Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO

Hartenlust MAVO – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

De huiswerkbegeleiding van Lyceo wordt geboden op de Hartenlust Mavo op de Vijverweg 31 in Bloemendaal. Je kan meteen door na je laatste lesuur. Je kan bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 13.45 tot 17.30 uur. In de school zijn twee vaste lokalen gereserveerd voor Lyceo. Deze vertrouwde omgeving bied je een fijne leeromgeving. We werken nauw samen met de docenten, mentoren en trajectbegeleiders van de Hartenlust om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Mijn naam is Nihal Messaoud en ik ben de vestigingscoördinator op de Hartenlustmavo te Bloemendaal. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en op basis van mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan, bied ik samen met mijn team van begeleiders de leerlingen de hulp die zij nodig hebben. Persoonlijke aandacht voor zowel leerlingen als ouders en docenten staat op deze vestiging hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een prettige leeromgeving, wat uiteindelijk zal leiden tot betere resultaten. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerlingen!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

We werken met een vast team van enthousiaste begeleiders. De begeleiders staan elke dag klaar om je dag te bespreken, een planning te maken, te helpen bij het huiswerk en je nieuwe studievaardigheden bij te brengen. Je leert op deze manier de begeleiders goed kennen en de begeleiders jou; een persoonlijke band vinden we erg belangrijk. In ons team is rekening gehouden met de verschillende kwaliteiten van begeleiders om een zo gepast mogelijk aanbod te bieden aan de leerlingen. De begeleiders werken onder leiding van Nihal Messaoud. We helpen je met het eigen maken van studievaardigheden, zodat je het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Ben je benieuwd? Kom gerust langs om een kijkje te nemen of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Hartenlust MAVO. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt juffrouwjulia Haarlem.

Op deze vestiging in Bloemendaal kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we samen aan je huiswerk en je studievaardigheden, hoe maak je bijvoorbeeld een goede planning? Hoe kun je op een goede manier leren voor vakken als wiskunde of aardrijkskunde? Samen met het team van vaste begeleiders helpen we je bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Op deze manier vergroten we jouw zelfstandigheid en wordt het maken van je huiswerk steeds makkelijker. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij de vragen die je hebt. Ons team helpt je ook met het nakijken van je huiswerk en het overhoren van je leerwerk, zodat je met een goed gevoel je toetsen ingaat. Je ouders kunnen in ons eigen leerlingvolgsysteem je ontwikkelingen volgen.

Bijles

Haal je onvoldoendes voor één bepaald vak of loop je achter met de stof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo de uitkomst! Onze begeleiders hebben ruime kennis van één of meerdere vakken. Je kan met alle vragen over de stof bij de begeleider terecht. De bijlessen worden individueel gegeven, waardoor er ingezoomd kan worden al jouw vragen. Tussentijds houden we goed contact met elkaar en evalueren we de stof.

  • Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO
  • Vijverweg 31
  • 2061GT Bloemendaal
  • Nihal Messaoud
  • Vestigingscoördinator
+31630409782

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie