Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium

Breda Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Breda heeft Lyceo een vestiging op het Stedelijk Gymnasium aan de Nassausingel. Hier helpen wij, als opvolger van Teach2Study, leerlingen van het Stedelijk Gymnasium uit Breda en omgeving met hun huiswerk. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Ludo Aerts

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ludo Aerts en ik ben Vestigingsmanager bij Lyceo op het Stedelijk Gymnasium te Breda. Op deze schoollocatie bieden wij ondersteuning, begeleiding en trainingen aan leerlingen van het primair,- en voortgezet onderwijs. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij uw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouders. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak. Aansluitend starten wij graag met uw kind aan het bouwen van kennis, zelfvertrouwen en gezonde motivatie om de schoolperiode goed te kunnen aanvangen, doorlopen en/of af te ronden.
Samen werken wij aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van uw kind onder een ontspannen, gezonde en positieve werksfeer. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Lyceo voor uw kind kan betekenen? Neem contact met mij op, ik sta u graag te woord!

 • Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium
 • Nassausingel 7
 • 4811DE Breda
 • Ludo Aerts
 • Vestigingsmanager
+31653858933

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 076 528 90 09

Locatie op school
Omdat wij op het Stedelijk Gymnasium zitten, kan je gelijk na je laatste les je huiswerk komen maken op een vertrouwde plek.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • 13:40 - 17:30
 • 13:40 - 17:30
 • 13:40 - 17:30
 • 13:40 - 17:30
 • 13:40 - 17:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Breda kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of weet je niet goed hoe je efficiënt kan leren voor je toetsen? Dan kunnen wij je helpen met huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen en wordt het leerwerk overhoord om te kijken of je het goed kent. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere cijfers!

  Bijles

  Heb jij moeite met een specifiek vak? Heb jij daarbij behoefte aan een steuntje in de rug? Dan is bijles wat voor jou. Tijdens bijles krijg je een-op-een begeleiding van een deskundige docent, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en weer beter presteert!

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om volledig zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Leer plannen en organiseren met studiecoaching. Je krijgt persoonlijke begeleiding, waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Hierbij focussen we op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Daar heb je je hele leven plezier van! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daar thuis te druk voor? Zoek je een rustige werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan gaan? Sluit je dan aan bij huiswerkklas! In de middag maak je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk, onder toeziend oog van een docent. Dan heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen een grote stap: andere klasgenoten, nieuwe leraren en je werkt opeens met een lesrooster. Deze speciale training is voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Met handige tips van onze ervaren coaches begin jij straks goed op je nieuwe school! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je een presentatie moet geven of als je een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, ondanks je goede voorbereidingen? Dan kan je bij ons terecht voor faalangstreductietraining. Je leert wat faalangst precies inhoudt, hoe het werkt en vooral hoe je ermee om moet gaan. Zo krijg jij snel grip op je faalangst! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.