Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch -
Maaslandstraat

Henry van Eijndhoven

Vestigingsmanager

De vestigingsmanager op de Maaslandstraat in Den Bosch zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jouw kind past. Vanuit de sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor de toekomst van iedere leerling.

Heb je vragen? Neem contact op!

Over deze locatie

We zijn te vinden aan de Maaslandstraat 2a, waar we een prachtige en sfeervolle locatie hebben. Deze locatie in Den Bosch is gelegen op 2 minuten loopafstand van station ‘s-Hertogenbosch. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken tijdens de huiswerkbegeleiding. Onze vestiging zit op een centrale plek in Den Bosch, hierdoor zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit jouw kind bijvoorbeeld op het Stedelijk Gymnasium, Ds Pierson College, Van Maerlant of Sancta Maria Mavo? Dan is hij of zij binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

Na school en in de pauze kunnen de leerlingen even tot rust komen in onze gezellige zithoek. Voor bijlessen en overhoringen voor toetsen hebben we ook voldoende kleine ruimtes, om apart met een begeleider te kunnen zitten. Bij ons staan leerplezier en zelfvertrouwen hoog in het vaandel. Want wat leerlingen met plezier leren, vergeten zij niet meer. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

De vestigingsmanager is dagelijks op onze vestiging aanwezig en is verantwoordelijk voor de dagelijkse praktijk. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers. We maken ook graag een persoonlijke afspraak met je om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we jouw kind het beste kunnen helpen.

 

 

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Examentraining >
  • Basisschool bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • StudieKeuzeAdvies >
  • Studiecoaching >
  • Faalangsttraining >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Examentraining

Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op je kind af en de druk is hoog. Daarom zijn wij er, met een intensieve, meerdaagse training vol persoonlijke en positieve aandacht voor jouw kind. Met een examentraining krijgt jouw kind meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Basisschool bijles

Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

StudieKeuzeAdvies

Is jouw kind van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding in Nederland? Wanneer je kind nog niet weet wat hij of zij wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies wordt je kind in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Dit begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarna besloten kan worden om het traject te starten. Samen met een deskundige studiekeuzecoach gaat je kind aan de slag om te ontdekken wie hij of zij is en welke studiemogelijkheden er zijn door middel van een persoonlijkheidstest en een studieinteresssetest. Aan het einde van het traject is er een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je kind past. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager of plan het intakegesprek via onderstaande knop!

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Vestiging op kaart