Huiswerkbegeleiding Zwolle

Ben je op zoek naar een goed instituut waar je huiswerkbegeleiding kunt volgen, in de buurt van jouw woonplaats of school? Lyceo biedt mogelijkheden om huiswerkbegeleiding in Zwolle te volgen.

De voordelen van onze huiswerkbegeleiding in Zwolle

Wanneer je op zoek bent naar extra ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk, of extra hulp bij vakken nodig hebt kun je terecht voor huiswerkbegeleiding. Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties door het gehele land, waaronder in Zwolle. Er wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Zwolle we huiswerkbegeleiding aanbieden.

Huiswerkbegeleiding Zwolle

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een plan van aanpak.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Zwolle Meander College
  Plannen, leren en je huiswerk maken is niet altijd eenvoudig. Veel leerlingen kunnen hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, krijg je hulp met het plannen van je werk zodat je overzicht hebt over wat je moet doen. Als je aan het werk bent zijn er begeleiders aanwezig om je uitleg te geven en te overhoren. Zo groei je in studievaardigheden en vakinhoudelijke kennis! We gaan er van uit dat het aanleren van deze vaardigheden tijd, inzet en motivatie vereist. We werken aan je zelfstandigheid, dus op een zeker moment zal je weer thuis je huiswerk kunnen maken. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

 • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/lyceo/lyceo.nl/www/wp-content/themes/lyceo-2015/inc/timber.php on line 240

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/lyceo/lyceo.nl/www/wp-content/themes/lyceo-2015/inc/timber.php on line 240

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Meppel Dingstede
  Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je in alle rust werken en leren en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast drinken en koekjes, staat er altijd een begeleider voor jou klaar die jou de hulp biedt die jij nodig hebt. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Meppel aanwezig om tot goede resultaten te komen, waardoor jij je doelen kunt waarmaken. We kijken samen met jou naar jouw planning en zorgen ervoor dat je zelf leert hoe je je huiswerk het beste kan verdelen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Zutphen Het Stedelijk
  Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almelo SG Canisius
  Bij huiswerkbegeleiding draait het om het aanleren van studievaardigheden en structuur krijgen in je maak- en leerwerk. Dit geeft jou dan ook meer rust en ruimte, doordat je het huiswerk bij ons al af hebt gemaakt. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig leert plannen en helpen dan ook deze planning uit te voeren. Bij vragen kun je altijd bij een van onze begeleiders terecht, zij nemen de tijd om het aan je uit te leggen. Het leerwerk wordt elke dag schriftelijk of mondeling overhoord, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent en met een goed gevoel naar huis kunt gaan.

  In het proces worden jij en je ouder(s) nauw betrokken om samen tot het beste resultaat te komen. We stellen samen persoonlijke doelen op en blijven deze doelen monitoren, indien nodig stellen we ze bij. De mening en betrokkenheid van jou en je ouder(s) is daarin cruciaal. Mede daarom is er een leerlingvolgsysteem ontwikkeld, zodat ouders het proces ook vanuit thuis kunnen volgen.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Hoe werkt huiswerkbegeleiding in Zwolle?

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding in Zwolle, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging aanwezig om tot goed resultaat te komen. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding een opgave? Niet bij Lyceo!

Misschien lijkt het jou een grote opgave om na school ook nog huiswerkbegeleiding te volgen. Maar de ervaring leert dat het al snel wat oplevert: betere schoolresultaten, meer inzicht en kennis van de lesstof en altijd je huiswerk op tijd af. En dat betekent meer tijd voor leuke dingen!