Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zwolle

Persoonlijke studiebegeleiding in Zwolle

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets Scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zwolle om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zwolle bij Lyceo?

Op onze vestigingen kun je na je laatste les, of soms zelfs in het weekend, terecht voor dat extra steuntje in de rug. Bij ons ga je in een kleine groep aan het werk met je huiswerk of juist met je leerwerk. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding. 

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat leerlingen bij ons aan het huiswerkbegeleiding traject beginnen gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek stellen we de doelen vast. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken? Samen maken we speciaal voor jou een plan van aanpak. Wij geloven er namelijk in dat iedere leerling uniek is, waardoor wij persoonlijke studiebegeleiding aan willen bieden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zwolle en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Zwolle en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Zwolle waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt!  Bekijk hieronder alle locaties.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en kennispartners – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Zwolle bieden we huiswerkbegeleiding alleen via Lyceo aan. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Er zijn maar liefst vier locaties in Zwolle waar je begeleiding kunt krijgen voor je huiswerk. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Zwolle bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.