Werken bij lyceo
Word nu onze collega

Werken bij Lyceo

Ben jij student, starter of professional en wil jij werken bij een organisatie waar gefocust wordt op je sterke punten, persoonlijke aandacht en het ervaren van succes? Bekijk dan snel onze vacatures voor professionals of bijbanen.

Heb jij ons DNA?

Jij wacht niet af tot anderen je vertellen wat er moet gebeuren maar bedenkt het liever zelf en gaat er direct mee aan de slag. Je bent graag bezig met het continu verbeteren van resultaten, inhoudelijk én commercieel. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en staat graag klaar voor anderen. Tot slot zie jij geen problemen maar uitdagingen. Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat wij bij elkaar passen!

De slimste bijbaan

Zoek jij een bijbaan met impact? Wij zoeken enthousiaste begeleiders die het Lyceo-team komen versterken. Werken bij Lyceo betekent waardevol zijn voor anderen én een bijbaan hebben met inhoud die goed staat op je cv. Word nu begeleider bij Lyceo!

Bekijk bijbanen

 

Vacatures professionals

Wil jij werken bij een bedrijf met doorgroeimogelijkheden? Wij hebben verschillende uitdagende functies open staan door heel Nederland. Van vestigingsmanager tot developer en projectleider. Werken bij Lyceo betekent veel eigen verantwoordelijkheid, inhouse trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen, enthousiaste en ambitieuze collega’s om je heen en superleuke events!

Bekijk vacatures

 

Wie zijn wij?

Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd. Want een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is meer ondersteuning nodig: uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke support in die spannende examentijd. Maar op een school met honderden leerlingen is individuele begeleiding door de docent niet altijd mogelijk. Daarom zijn wij er met extra persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, lente- en zomerscholen, codeerklassen en nog veel meer. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming. Voel jij je thuis tussen ambitieuze, inspirerende en bovenal gezellige medestudenten waarmee je nauw samenwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie