Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Den Bosch?

Wij bieden op verschillende scholen in en om Den Bosch huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt met je huiswerk.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Den Bosch?

Kom jij uit de omgeving Den Bosch Binnenstad, Graafsepoort, Noord, Zuidoost, Maaspoort, West, Engelen of Rosmalen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Sint-Janslyceum in Breda Zuid.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Den Bosch. Deze locatie is gevestigd op de Maaslandstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen ds Pierson College, van Maerlant, Rodenborch College, Stedelijk Gymnasium Den Bosch, Yuverta en Sancta Maria. Woon jij net buiten Den Bosch? Zoals in Heusden, Oss, Kerkdriel, Berlicum, Nuland, Vinkel, Vlijmel, Maaskantje of Hedel? Geen zorgen. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of op de fiets. 

Hoe gaat het er tijdens huiswerkbegeleiding aan toe?

Tijdens huiswerkbegeleiding kan je kind werken aan schoolwerk en leren voor toetsen. We bieden een fijne omgeving waarin jouw zoon of dochter zich goed kan concentreren. Je kind start met met een aantal dagen huiswerkbegeleiding. In overleg kunnen we afbouwen naarmate uw kind zelfstandiger kan werken. In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om te beginnen met twee dagen huiswerkbegeleiding. Zo krijgt jouw kind de ondersteuning die nodig is om beter te leren en te studeren.

Pluspunten van Lyceo?

Lyceo Leren Leren© is de basis van onze dienstverlening. Deze doeltreffende methode is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit en biedt een bewezen effectief leerplan. Samen met de studievaardigheden- en motivatietest kunnen we precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt moet worden en hebben we inzicht in wat jouw kind motiveert. Zo kunnen we op maat gemaakte begeleiding aanbieden om je kind te helpen bij het leren en studeren.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.