Lyceo Sassenheim – Rijnlands Lyceum

Rijnlands Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Rijnlands Lyceum biedt Lyceo verschillende soorten begeleiding zoals huiswerkbegeleiding, bijles en coaching. We hebben 2 ruime lokalen tot onze beschikking hiervoor zodat je in alle rust bij ons kan werken. We zijn we geopend van maandag t/m donderdag van 14.20 tot 17.30 uur.

David Dutrieux

Vestigingscoördinator

Mijn naam is David Dutrieux en ik sta klaar om uw kind te helpen. Vanuit mijn ervaring met het begeleiden van leerlingen weet ik dat ieder kind uniek is. Toch zijn er handvatten waar ze zich allemaal aan vast kunnen houden. Ik maak leerlingen bewust van vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Met die basis ga ik aan de slag. Met een positieve instelling en een behulpzaam karakter probeer ik een veilige omgeving te creëren waarin optimaal gepresteerd wordt.

  • Lyceo Sassenheim – Rijnlands Lyceum
  • Van Alkemadelaan 2
  • 2171DH Sassenheim
  • David Dutrieux
  • Vestigingscoördinator
+31683706577

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Sassenheim

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders op het Rijnlands helpen je hier graag mee! Hiernaast heb ik op het Rijnlands korte lijntjes met de mentoren, docenten en je ouders zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat je je zich op een positieve manier verder kan ontwikkelen. Belangrijk vinden wij dat de leerlingen na de begeleiding bij Lyceo weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen!

Zowel leerlingen van het Rijnlands als van andere scholen zijn welkom bij Lyceo. Voor meer informatie kan je mij altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Op deze vestiging in Sassenheim kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan?
We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden. Een goede sfeer tijdens de huiswerkbegeleiding staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Bijles

Loopt het net even niet lekker met dat ene vak dan is bijles de uitkomst! Op het Rijnlands Lyceum in Sassenheim bieden we naast de huiswerkbegeleiding ook bijles aan. De bijles is één op één begeleiding en gericht op een specifiek vak. In overleg worden de bijlessen ingepland. De bijlessen worden op het Rijnlands gegeven in een apart en rustig klaslokaal door getrainde en zorgvuldig uitgekozen begeleiders. Al je vragen kan je bij hen kwijt, zodat je goed voorbereid de toets in gaat!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie