Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Door de actieve, persoonlijke begeleiding van enthousiaste begeleiders tijdens onze huiswerkbegeleiding word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Den Haag of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Den Haag en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Den Haag en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en om Den Haag waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. Kom jij uit de omgeving Den Haag Centrum, het Zeeheldenkartier, het Benoordenhout, de Archipelbuurt, het Valkenboskwartier of de Mariahoeve en zit jij niet op een van de scholen waar wij onze studiebegeleiding aanbieden? Geen zorgen. Onze eigen vestiging op de Fredrik Hendriklaan in Den Haag of onze locatie in Wassenaar aan de Langstraat is toegankelijk voor alle leerlingen uit de buurt. Bij onze vestigingen stoppen verschillende bussen waardoor je gemakkelijk na je laatste les naar ons toe kunt komen.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Haags Studiepunt in Den Haag – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Den Haag een partnership met Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een Haags-Studiepunt locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Den Haag bij jou in de buurt! Door onze samenwerking met Haags Studiepunt zitten wij namelijk ook in de Vruchtenbuurt, de Bomenbuurt, het Segbroek, de Archipelbuurt, het Bezuidenhout en het Stadskwartier.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd.”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.