Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Zwolle

Persoonlijke studiebegeleiding in Zwolle

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk voor Engels of het leren voor je toets Scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Zwolle om geconcentreerd aan de slag te kunnen met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om net dat extra steuntje in de rug te bieden. Leerlingen kunnen na de laatste les om bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Zwolle en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Zwolle Milligen, Frankhuis, Werkeren, Schoonhorst, Oud-Assendorp, Aa-landen Noord/Midden of Ittersumerlanden en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Zwolle. Je vindt onze schoollocaties op het Meander College en Gymnasium Celeanum in de Aa-landen buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Zwolle. Deze locatie is gevestigd op de Drijbersingel, Instituut Nijman. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier leerlingen van de scholen Van der Capellen Sg, De Twijn en de Thorbecke Scholengemeenschap na hun laatste les om bijles of huiswerkbegeleiding te krijgen.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Zwolle bij Lyceo?

Op onze vestigingen kun je na je laatste les, of soms zelfs in het weekend, terecht voor dat extra steuntje in de rug. Bij ons ga je in een kleine groep aan het werk met je huiswerk of juist met je leerwerk. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat leerlingen bij ons aan het huiswerkbegeleiding traject beginnen gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek stellen we de doelen vast. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in? Waar wil je aan werken? Samen maken we speciaal voor jou een plan van aanpak. Wij geloven er namelijk in dat iedere leerling uniek is, waardoor wij persoonlijke studiebegeleiding aan willen bieden

Lyceo en kennispartners – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Zwolle bieden we huiswerkbegeleiding alleen via Lyceo aan. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Er zijn maar liefst vier locaties in Zwolle waar je begeleiding kunt krijgen voor je huiswerk. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Zwolle bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

‘Onze dochter is geslaagd voor haar diploma en ze heeft er hard voor gewerkt. Wij willen het team van Lyceo bedanken voor de manier waarop zij haar hebben begeleid. Het was fijn om te horen dat zij bij Lyceo werd gezien. Lyceo heeft de juiste snaren weten te raken waardoor zij weer zelfvertrouwen kreeg en wij als ouders werden ontzorgd. Met plezier hebben wij dagelijks jullie berichten gelezen. Dank jullie wel en succes met jullie werkzaamheden.’

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding

“Huiswerkbegeleiding heeft onze zoon erg geholpen. Hij kan nu, mede dankzij jullie inzet, zelfstandig zijn huiswerk inplannen en leren voor zijn toetsen. Verder stellen we de persoonlijke aandacht die jullie voor hem hadden erg op prijs. We werden ook keurig op de hoogte gehouden van zijn proces bij Lyceo door de dagelijkse mails en tussenevaluaties. Hij heeft het fijn bij jullie gehad. Bedankt!”

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.