Huiswerkbegeleiding Zwolle

Open op werkdagen van 8.00-20.00 en in het weekend van 8.00-17.00

Gemiddeld 0,8 punt hoger op je examen
Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
Elk weekend en alle schoolvakanties

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Zwolle?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Zwolle krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Zwolle of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Zwolle en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op maar liefst vier locaties in Zwolle en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Zwolle kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locatie:

 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Zwolle Meander College

  Lyceo

 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Meppel Dingstede

  Lyceo

 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Zutphen Het Stedelijk

  Lyceo

 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Almelo SG Canisius

  Lyceo

 • Lyceo en kennispartners – wat is het verschil?

  Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Zwolle bieden we huiswerkbegeleiding alleen via Lyceo aan. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Er zijn maar liefst vier locaties in Zwolle waar je begeleiding kunt krijgen voor je huiswerk. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Zwolle bij jou in de buurt!

  Ervaringen van ouders

  “Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

  Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

  Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

  Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

  De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

  Rob van de Wiel en Danielle van Basten

  Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.