Huiswerkbegeleiding Den Haag

Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Den Haag. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. We helpen je met je vragen, kijken je huiswerk na en overhoren je leerwerk. Je wordt geholpen met het vinden van studievaardigheden die bij jou passen, waardoor je zelfstandigheid vergroot wordt.

Hieronder zie je op welke locaties in Den Haag we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 huiswerkbegeleiding Den Haag

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen per week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Gymnasium Sorghvliet
  Moeite met je huiswerk? Hulp met plannen of extra uitleg nodig? Dan is Haags Studiepunt de plek voor jou. Van maandag tot en met donderdag helpen we je op Gymnasium Sorghvliet met het maken van een dagplanning en het structuren van je leerproces, zodat je daarna goed aan de slag kunt. We beginnen altijd met leerwerk, en helpen je de juiste leermethode te kiezen. Per vak kijken we naar jouw sterke en minder sterke kanten en reiken je aan wat je nodig hebt. Tijdens toetsweken werken we met aangepaste roosters om je extra steun te bieden als het er op aankomt. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. We werken samen aan door jou opgestelde persoonlijke doelen. Door effectiever met je huiswerk aan de slag te gaan, hou je tijd over voor leuke dingen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Maris College Houtrust
  Je komt na schooltijd naar huiswerkbegeleiding en mag naar huis wanneer je klaar bent met je huiswerk. Uiterlijk om 17:30 vertrek je naar huis. Je kan direct na de les bij ons beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

  We zorgen voor een dagelijkse structuur en voor een rustige leeromgeving. Wij werken met een vast team van begeleiders, zodat jullie elkaar snel kunnen leren kennen. Wij werken met een persoonlijke aanpak: geen kind is hetzelfde en ieder heeft een andere benadering nodig. Wij willen graag een vertrouwde plek zijn voor jou. In de pauzes is er even tijd voor limonade en een koekje, maar zeker ook voor een informeel praatje of een spelletje aan de tafelvoetbaltafel.
  De begeleiders overhoren je leerwerk, controleren je maakwerk en kunnen je ook uitleg geven als je een vakinhoudelijke vraag hebt. Daarnaast leren we je plannen en leren, zodat je makkelijker en beter je toetsen kan voorbereiden. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem, we hebben ook regelmatig contact over je voortgang.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet
  Tijdens de huiswerkbegeleiding op onze vestiging op Christelijk Lyceum Zandvliet is het ‘leren leren’ een belangrijk uitgangspunt, het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Door handvatten te geven en structuur aan te brengen tijdens het maken en leren van het huiswerk, hopen wij dat je de verschillende studievaardigheden spoedig eigen maakt. Iedere dag zal er aandacht worden besteed aan het plannen van het huiswerk: wat moet ik vandaag doen, hoe ziet mijn week eruit? Daarnaast doen wij er alles aan om je te helpen bij het voorbereiden van je (tussen)toetsen, door middel van het helpen bij het vinden van de juiste aanpak én het overhoren van de geleerde stof. Er is tijdens de middag ook meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij willen je graag helpen om het onderste uit de kan te halen, daarom staat positieve stimulering ten alle tijden bij ons centraal.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag VCL
  De huiswerkbegeleiding vindt plaats in kleine groepjes, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ons ervaren team van begeleiders heeft oog voor jouw behoeften. Je werkt altijd aan het huiswerk voor de eerstvolgende schooldagen. Wij controleren je maakwerk en overhoren je leerwerk voordat je naar huis gaat. Je hoeft thuis meestal niets meer aan het huiswerk te doen! We bieden een duidelijke structuur waarin ook aandacht is voor plannings- en studievaardigheden. Daarnaast kunnen leerlingen ook voor vakinhoudelijke ondersteuning bij onze begeleiders terecht.
  De huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je zelfstandig en gestructureerd leert werken. Wij hebben regelmatig contact met je ouders over de voortgang, onder andere via ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Frederik Hendriklaan
  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook graag naar dat leuke bijbaantje en sport gaat? Hoe combineer je het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij Haags Studiepunt mee helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een groep van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het maak- en leerwerk kan je bij ons werken aan studievaardigheden en is er extra aandacht voor jouw zwakke vakken. Daarnaast bieden we hulp bij plannen. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College GL
  Soms lukt het je niet om je huiswerk effectief aan te pakken, Haags Studiepunt op het Segbroek College, locatie Goudsbloemlaan, kan je hierbij helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding zit je in kleine groepjes in een lokaal, onder toezicht van de begeleider. De indeling van de leerlingen wordt iedere dag opnieuw bepaald aan de hand van de te leren stof. Als je bijvoorbeeld een wiskunde proefwerk hebt, zul je worden ingedeeld bij een begeleider die dit vak goed kan uitleggen en overhoren. We starten met het plannen, daarna ga je met je huiswerk aan de slag. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Aan de vakken waar je onvoldoende voor staat, besteden we ook aandacht. De begeleiders kijken bovendien welke studievaardigheden het beste bij je passen, zodat je op een goede manier leert. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontspanning! Je ontwikkelingen houden we bij in ons leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen hier ook in meekijken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Maris College Belgisch Park
  Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Op het Maris College Belgisch Park zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we je persoonlijke doelen vast, hiermee ga je met behulp van onze begeleiders aan de slag. De doelen evalueren we en stellen we zo nodig bij. Onze enthousiaste begeleiders bieden je ondersteuning bij het plannen en helpen je bij het vinden van studievaardigheden die bij jou passen. Ook kan je met je vakinhoudelijke vragen bij hen terecht. De begeleiders kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk. Ons doel is om jou te helpen je huiswerk weer zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Hofstad Lyceum
  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Een team van ervaren begeleiders maakt, met behulp van ons eigen leerlingvolgsysteem, elke begeleidingsdag een planning met de leerling. Ook beantwoorden ze vakinhoudelijke vragen graag, wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Tevens houden we ons tijdens de huiswerkbegeleiding bezig met je studievaardigheden. We kijken welke leertechnieken voor jou werken zodat jij zo efficiënt mogelijk kan leren. Op deze manier werken we naar betere schoolresultaten.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Sportvereniging Quick
  Huiswerk is belangrijk voor het halen van goede cijfers. Maar hoe pak je dat nu aan, als je dit ook moet combineren met de leuke dingen die je in je vrije tijd kunt doen? En dan zijn er ook nog toetsen die de druk opvoeren. Hier kunnen wij je bij Haags Studiepunt bij helpen!
  Huiswerkbegeleiding houdt in dat je na schooltijd aan je huiswerk kunt werken met ondersteuning van een begeleider. Je werkt individueel aan je huiswerk in een groep van maximaal zeven leerlingen. Er is niet alleen ruimte om vakinhoudelijk bezig te zijn, er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden en plannen. We stellen individuele doelen op, samen met je ouders, waar je mee aan de slag gaat. Bij moeilijke opgaven kun je de hulp inschakelen van je begeleider. Ook staan wij klaar om je leerwerk te overhoren, zodat je zeker weet dat je de stof beheerst. We zorgen voor een fijne leeromgeving waarin jij je goed kunt concentreren! Je ontwikkelingen houden we bij in een eigen leerlingvolgsysteem, waar je ouders in mee kunnen kijken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College
  Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van planningen voor de domeinuren, de voorbereiden en het overhoren van toetsen en het zelfstandig leren werken. Wij helpen je om je domeinuren op tijd af te hebben en goed voorbereid de toetsen in te gaan. Daarnaast kan je altijd terecht met al je vragen bij de begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Christelijk College De Populier
  Als je naar school gaat, maakt het huiswerk maken hier een groot onderdeel van uit. In het begin van het schooljaar heb je vaak de goede voornemens om het maak- en leerwerk goed bij te houden. Je wilt heel graag mooie cijfers halen! Helaas lukt dit alleen niet altijd. Wij van Haags Studiepunt kunnen je helpen.

  Tijdens onze huiswerkbegeleiding op Christelijk College de Populier werk je na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Er wordt hulp geboden bij het plannen, zodat je meer structuur kunt aanbrengen in het maken en het leren van je huiswerk naast alle leuke activiteiten die je ook nog na schooltijd wilt gaan doen. Verder kun je bij ons werken aan studievaardigheden; je krijgt hulp hoe je bepaalde vakken aan moet pakken. Daarnaast houden wij ook in de gaten hoe het met je cijfers gaat. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je aan je zwakkere vakken extra aandacht besteden en kun je al je vragen stellen aan de begeleider. Regelmatig hebben we contact met je ouders, ze hebben ook inzage in ons leerlingvolgsysteem waarin we je ontwikkelingen bijhouden. Wij creëren een fijne leeromgeving voor jou waar jij jezelf thuis kan voelen, zodat jij geconcentreerd en op een effectief mogelijke manier aan je huiswerk kan werken. Op deze manier kun jij bij ons op de huiswerkbegeleiding al je huiswerk afmaken en kun je erna van een vrije avond gaan genieten!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Den Haag Francois Vatelschool
  Wil je betere cijfers? Wil je weten hoe je je huiswerk het beste kan aanpakken? Wij kunnen je helpen! Bij het starten van het traject maken we een persoonlijk plan voor en met jou, om je doelen te behalen. Wij bieden je een rustige werkplek waarbij je onder begeleiding aan je huiswerk kunt werken en mogelijkheid hebt om vakinhoudelijke vragen te stellen. Daarnaast krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Een van de effectiefste stappen die je kunt zetten om je huiswerk te maken en te leren is door je huiswerk goed te plannen. Ons team leert je om een goede planning te maken! De begeleiders staan voor jou klaar om je huiswerk naar te kijken en je leerwerk te overhoren. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken. Je vorderingen houden we bij in een leerlingvolgsysteem, wat ook thuis in te kijken is.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Voorburg Sint-Maartenscollege
  Soms gaat het huiswerk maken en leren niet zo makkelijk en kan je wel wat hulp gebruiken. Geen probleem, wij zijn er voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je je huiswerk maakt en vragen kunt stellen. Je kunt overhoord worden en we kijken je huiswerk na. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, overzicht behouden, samenvattingen maken en leren te leren. We kijken hierbij naar jou en welke leerstrategie het beste bij jou past.
  In onze huiswerkbegeleiding gebruiken wij onze eigen leerlingvolgsysteem. Hier wordt je huiswerk ingezet en afgestreept, staat extra informatie over overhoringen en schrijven wij wekelijks logboeken, zodat jullie thuis ook kunnen kijken hoe het gaat.
  Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden, zodat je het uiteindelijk weer zelfstandig kan oppakken. Voor jou betekent dit minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Je kunt direct na je laatste les beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leidschendam Veurs Lyceum
  Wil jij een relaxte avond zonder aan je huiswerk te hoeven denken? Wil je weten hoe je je huiswerk moet aanpakken? Bij onze huiswerkbegeleiding helpen we je met het plannen, maken en leren van je huiswerk, door je studievaardigheden aan te leren die bij je passen. We kijken waar je tegenaan loopt en bieden begeleiding op maat. Als je een vakinhoudelijke vraag hebt, staat ons team voor je klaar om je verder te helpen. Zo krijg je je huiswerk niet alleen af, maar ook meer kennis en inzicht in de stof. De begeleiders overhoren je leerwerk en kijken je maakwerk na.

  We stellen, samen met jou en je ouders, aan het begin van de huiswerkbegeleiding persoonlijke doelen op. We monitoren continue hoe je er voor staat en wat wij kunnen doen om je de juiste ondersteuning te blijven geven. Naast regelmatig persoonlijk contact met je ouders, houden wij ook in ons leerlingvolgsysteem jouw vooruitgang bij. Dit systeem is thuis altijd in te zien.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Delft Christelijk Lyceum
  Wil je leren hoe je je huiswerk efficiënt aan kan pakken? Lyceo kan je helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding heerst er een rustige en veilige sfeer waarin je je huiswerk kan maken en vakinhoudelijke vragen kan stellen. Wij geven je handvatten om structuur aan te brengen in het maken en leren van je huiswerk en besteden aandacht aan ‘leren leren’. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht: we kijken welke leermethode het beste bij jou past, zodat je de toetsen goed kan voorbereiden. Ook wordt de geleerde stof overhoord. Het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Chr. College de Populier locatie Resedastraat
  Bij Haags Studiepunt kan je terecht voor huiswerkbegeleiding. De ondersteuning wordt op verschillende manieren aangeboden. Op vakinhoudelijk gebied, bij het creëren van overzicht, studievaardigheden en bij het maken van een goede planning, helpen wij jou om op de juiste manier aan de slag te gaan. Ons en jouw uiteindelijke doel van het volgen van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en het oppakken van jouw huiswerk.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Den Haag: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Den Haag aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.