Lyceo/AFTER’S COOL Den Haag – Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan Den Haag – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag, omringd door scholen en op loopafstand van tram- en bushalte. Op deze locatie begeleiden we leerlingen tijdens hun gehele schoolcarrière; van Cito tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8, middelbare scholieren en studenten voor elk type onderwijs kunnen bij ons voor begeleiding terecht.

Voor de diverse groepen wordt onderscheid gemaakt in basisschoolbegeleiding, huiswerkbegeleiding, individuele bijles en eindexamentraining in Den Haag. Zit je op bijvoorbeeld het Maris College Houtrust of E.S. Den Haag Rijnlands, dan kan je binnen 15 minuten vanaf school bij ons aan de slag.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Lyceo maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk, waarin jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders samenkomen. Eén van de kennispartners van Lyceo is AFTER’S COOL.

Alle locaties voor huiswerkbegeleiding in Den Haag
Alle locaties voor individuele bijles in Den Haag
Alle locaties voor eindexamentraining in Den Haag

Vetiging afbeelding
 • Lyceo/AFTER’S COOL Den Haag – Frederik Hendriklaan
 • Frederik Hendriklaan 85 A
 • 2582BV Den Haag
 • Marlies van Eck van der Sluijs
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • -
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Den Haag

  Naast het bieden van inhoudelijke ondersteuning hebben wij als doel door positieve stimulans jouw zelfvertrouwen te vergroten. Door begeleiding op maat, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten streven wij ernaar dat je voldoende instrumenten hebt zodat je zelfstandig leert werken. Onze begeleiding vindt plaats in een leeromgeving die zich kenmerkt door rust. In diverse lokalen kan je werken in groepen of is juist plek voor individuele begeleiding. Ook voor de broodnodige ontspannende activiteiten tussen het studeren door zijn ruimtes beschikbaar. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

  Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Je kunt je direct aanmelden voor bijles en huiswerkbegeleiding bij Lyceo/AFTER’S COOL aan de Frederik Hendriklaan.

  Marlies van Eck van der Sluijs

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Marlies, en ik ben uw aanspreekpunt voor alle diensten die Lyceo aanbiedt op de Frederik Hendriklaan. Met een vast team van ervaren begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo stimuleren wij een goed verloop van hun schoolcarrière. We zorgen voor een prettige sfeer waar de leerlingen kunnen werken aan hun dagelijkse huiswerk, zich voor kunnen bereiden op hun toetsen en waar er uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  We bieden leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 ondersteuning aan op reken-, taal en studievaardigheden. Dit doen wij op maat door middel van een-op-een ondersteuning. Zelfvertrouwen en het ontwikkelen en plezier krijgen in leren staan bij ons centraal! We werken met de door Lyceo ontwikkelde methode Lyceo Junior. Het lesmateriaal uit deze methode komt overeen met de stof die kinderen in groep 3 tot en met groep 8 moeten beheersen.
  Tevens hebben we de handen ineengeslagen met een aantal basisscholen in Den Haag. Op deze scholen wordt begeleiding voor diverse onderdelen aan kleine groepjes leerlingen verzorgd. Hiermee reiken wij leerlingen laagdrempelige ondersteuning aan naast het reguliere onderwijs.

  Remedial teaching

  Heeft jouw zoon of dochter moeite met taal- of rekenvaardigheden? Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken om met meer zelfvertrouwen en plezier naar school te gaan? Met ons remedial teaching programma kunnen wij jouw kind hierbij ondersteunen.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart