Vraag een informatiepakket aan

Bijles Leiden

Bijles bij Lyceo in Leiden betekent een-op-een begeleiding van een vaste, deskundige begeleider. De begeleider geeft tijdens de bijles(sen) extra uitleg bij een specifiek vak. Jouw kennis is het vertrekpunt. Vanaf daar maak je samen (huiswerk)opdrachten en helpt jouw begeleider je met het voorbereiden en overhoren van toetsen. 

Elke jaarlaag op ieder niveau

Bijlessen bij Lyceo in Leiden kunnen direct worden geregeld en zijn flexibel in te plannen. Het maakt niet uit of je op het vmbo, de havo of het vwo zit. Net als dat het niet uitmaakt of je in je eerste jaar of in je laatste jaar zit. De bijlessen voor de onderstaande vakken zijn er namelijk voor alle vakken en elk niveau. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we het moeilijke vak weer leuk!

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in het benadrukken van jouw sterke punten. Dan kan je samen met jouw vaste begeleider tijdens de één-op-één begeleiding werken aan de verbeterpunten. Hoe? Door te

  • Plannen
  • Structureren
  • Herhalen
  • En uiteindelijk te reflecteren

Daarbij werken we met een leerlingenvolgsysteem. Hierin kan jij, samen met je ouders/verzorgers, alle voortgang bekijken. Ook met je begeleider bespreek je regelmatig hoe de begeleiding gaat. 

Waar kan je terecht voor bijles van Lyceo in Leiden? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Leiden. Daarnaast hebben we in de omgeving van Leiden ook een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we online bijles aan, waardoor je vanuit huis ondersteuning kunt krijgen bij dat lastige vak. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen.

Zo ook als je uit de buurt Merenwijk, Hoge Mors, Lage Mors, Stevenshof, Slaaghwijk, Tuinstadwijk, Fortuinwijk of Bos- en Gasthuisdistrict komt. Kom je niet uit Leiden maar uit Oegstgeest of Warmond? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan en wie weet zien we jou op een van onze selectiedagen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Ervaringen van leerlingen en ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.