Huiswerkbegeleiding Zwolle

Persoonlijke studiebegeleiding in Zwolle

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets Scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zwolle om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na hun laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zwolle en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Zwolle Milligen, Frankhuis, Werkeren, Schoonhorst, Oud-Assendorp, Aa-landen Noord/Midden of Ittersumerlanden en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op het Gymnasium Celeanum in de Aa-landen buurt.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Zwolle. Deze locatie is gevestigd op de Drijbersingel, Instituut Nijman. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier leerlingen van de scholen Meander College, Van der Capellen Sg, De Twijn en de Thorbecke Scholengemeenschap na hun laatste les om bijles of huiswerkbegeleiding te krijgen.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zwolle bij Lyceo?

Tijdens huiswerkbegeleiding kan je kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. Deze begeleiding vindt meestal na schooltijd plaats. De precieze tijden kunnen per locatie verschillen en we proberen deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van onze leerlingen. Soms gaan we tijdens toetsweken eerder open om ervoor te zorgen dat onze leerlingen hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten verschillende voordelen aan huiswerkbegeleiding, bijvoorbeeld:

  • Het is makkelijker om huiswerk te plannen,
  • Je kind heeft het huiswerk op tijd af,
  • Er is meer vrije tijd en je kunt er ook echt van genieten,
  • Je kind krijgt meer zelfvertrouwen,
  • Er is weinig tot geen stress meer.

Door huiswerkbegeleiding krijgt je kind de structuur en ondersteuning die nodig is om efficiënt aan het huiswerk te werken en om beter te leren. Zo kan je kind zich beter concentreren op het huiswerk en heeft hij of zij meer tijd om te ontspannen en te genieten van vrije tijd.

Ervaringen van leerlingen of ouders

‘Onze dochter is geslaagd voor haar diploma en ze heeft er hard voor gewerkt. Wij willen het team van Lyceo bedanken voor de manier waarop zij haar hebben begeleid. Het was fijn om te horen dat zij bij Lyceo werd gezien. Lyceo heeft de juiste snaren weten te raken waardoor zij weer zelfvertrouwen kreeg en wij als ouders werden ontzorgd. Met plezier hebben wij dagelijks jullie berichten gelezen. Dank jullie wel en succes met jullie werkzaamheden.’

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding

“Huiswerkbegeleiding heeft onze zoon erg geholpen. Hij kan nu, mede dankzij jullie inzet, zelfstandig zijn huiswerk inplannen en leren voor zijn toetsen. Verder stellen we de persoonlijke aandacht die jullie voor hem hadden erg op prijs. We werden ook keurig op de hoogte gehouden van zijn proces bij Lyceo door de dagelijkse mails en tussenevaluaties. Hij heeft het fijn bij jullie gehad. Bedankt!”

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding