerd wat goed van pas komt in mijn huidige baan als VM van het Notre Dame des Anges. Zo ken ik veel verschillende manieren van leren, maar ook ben ik goed in het uitleggen van complexe stof op een heldere en simpelere manier. Daarbij vind ik het belangrijk dat leerlingen leren leren, omdat dit ze wat meer rust en overzicht kan geven. Daarom ben ik blij dat ik samen met mijn team van enthousiaste begeleiders de leerlingen op het Notre Dame mag ondersteunen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Ubbergen

De Notre Dame Des Anges is een kleinschalige en overzichtelijke school en dat is precies wat we voor jou ook belangrijk vinden. Een persoonlijke benadering waarin wij samen met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Bij de start van de begeleiding worden samen met jou, je ouders en eventueel de school een helder en haalbaar plan gemaakt. Tijdens de begeleiding zijn veel evaluatiemomenten en wordt de begeleiding, indien nodig, aangepast. Wanneer de begeleiding wordt beëindigd, zal er een evaluatiemoment zijn waarin je tools voor de toekomst meekrijgt.

Ons doel is dat jij trots bent op jezelf en een goede basis ontwikkelt voor jouw studievaardigheden. Met onze handvatten kun je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier maken. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen terecht bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust telefonisch contact op of via e-mail. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Dan is bijles wellicht de juiste oplossing! Tijdens onze bijles geeft een vaste begeleider jouw kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt hem of haar bij het voorbereiden van toetsen. Onze bijlessen zijn zowel op locatie als online te volgen en zijn flexibel in te plannen.

Studiecoaching

Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Vestiging op kaart