Huiswerkbegeleiding Hengelo

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Hengelo?

Kan jij een stok achter de deur gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige omgeving om aan de slag te gaan met je leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de perfecte oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Hengelo krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Hengelo en omgeving terecht?

Kom jij uit Hengelo of een omliggende plaats zoals Delden, Borne en Deurningen en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij het maken van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Hengelo en omgeving.

Onze zelfstandige vestiging in Hengelo is te vinden op het Burgemeester Jansenplein en is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen. Verder kun je in de buurt terecht op onze locatie in Enschede op de Maarten Harpertsz Tromplaan. Op onze zelfstandige locaties komen onze leerlingen van de scholen Avila College, Lyceum de Grundel, Bataafs Lyceum, Assink Lyceum, Bonhoeffer College en Het Stedelijk Zwering. In Enschede zitten we ook op de schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark.

Hoe gaat het er aan toe tijdens huiswerkbegeleiding?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Je kan huiswerk makkelijker plannen,
  • Je hebt huiswerk op tijd af,
  • Je hebt meer vrije tijd,
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen,
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.