Lyceo Amsterdam – Geert Groote College

Amsterdam Geert Groote College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Amsterdam Zuid heeft Lyceo een vestiging in het Geert Groote College. Hier kunnen leerlingen terecht als ze een steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van het huiswerk. In de school zelf hebben wij beschikking over drie eigen lokalen waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven. Het Geert Groote College staat open voor alle leerlingen uit de omgeving die extra ondersteuning kunnen gebruiken, dus ook als je niet op het Geert Groote zit ben je van harte welkom! Wij bieden ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Amsterdam – Geert Groote College
 • Frederik Roeskestraat 84
 • 1076ED Amsterdam
 • Celeste van den Bosch
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Ons telefoonnummer is 020 238 41 27.

  Lokalen in school
  In het Geert Groote College heeft Lyceo drie lokalen ter beschikking aan de waterkant, waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven.

  Het intakegesprek
  Voordat je begint met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat jij precies weet wat Lyceo is en de Vestigingsmanager een plan kan maken dat op jou is afgestemd.

  Celeste van den Bosch

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Celeste van den Bosch. Vanaf 2018 ben ik werkzaam geweest als huiswerkbegeleider bij Lyceo en nu ben ik vestigingsmanager op het Geert Groote College in Amsterdam. Door mijn pedagogische achtergrond ligt mijn passie bij het contact leggen en het ondersteunen van de leerlingen. Samen met mijn team op de vestiging zorgen wij voor een fijne sfeer en de juiste aandacht voor de leerling. Waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht, vertrouwen, deskundigheid en positiviteit.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het effectief plannen van huiswerk en het leren van toetsen? Zou jouw kind hier wat extra hulp en aandacht bij willen krijgen? Kom dan langs voor huiswerkbegeleiding! Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat jouw kind weer controle krijgt over huiswerk, waardoor je kind betere cijfers haalt.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Krijgt je kind de stof maar niet onder de knie of loop je kind achter? Met één of twee uur bijles per week van een deskundige docent krijgt jouw kind weer grip op de lesstof en worden eventueel opgelopen achterstanden weggewerkt. Dit vergroot het zelfvertrouwen en levert betere cijfers op!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Samen met een vaste begeleider pakt jouw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken tijdens de bijles volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt jouw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

  Studiecoaching

  Is jouw kind bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Dan is studiecoaching iets voor jouw kind! Bij studiecoaching ligt de nadruk op het leren plannen. Met één uur in de week heeft je kind die extra hulp en aandacht die nodig is. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goed resultaat en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen. Ga er maar aan staan! Geef jouw kind daarom een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind.

  Vestiging op kaart