Amsterdam

Onze Lyceo vestigingen in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Heb jij moeite om je huiswerk te plannen en op een effectieve manier voor je toetsen te leren? Of ben jij op zoek naar een rustig plekje waar je geconcentreerd kan werken in Amsterdam of omgeving? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

En daar hoef je echt niet ver voor te reizen, want ook in Amsterdam kan je bij Lyceo terecht. Op onze Lyceo vestiging op de van Baerlestraat 13 in Amsterdam Zuid ben je van harte welkom.  Doordat we met een aantal scholen in Amsterdam en omgeving samenwerken, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kan. Zo vind je ons naast onze vestiging in Zuid, ook in de Frederik Hendrikbuurt, de Diamantbuurt en de Apollobuurt. Wil je meer lezen over onze werkwijze? Ga dan naar onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Bijles in Amsterdam

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Misschien vind je bepaalde vakken lastig, of loop je achter met de stof. Jouw kennisniveau is bij Lyceo het vertrekpunt. Je krijgt een op een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jij precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden je voortgang bij en bespreken deze met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Examentraining in Amsterdam

Ook in Amsterdam geven wij examentrainingen. In onze hoofdstad vind je ongeveer 70 middelbare scholen. Het aantal middelbare scholieren dat eindexamen doet is dan ook gigantisch. Vandaar dat Lyceo op meerdere locaties in Amsterdam examentrainingen geeft. Zowel leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen een examentraining volgen. Er wordt altijd gezorgd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding. Je kunt training volgen op diverse middelbare scholen, maar ook op de Vrije Universiteit Amsterdam en op onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam Zuid.

Meer willen weten over alles rondom examentraining bij Lyceo? lees meer op onze uitgebreide pagina over examentraining of bekijk de mogelijkheden voor het boeken van een training in Amsterdam.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Wij zijn heel blij met het team van Lyceo. De communicatie met de vestigingsmanager is uitstekend en de lerares is een professionele, vriendelijke en geweldige docente. Prima hulp voor mijn dochter. Bedankt allemaal voor het fantastische werk.

Ana en Isabella

“We zijn erg blij met de extra lessen die Arthur doet! Ik dank het Lyceo voor deze kans. Het helpt ons echt enorm.”

Gizele en Arthur