Vraag een informatiepakket aan

Bijles Hilversum

Zoek jij bijles in Hilversum?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Op welke scholen kan ik in Hilversum en omgeving terecht?

Lyceo biedt bijles op maar liefst vijf locaties in Hilversum en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Hilversum kun je voor bijles terecht bij de volgende locaties:

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Hilversum te werk?

Tijdens de bijles krijg je begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, maar je kiest zelf een geschikt moment om bijles te volgen.

De begeleiding

Op onze locatie(s) in Hilversum werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Verschil bijles en huiswerkbegeleiding

Wil je extra hulp bij een bepaald vak? Dan kun je het beste bijles volgen. Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Daarnaast wordt bijles (meestal) 1-op-1 gegeven en is huiswerkbegeleiding vaak in (kleine) groepen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie