Vraag een informatiepakket aan

Bijles Hilversum

Iedere leerling is anders. Daarom maken we voor iedere leerling een ander plan van aanpak. Dit doen we aan het begin van de bijles. Hierbij kijken we naar wat je wil leren en naar welke cijfers je toewerkt. 

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo? 

Bijles kan net dat steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om dat moeilijke vak weer leuk te maken. Daarom geven wij het hele schooljaar, door heel Hilversum bijles. Een bijles kan dus direct worden ingepland. 

Hoe werkt een bijles bij Lyceo? 

Wij geloven in het benadrukken van jouw sterke punten. Dan kan je samen met jouw vaste begeleider tijdens de één-op-één begeleiding werken aan de verbeterpunten. Hoe? Door te

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Uiteindelijk te reflecteren

Samen met de begeleider maak je, na de uitleg van de stof, een opdracht. Wij bieden bijles in de onderstaande vakken: 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in Hilversum? 

Je volgt bijles van Lyceo online of op een van onze locaties. Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Hilversum. Daarnaast hebben we een aantal eigen vestigingen in de regio van Hilversum waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. 

Zo ook als je uit de buurt Havenstraatbuurt, Boomberg, Noordelijk bloemenkwartier, Zuidelijk bloemenkwartier, Stadsliedenkwartier, Kerkelanden of Plan Noord komt. Kom je niet uit Hilversum maar uit Nieuw Loosdrecht of Maartensdijk? Ook dan kun je bij ons terecht. Daarbij hebben wij ook een eigen vestiging in Laren die wellicht wel dichterbij is. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...