Lyceo Amsterdam -
Geert Groote College

Celeste van den Bosch

Vestigingsmanager

Mijn naam is Celeste van den Bosch. Vanaf 2018 ben ik werkzaam geweest als huiswerkbegeleider bij Lyceo en nu ben ik vestigingsmanager op het Geert Groote College in Amsterdam. Door mijn pedagogische achtergrond ligt mijn passie bij het contact leggen en het ondersteunen van de leerlingen. Samen met mijn team op de vestiging zorgen wij voor een fijne sfeer en de juiste aandacht voor de leerling. Waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht, vertrouwen, deskundigheid en positiviteit!

Over deze locatie

Lyceo is ook gevestigd in Het Geert Groote College in Amsterdam. Deze vestiging staat open voor alle leerlingen uit de omgeving die extra ondersteuning kunnen gebruiken, dus ook leerlingen die niet op het Geert Groote College zitten zijn van harte welkom! De school is gelegen op slechts een kwartiertje lopen van treinstation Amsterdam Zuid.

In het Geert Groote College heeft Lyceo drie lokalen ter beschikking, waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven. Hier werken we samen met jouw kind aan het verbeteren van studievaardigheden volgens onze eigen Lyceo Leren Leren© methode. Op Het Geert Groote College staan we in nauw contact met de docenten en mentoren van jouw kind, om onze diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van iedere leerling.

Voordat een nieuwe leerling begint met huiswerkbegeleiding wordt de leerling samen met de ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat iedereen precies weet wat Lyceo is en de vestigingsmanager een plan kan maken dat op jouw kind is afgestemd.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Studiecoaching >
  • Huiswerkklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het effectief plannen van huiswerk en het leren van toetsen? Zou jouw kind hier wat extra hulp en aandacht bij willen krijgen? Kom dan langs voor huiswerkbegeleiding! Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat jouw kind weer controle krijgt over huiswerk, waardoor je kind betere cijfers haalt.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Krijgt je kind de stof maar niet onder de knie of loop je kind achter? Met één of twee uur bijles per week van een deskundige docent krijgt jouw kind weer grip op de lesstof en worden eventueel opgelopen achterstanden weggewerkt. Dit vergroot het zelfvertrouwen en levert betere cijfers op!

Basisschool bijles

Samen met een vaste begeleider pakt jouw kind het vak aan waar hij of zij moeite mee heeft. We werken tijdens de bijles volgens het voordoen, samen doen, zelf doen principe. Zo wordt jouw zoon of dochter beter in het eerst zo lastige vak en wordt leren weer leuk!

Studiecoaching

Is jouw kind bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Dan is studiecoaching iets voor jouw kind! Bij studiecoaching ligt de nadruk op het leren plannen. Met één uur in de week heeft je kind die extra hulp en aandacht die nodig is. Meer weten over studiecoaching? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goed resultaat en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen. Ga er maar aan staan! Geef jouw kind daarom een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind.

Vestiging op kaart