AFTER’S COOL Den Haag -
Maerlant-Lyceum

Claire van Egmond

Vestigingsmanager

Welkom bij de AFTER’S COOL-vestiging op het Maerlant-Lyceum! Mijn vestiging is speciaal en alleen voor leerlingen van het Maerlant. Hopelijk vind je hier antwoorden op jouw vragen. Voor meer informatie kan je altijd contact met mij opnemen en help ik graag verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom om even langs te komen in mijn kantoortje (in A27a) op de tweede verdieping van het Maerlant. Dagelijks help ik samen met mijn team met heel veel plezier zo’n 28 leerlingen met hun maak- en leerwerk en planning.

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL/Lyceo is gevestigd op het Maerlant-Lyceum in Den Haag en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Onze begeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Maerlant-Lyceum. De begeleiding is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van De Populier. Leerlingen van andere scholen kunnen terecht bij een van onze dichtstbijzijnde locaties: Lyceo Wassenaarseweg of Lyceo/AFTER’S COOL Weissenbruchstraat 

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Maerlant-Lyceum wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij focussen niet alleen op studievaardigheden, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Maerlant-Lyceum of inschrijving kun je contact met ons opnemen. Loop gerust een keer langs of plan een vrijblijvend intakegesprek in!

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >

Huiswerkbegeleiding

Stapelt die berg huiswerk zich maar op? Tijdens de huiswerkbegeleiding streven we ernaar om het maak- en leerwerk van je zoon of dochter volledig af te ronden, zodat dit geen zorg meer is voor thuis. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Daarbij leren we je zoon of dochter, via een vooraf opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan, om zelfstandig en gestructureerd te werken. Inclusief toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Oefenen!

Bijles

Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

Vestiging op kaart