Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Wil je graag ondersteuning bij het plannen en maken van je huiswerk? Heb je extra hulp en uitleg bij verschillende vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Den Bosch. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. Bij ons krijg je hulp bij het aanleren van studievaardigheden, wordt je maakwerk gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Door te leren hoe je je huiswerk effectief aanpakt, hou je meer tijd over voor jezelf!

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Den Bosch we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 huiswerkbegeleiding Den Bosch

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen per week. Een individueel plan van aanpak bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding CSB Den Bosch Maaslandstraat
  Leerlingen komen een aantal middagen in de week na schooltijd bij ons. We hebben een zeer ervaren team dat iedere dag klaarstaat om je te helpen. We hebben 1 begeleider per 7 leerlingen, wat betekent dat we veel tijd hebben voor plannen, studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om je werk volgens deze planning af te krijgen. Verder zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende begeleiders vanuit diverse vakgebieden aanwezig zijn, zodat je al je vragen kunt stellen. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons eigen leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Waalwijk Dr. Mollercollege
  Wil je graag huiswerk maken op een rustige plek met begeleiders die jou kunnen ondersteunen op allerlei gebieden? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding maak en leer je je huiswerk. Samen met je begeleider maak je een planning wat je die dag en de rest van de week gaat doen en ook hóe je het gaat doen, dus we leren je ook hoe je hebt beste kan leren. Naast studievaardigheden kunnen we je ook vakinhoudelijk helpen en overhoren we de leerstof.
  De huiswerkbegeleiding van Lyceo is persoonlijk. We volgen je en helpen je om het overzicht te behouden. In het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak en stellen we samen doelen op voor de komende tijd. Er is regelmatig contact met zowel ouders als mentor om de voortgang te bespreken en het plan eventueel bij te stellen. Iedereen werkt namelijk in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Waalwijk Willem van Oranje College Waalwijk
  Vind je het fijn om geholpen te worden met je huiswerk, om vragen te stellen als je er niet uitkomt en om te leren in een rustige omgeving? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op het gebied van studievaardigheden zoals leren leren en plannen. Bij Lyceo bieden we jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
  Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken- en leren van je huiswerk. We kijken ook naar de meest effectieve manier van leren, die bij jou past. Tijdens een kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak, dat helemaal op jou gericht is. Tussentijds zijn er regelmatig contactmomenten met de ouders, zodat dit plan bijgesteld kan worden naar wat jij op dat moment nodig hebt. Iedere leerling is anders, werkt in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Gorinchem CS De Hoven Lyceum Oudehoven
  Een voordeel van huiswerkbegeleiding op de eigen schoollocatie volgen, is dat je in jouw vertrouwde omgeving blijft. Met alle middelen bij de hand, kan je aan de slag. De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden in vaste lokalen in een rustige omgeving en in kleine groepen. Je resultaten en vorderingen worden in ons eigen leerlingvolgsysteem bijgehouden. Aan het begin van de middag wordt afgesproken waar die dag aan gewerkt wordt. Naast aandacht voor het inplannen van het huiswerk, het nakijken en overhoren, wordt er ook gekeken naar aandachtsvakken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Erudio Gorinchem CS De Hoven Uilenhof
  Hoe leer ik voor een toets? Hoe maak ik een planning of een samenvatting? Huiswerkbegeleiding van Erudio op de Uilenhof helpt jou hierbij! We stellen bij de start van de begeleiding samen met je ouders persoonlijke doelen op, waar je mee aan de slag gaat. Naast het maken van het huiswerk en het goed voorbereiden van de toetsen, staat het aanleren van duurzame studievaardigheden centraal. De begeleiders zijn zorgvuldig getraind en bezitten over vakinhoudelijke kennis over de leerstof. Hierdoor kan je bij ons terecht voor al je vragen. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen via ons leerlingvolgsysteem. Samen met jou zorgen we ervoor dat er weer grip komt op je schoolwerk!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Juffrouwjulia Culemborg Beethovenlaan
  Heb je moeite met het maken en leren van het huiswerk? Kan jij je thuis niet goed concentreren of vind je het lastig om met je huiswerk te beginnen? Dan is de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia op het KWC iets voor jou. Wij bieden een rustige werkplek waar je zelfstandig aan de slag gaat met je huiswerk en vragen kan stellen wanneer nodig. De geleerde lesstof wordt overhoord door onze begeleiders en afgetekend in het huiswerkvolgsysteem.

  Daarnaast helpen wij je met het maken van planningen, het leren ‘leren’ en werken we gezamenlijk naar meer zelfstandigheid. Als je je hebt aangemeld voor onze huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan stellen we jouw persoonlijke doelen op.
  Als je eenmaal begonnen bent met de huiswerkbegeleiding is er regelmatig contact over jouw voortgang en stellen we eventueel onze doelen bij.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding in Den Bosch

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Huiswerkbegeleiding Den Bosch: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent een aantal dagen per week op onze vestiging in Den Bosch aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.