Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Den Bosch?

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Den Bosch huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Hoe gaat het er tijdens huiswerkbegeleiding aan toe?

Wij gaan er vanuit dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons start eerst, samen met de ouders/verzorgers, samen in gesprek over jouw hulpvraag. 

  • Wil jij beter je wiskunde huiswerk, Engels toets en maatschappijleer project in leren plannen? 
  • Of ben jij juist op zoek naar een rustige plek om je huiswerk te maken? 
  • Vind jij het fijn als je huiswerk gecontroleerd wordt? 

Tijdens onze huiswerkbegeleiding kunnen we aan al deze punten werken. Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staat wat jij al weet en kan voorop. Vanaf daar werken we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen heb én betere leervaardigheden.

Haal het beste uit jezelf met de studiebegeleiding!

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Hierdoor heb jij uiteindelijk minder stress en betere cijfers! 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Den Bosch?

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in de omgeving van Den Bosch. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Den Bosch waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Zo ook in de buurten Engelen, De Kruiskamp, Boschveld, Orthen, De Hambaken, Aawijk, De Herven, De Donk, Rosmalen, Bokhoven, Empel en Oud Empel. Woon jij net buiten Den Bosch? Zoals in Heusden, Oss, Kerkdriel, Berlicum, Nuland, Vinkel, Vlijmel, Maaskantje of Hedel? Geen zorgen. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of op de fiets. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en CSB in Den Bosch – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Den Bosch een partnership met CSB. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een CSB locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Den Bosch bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.