Wij zijn Lyceo

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

In de klas, maar ook op het kantoor in Leiden. We zoeken de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. En doen er alles aan om ieder kind tot z’n recht te laten komen. Dus zoek je een bijbaan om naast je studie zinvol werk te doen? Of een vaste baan waar je meewerkt aan de ontwikkeling van kinderen, aanvullend onderwijs, jezelf en ons bedrijf? Kom werken bij Lyceo.

Zelfontwikkeling

Nooit uitgeleerd

Jouw ontwikkeling staat bij ons op één. Van je eerste werkdag tot je laatste. Samen zijn we iedere dag bezig met experimenteren, uitproberen, successen vieren, fouten maken en opnieuw beginnen. We leren van elkaar, dwars door de lagen van de organisatie heen. Ervaren collega of kersvers teamlid: als je nieuwsgierig blijft, kom je verder.

Maatschappelijke impact

Laat ieder kind tot z’n recht komen

Bij Lyceo maak je dagelijks impact op het leven van kinderen. Goed leren is een vaardigheid waar je de rest van je leven iets aan hebt. Kunnen vertrouwen op je eigen brein geeft zelfvertrouwen. Kortom: een sterke start speelt een belangrijke rol in het toekomstperspectief van ieder kind, en daarom zetten we ons actief in voor kansengelijkheid. Zo bieden we met ‘Lyceo Extra’ kosteloos huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Alle ideeën welkom

Apenkooien

Aan ideeën nooit genoeg. We weten dat vooruitgang uit de kleinste hersenspinsels kan ontstaan. Daarom zijn alle gedachtes welkom. Of je nou aan de top van het bedrijf staat, of net begonnen bent. Die ideeën ontstaan dikwijls buiten de werkvloer. Daarom maken we er werk van om samen onze zinnen te verzetten.  Apenkooien noemen we dat. Wanneer je brein even buiten mag spelen, kunnen we samen naar hartenlust experimenteren, en ons laten verrassen door steengoede ideeën.

Kennis delen

Prikkelen en inspireren

Lyceo is de voorloper in de toekomst van het onderwijs. We kijken met een frisse blik naar het onderwijs en vullen daar aan waar we kansen zien. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. We doorbreken conventionele gedachtepatronen en presenteren een vernieuwend perspectief dat prikkelt en inspireert. Jouw bijdrage is daarin onmisbaar. Daarom bieden we binnen Lyceo veel mogelijkheden om door te groeien.

Aan de slag bij Lyceo

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren. Dagelijks werken we met meer dan driehonderd collega’s in de klas én op het kantoor in Leiden samen aan ons belangrijkste doel: we leren leerlingen leren. Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen, groeien we snel, en jij krijgt alle ruimte om met ons mee te groeien. Want hoe beter we samen worden, hoe meer we kunnen bereiken.  

Vaste baan Bijbaan