Bijles Leiden

Kan jij bijles gebruiken in de omgeving van Leiden?

Bijles bij Lyceo in Leiden betekent één-op-één begeleiding van een vaste, deskundige begeleider. De begeleider geeft tijdens de bijles(sen) extra uitleg bij een specifiek vak. Jouw kennis is het vertrekpunt. Vanaf daar maak je samen (huiswerk)opdrachten en helpt jouw begeleider je met het voorbereiden van jouw toetsen. 

Waar kan je terecht voor bijles van Lyceo in Leiden? 

Kom jij uit de omgeving Leiden Centrum, Waardeiland, Roomburg, Stevenshof, Tuinstad, Vreewijk, De kooi, De Merenwijk of Pieterswijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Leiden en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in het Bonaventuracollege, Da Vinci College en Leonardo College.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Leiden. Deze locatie is gevestigd aan de Hoge Rijndijk. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Auris College Leiden, Het Waterland, Marecollege, Stedelijk Gymnasium Leiden, Vissert ‘t Hooft Lyceum en VSO Leystede die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles?

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je bijlesdocent. De begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten. Ook helpen zij jou met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Dit zijn aspecten waar je je hele leven plezier van hebt.

Schoolvakken:

Bijles wordt gegeven in bijna alle vakken. Klik op de namen hieronder voor meer informatie over jouw vak.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Mijn beide zoons krijgen sinds een aantal jaar bijles van Lyceo op de vestiging Hoge Rijndijk in Leiden. De vestigingsmanager werkt zeer kundig en efficiënt. Ook is de communicatie bijzonder sterk, zowel naar ons als ouders toe als naar onze kinderen, en zowel schriftelijk als mondeling. Er wordt altijd meegedacht over wat de juiste aanpak is bij onze kinderen en dat is heel fijn omdat dit voor iedere leerling anders is. Ook nu nog hebben mijn zoons veel profijt van de lessen en de manier waarop ze worden begeleid en de kwaliteit van de personen waarvan ze bijles krijgen. De rapportages die wij als ouders na afloop van elke les ontvangen zijn ook zeer helder. Kortgezegd: een dikke 10. Ik kan echt niks negatiefs verzinnen.

Edward Rikkert de Koe (vader van twee zoons met bijles)

Online bijles

Je kunt de lessen ook gemakkelijk vanuit huis volgen. Klik hier voor meer informatie over online bijlessen.

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan en wie weet zien we jou op een van onze selectiedagen.