Bijles Haarlem

Met de bijles van Lyceo kun je de stof beter begrijpen en verwerken. Voor vragen kun je te allen tijde contact opnemen met jouw begeleider. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in de omgeving van Haarlem? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Haarlem. Daarnaast hebben we een aantal eigen vestigingen in de regio Haarlem waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Wil je bijles aan je eigen keukentafel volgen? Dat kan ook met online bijles. Er is dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen als je uit de regio Waarderpolder of Haarlemmermeer komt. 

Zo ook als je uit de buurt Kleine Hout, Den Hout, Leidsebuurt, Centrum, Kenaupark, Haarlem Noord, Zijlweg, Ramplaankwartier, Amsterdamsebuurt of Schalkwijk komt. Kom je niet uit Haarlem maar bijvoorbeeld uit Velsen, Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Bennebroek of Bloemendaal? Natuurlijk kun je dan bij ons terecht omdat onze locaties goed bereikbaar zijn met het (openbaar) vervoer. 

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo in Haarlem?

We bieden bijles op maat en werken samen met onze begeleiders om een ​​actieplan te ontwikkelen. Ouders en verzorgers kunnen de voortgang volgen via het online leerlingvolgsysteem HOMi. Bij Lyceo houden we ons aan op wetenschap gebaseerde methoden, om je te helpen de stof beter te begrijpen en gemakkelijker betere cijfers te halen.

Alle vakken op elk niveau

We bieden bijles in alle vakken, dus kijk eens wat we te bieden hebben. Staat jouw onderwerp er niet bij, neem dan gerust contact met ons op!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Vanachter de computer

Vind je het leuk om bijles thuis achter je computer te geven, ook dat kan bij Lyceo. Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.