Lyceo Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

Lyceo verzorgt maandag tot en met vrijdag de huiswerkbegeleidingbijlessen, studiecoaching, Toetsweek Ondersteuningsklas en Het Lyceo Examenjaar op het Christelijk Lyceum Zandvliet in Den Haag. Na het laatste lesuur kan je kind de trap omhoog of omlaag lopen om aan te schuiven bij onze begeleiding. In de vertrouwde leeromgeving van onze school voelt je kind zich snel thuis. Het team bestaat uit verschillende ervaren begeleiders die zijn onderverdeeld op hun kwaliteiten en ervaringen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Leerlingen van andere scholen kunnen terecht bij een van onze dichtstbijzijnde locaties: Lyceo op de Wassenaarseweg of AFTER’S COOL op de Weissenbruchstraat.

Op veel locaties in het land organiseert Lyceo examentrainingen. Benieuwd naar locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet
 • Bezuidenhoutseweg 40
 • 2594AW Den Haag
 • Maartje van Tilborg
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Den Haag

  De lijntjes tussen de huiswerkbegeleiding en de school zijn kort, iedere week vindt er overleg met de schoolleiding plaats om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgen mentoren voor alle vergaderingen input vanuit de huiswerkbegeleiding over hun leerlingen en krijgen wij op onze beurt weer updates van de mentoren nadat de leerling besproken is. Wij begeleiden je kind tijdens de middagen op een eigen en voor jouw kind juiste manier, dit gaat het beste wanneer alle handen in één geslagen worden: school, leerlingen, ouders & huiswerkbegeleiding!

  Wil je meer weten? Neem gerust contact op of kom een keertje langs!

  Maartje van Tilborg

  Vestigingsmanager

  Ik ben Maartje van Tilborg, de vestigingsmanager op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Ik heb een enthousiast en betrokken team van begeleiders met wie ik me graag inzet om de leerlingen te laten groeien in hun schoolcarrière en te zorgen voor een stevige basis voor hun toekomst. Bij ons staat ontwikkeling, zelfvertrouwen en structuur centraal. We ondersteunen en stimuleren de leerlingen bij het aanleren van studievaardigheden, blijven voortdurend de nadruk leggen op hun kwaliteiten en zorgen er daarbij altijd voor dat het welzijn van de leerlingen wordt bewaakt.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze toetsweekopvangklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart