Lyceo/AFTER’S COOL Amsterdam – Linnaeushof

Amsterdam Linnaeushof – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een prachtige locatie in Amsterdam-Oost (Watergraafsmeer) bevindt zich een ruim pand waar we dagelijks huiswerkbegeleidingbijlessen, (examen)trainingen en remedial teaching verzorgen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. In nauw overleg met zowel jou als leerling als met je ouders, worden zowel vooraf als gedurende het traject afspraken gemaakt om de begeleiding optimaal te laten verlopen. Wij staan klaar om je vooruit te helpen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk, waarin jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders samenkomen. Eén van de kennispartners van Lyceo is AFTER’S COOL.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo/AFTER’S COOL Amsterdam – Linnaeushof
 • Linnaeushof 6
 • 1098KH Amsterdam
 • Coördinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Over deze locatie

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Linnaeushof. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op de derde verdieping van deze locatie waar de begeleiding wordt verzorgd in grote, lichte en gezellige ruimtes.

  Op een mooie locatie in Amsterdam-Oost  in een ruim pand verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching voor zowel leerlingen van de basisschool als voor middelbare scholieren. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Er is meer dan genoeg ruimte op deze vestiging en sinds een uitgebreide verbouwing en opknapbeurt hangt er een warme, gezellige sfeer met industriële accenten en duurzame materialen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

  Voor meer informatie over het Linnaeushof of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Coördinator van Lyceo

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op Lyceo Linnaeushof in Amsterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

   

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Werkt jouw kind heel hard, maar blijft hij of zij steken bij één bepaald vak? Heeft je kind meer oefening nodig? Komen jullie er samen ook niet uit? Dan kunnen bijlessen hem of haar helpen! Tijdens de bijles (van een uur) krijgt je kind een-op-een begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je zoon of dochter krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Dit kan net het duwtje in de rug geven en meer zekerheid en zelfvertrouwen tot gevolg hebben. De bijlessen kunnen wekelijks plaatsvinden of gepland worden vlak voor een toets.

  Remedial teaching

  Tijdens een remedial teaching traject werken we met jouw kind aan de vaardigheden waar hij of zij hulp bij kan gebruiken. Eerst bekijken we goed wat nog lastig is en daar gaan we vervolgens mee aan de slag. Dat kunnen specifieke schoolonderwerpen zijn, zoals breuken, begrijpend lezen of werkwoordspelling, maar ook andere vaardigheden. We stellen doelen en werken hier individueel met jouw kind aan. Het uiteindelijke doel is dat jouw kind weer met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart