Bijles Arnhem

Zoek je bijles in Arnhem?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze ervaren, enthousiaste bijlesbegeleiders kun je met al je vragen terecht. De begeleider biedt jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt. 

Waar vind je bijles in Arnhem? 

Kom jij uit de omgeving Arnhem, Schuytgraaf, Rijkerswoerd, De Laar, Velperweg e.o, Malburgen, Elderveld of Presikhaaf en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Arnhem. Je vindt onze schoollocaties op het Thomas a Kempis College, Montessori College, Olympus College, Beekdal Lyceum en Lorentz Lyceum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Arnhem. Deze locatie is gevestigd aan de Izaak Evertslaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen leerlingen van de scholen Stedelijk Gymnasium Arnhem, Maarten van Rossem, GSG Guido, Leerpark Arnhem en VMBO ‘t Venster bij ons bijles volgen.

Bezig met laden...

Bijles geven, hoe doen wij dat?

Bijles kan je helpen de lesstof over een onderwerp beter te begrijpen. Tijdens elke bijles wordt teruggekeken op de vorige les en een nieuw plan voor de dag gemaakt. In de bijles wordt alles eerst voorgedaan, daarna doe je het samen met je begeleider en vervolgens probeer je het zelf. Samen werk je totdat je het onder de knie hebt. Je krijgt indien nodig huiswerk mee naar huis.

Wat zijn de pluspunten van bijles?

De bijlesdocenten van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders willen je inspireren, motiveren en je helpen vertrouwen op te bouwen.

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij bepaald samen met je begeleider een passend moment. Bijlessen vinden plaats op een van onze locaties of online.

Welke vakken zijn geschikt voor bijles?

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste begeleider die de kennis heeft van het vak. Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles vanuit je huis online?

Online bijles is beschikbaar voor alle lesmethodes, vakken & elk niveau. Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Klik hier voor meer informatie.