Bijles Hilversum

Zoek jij bijles in (de omgeving van) Hilversum?

  • Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken?
  • Of heb je wat extra uitleg nodig bij een bepaald onderwerp van een vak?

Iedere leerling is anders. Soms is het fijn om de stof nogmaals, persoonlijk, uitgelegd te krijgen óf heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig. Bijles is dan de perfecte uitkomst. Tijdens de bijles maken we voor iedere leerling een ander plan van aanpak. Dit doen we aan het begin van de bijles. Hierbij kijken we naar wat je wil leren en naar welke cijfers je toewerkt. 

Waar vind je bijles in Hilversum? 

Kom jij uit de omgeving Hilversum Centrum, Noordwest, Zuidwest, Zuid, Hilversum Meent of Landelijk Gebied en ben je op zoek naar bijles? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Hilversum en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in het A. Roland Holst en het Hilversum Lucent College.

Woon jij net buiten Hilversum? Zoals in Nieuw Loosdrecht of Maartensdijk? Misschien is onze locatie in Laren dan wel dichterbij. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Hilversum. Deze locatie is gevestigd op het PIOS Hilversum Oude Torenstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Alberdingk Thijm College, Groot Goylant, Comenius, Gemeentelijk Gymnasium en het Hilfertsheem die bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) bij Lyceo?

Bijles kan net dat steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om dat moeilijke vak weer leuk te maken. Daarom geven wij het hele schooljaar, door heel Hilversum bijles. Een bijles kan dus direct worden ingepland.

Bijles vakken

Samen met de begeleider maak je, na de uitleg van de stof, een opdracht. Wij bieden bijles in de onderstaande vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles volgen?

Wil je liever gemakkelijk vanuit huis bijles volgen? Klik dan hier voor meer informatie over online bijles.