Huiswerkbegeleiding Den Haag

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Den Haag of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Den Haag en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Den Haag Centrum, Zeeheldenkartier, Benoordenhout, Archipelbuurt, Bomenbuurt, Valkenboskwartier, Vruchtenbuurt, Vogelwijk of Mariahoeve en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Den Haag en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Haganum, Segbroek College, Christelijk College de Populier, Christelijk Lyceum Zandvliet, Maris College.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en om Den Haag. Deze locaties zijn gevestigd op de Fredrik Hendriklaan, Wassenaarseweg en Koningin Wilhelminalaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Hofstad mavo/havo, De Vrije School, Maerlant Lyceum, Christelijk Gymnasium Sorghvliet en Edith Stein College.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding van Lyceo!

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Lyceo en Haags Studiepunt in Den Haag – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Den Haag een partnership met Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een Haags-Studiepunt locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Den Haag bij jou in de buurt!

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.