Huiswerkbegeleiding Bloemendaal

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bloemendaal?

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Bloemendaal huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Bloemendaal en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout of Vogelenzang en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Hartenlust MAVO, vlakbij Bloemendaal centrum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Bloemendaal. Deze locatie is gevestigd op de Houtplein in Haarlem. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Montessori College Aerdenhout en Kennemer Lyceum.

Persoonlijke studiebegeleiding met huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding kan je kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. Deze begeleiding vindt meestal na schooltijd plaats. De precieze tijden kunnen per locatie verschillen en we proberen deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de roosters van onze leerlingen. Soms gaan we tijdens toetsweken eerder open om ervoor te zorgen dat onze leerlingen hun tijd zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Naast de huiswerkbegeleiding krijgt iedere leerling toegang tot ons digitale leerplatform, Lyceo Oefenen. Dit platform bevat oefenmateriaal voor leerlingen op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau in de onder- en bovenbouw. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven per vak. Dit is handig voor het voorbereiden van toetsen of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik volg nu sinds een tijdje huiswerkbegeleiding op de vestiging De Hartenlust in Bloemendaal. Ik vind Lyceo heel fijn werken voor mezelf, omdat het me goed helpt met toetsen inplannen en ondersteuning biedt bij leren. Het is daarnaast ook heel gezellig en er heerst een fijne rustige sfeer op de vestiging

Quinten (leerling huiswerkbegeleiding)