Werken bij lyceo
Word nu onze collega

Werken bij Lyceo

Ben jij student, starter of professional en wil jij werken bij een organisatie waar gefocust wordt op je sterke punten, persoonlijke aandacht en het ervaren van succes? Bekijk dan snel onze vacatures voor professionals of bijbanen.

Heb jij ons DNA?

Jij wacht niet af tot anderen je vertellen wat er moet gebeuren maar bedenkt het liever zelf en gaat er direct mee aan de slag. Je bent graag bezig met het continu verbeteren van resultaten, inhoudelijk én commercieel. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en staat graag klaar voor anderen. Tot slot zie jij geen problemen maar uitdagingen. Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat wij bij elkaar passen!

De slimste bijbaan

Zoek jij een bijbaan met impact? Wij zoeken enthousiaste begeleiders die het Lyceo-team komen versterken. Werken bij Lyceo betekent waardevol zijn voor anderen én een bijbaan hebben met inhoud die goed staat op je cv. Word onze collega!

 

Vacatures professionals

Wil jij werken bij een bedrijf met doorgroeimogelijkheden? Wij hebben verschillende uitdagende functies open staan door heel Nederland. Van vestigingsmanager tot developer en projectleider. Werken bij Lyceo betekent veel eigen verantwoordelijkheid, inhouse trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen, enthousiaste en ambitieuze collega’s om je heen en superleuke events!

 

Wie zijn wij?

Lyceo is de snelst groeiende aanbieder van onderwijsondersteuning: van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen. Je vindt ons door het hele land. Onze passie is leerlingen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een dosis positiviteit. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming, we ontwikkelen continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie