Lyceo/AFTER’S COOL Amsterdam – Linnaeushof

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

Op een prachtige locatie in Amsterdam-Oost (Watergraafsmeer) bevindt zich een ruim pand waar we dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, studiecoaching, basisschool bijles en remedial teaching verzorgen. Onze diensten in Amsterdam zijn beschikbaar voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. In nauw overleg met jou en je kind, worden zowel vooraf als gedurende het traject afspraken gemaakt om de begeleiding optimaal te laten verlopen. Onze vestiging in Amsterdam is gelegen op slechts 2 minuten loopafstand van tramhalte Hogeweg. Wij staan klaar om je kind vooruit te helpen!

Op veel locaties in het land organiseert Lyceo examentrainingen. Benieuwd naar locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Vetiging afbeelding
 • Lyceo/AFTER’S COOL Amsterdam – Linnaeushof
 • Linnaeushof 6
 • 1098KH Amsterdam
 • Josie Wessel
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Over deze locatie

  Over deze locatie

  Op een mooie locatie in Amsterdam-Oost in een ruim pand verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, studiecoaching, bijles, examentraining, remedial teaching, basisschoolbegeleiding en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Het algemene nummer van de vestiging is. +31614304672

  Kom eens langs!

  Langskomen kan natuurlijk ook! Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje nemen. Graag van te voren even bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk voor leerlingen om een middag mee te kijken in de huiswerkbegeleiding. Doordeweeks zijn wij bereikbaar op  +31614304672 en in het weekend kunt u ons bereiken via 071-7900040.

  Josie Wessel

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Josie Wessel en ik ben de vestigingsmanager van Linnaeushof. Ik heb de studie, Sport, Management en Ondernemen gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie ben ik actief bezig geweest met het organiseren van evenementen en het starten van een eigen onderneming. Naast mijn studie hield ik mij veel bezig met sport. Ik hockey zelf nog bij een vereniging in Amsterdam Noord, waar ik ook erg actief ben geweest in het trainen en coachen van teams met spelers van alle leeftijden. Ik vind het erg leuk om jongeren wat te leren en te zien dat ze met plezier ergens beter in worden. Samen met mijn team op de vestiging proberen wij voor een fijne sfeer te zorgen en de juiste aandacht aan de leerling te geven.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Werkt jouw kind heel hard, maar blijft hij of zij steken bij één bepaald vak? Heeft je kind meer oefening nodig? Komen jullie er samen ook niet uit? Dan kunnen bijlessen hem of haar helpen! Tijdens de bijles (van een uur) krijgt je kind een-op-een begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je zoon of dochter krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Dit kan net het duwtje in de rug geven en meer zekerheid en zelfvertrouwen tot gevolg hebben. De bijlessen kunnen wekelijks plaatsvinden of gepland worden vlak voor een toets.

  Remedial teaching

  Heb je het gevoel dat jouw kind niet optimaal presteert en er meer inzit? Of is er bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen de midden- eind en doorstroomtoetsen te maken? Remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat. Bij RT pakken we blokkades en achterstanden aan en proberen we verdere leerachterstanden te voorkomen. Aan de hand van een handelingsplan werken we gericht aan een onderwerp. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw kind om leert gaan met zijn of haar leerprobleem, weer mee kan doen met de groep en met zelfvertrouwen in de klas zit.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Basisschoolbegeleiding

  Wij merken dat kinderen op steeds jongere leeftijd behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding. Kinderen van de basisschool, variërend van groep 3 tot en met groep 8, hebben wij de afgelopen jaren extra ondersteund op onze vestiging. De bijles wordt wekelijks gegeven op een vast tijdstip en door een vaste begeleider. In overleg met jullie als ouders wordt een lespakket op maat gemaakt. Naast de afwisselende lessen wordt er veel aandacht besteed aan het zelfvertrouwen van de leerling. Is dit ook iets voor jouw kind? Kom gerust langs om een keer kennis te maken.

  Vestiging op kaart