Vestiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Den Haag – Weissenbruchstraat
 • Weissenbruchstraat 3
 • 2596GA Den Haag

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • AFTER’S COOL Den Haag – Weissenbruchstraat

  Coordinator van Lyceo

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Nika en na het behalen van mijn Bachelor in Toegepaste Psychologie, ben ik bij AFTER’S COOL terechtgekomen. Ik werk sinds begin mei 2023 op de vestiging Benoordenhout in Den Haag. Hiervoor heb ik gewerkt op het Gymnasium Haganum, wat ik onwijs leuk vond en waar ik al veel ervaring op heb kunnen doen. Met mijn kennis en vaardigheden, genoten vanuit mijn studie, kan ik de leerlingen een luisterend oor bieden en goed met hen meedenken. Daarnaast heb ik naast mij een super leuk en goed team van begeleiders staan, die de leerlingen op inhoudelijk vlak de juiste ondersteuning kunnen bieden in de vorm van huiswerkbegeleiding en bijlessen. Bij ons staat een fijne plek voor de leerlingen centraal.  

  Over deze locatie

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Weissenbruchstraat. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie locatie waar wordt gewerkt in huiselijke, lichte en gezellige ruimtes.

  Op onze vestiging in het Benoordenhout kunnen leerlingen van alle scholen en alle niveaus terecht. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

  Tijdens het verzorgen van de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Voor meer informatie over de Weissenbruchstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Remedial teaching >

  Huiswerkbegeleiding

  Hoe moet ik plannen? Hoe bereid ik me voor op een toetsweek? Bij onze vestiging kunnen we jouw kind helpen! Na zijn of haar laatste uur komt jouw zoon of dochter bij ons, om in een rustige en ontspannen sfeer aan de slag te gaan. Om afleiding te voorkomen, krijgt je kind een eigen plekje en bieden we structuur. Door meteen na de les aan je huiswerk te werken, wordt het huiswerk niet tot in de late uurtjes uitgesteld. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met één specifiek vak? Heeft hij of zij wellicht een achterstand opgelopen? Dan kan hij of zij bij ons voor bijles terecht! Wij zorgen voor een begeleider die een specialist is in dat lastige vak. Deze begeleider geeft jouw kind een uur individuele aandacht en helpt bij het doorgronden van de stof. Je zoon of dochter kan vragen stellen en samen oefenen. Doordat hij of zij de stof beter gaat begrijpen, zal ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter toenemen!

  Remedial teaching

  Heb je het gevoel dat jouw kind niet optimaal presteert en er meer inzit? Of is er bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen de midden- eind en doorstroomtoetsen te maken? Remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat. Bij RT pakken we blokkades en achterstanden aan en proberen we verdere leerachterstanden te voorkomen. Aan de hand van een handelingsplan werken we gericht aan een onderwerp. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw kind om leert gaan met zijn of haar leerprobleem, weer mee kan doen met de groep en met zelfvertrouwen in de klas zit.

  Vestiging op kaart