Vraag een informatiepakket aan

Bijles Arnhem

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders kun je met al je vragen terecht. De begeleider biedt jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt. 

Bijles geven, hoe doen wij dat?

Onze methode is gebaseerd op vier kernvaardigheden:

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren

Onze ervaren en enthousiaste begeleiders vullen aan de hand van deze kernvaardigheden de bijlessen in. Daarbij is er natuurlijk alle ruimte voor de vakinhoudelijke vragen. 

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen onze bijbanen. 

Persoonlijke aanpak op elk niveau

Bij Lyceo geloven we erin dat iedere leerling uniek is. De een kan een steuntje in de rug gebruiken bij geschiedenis, terwijl de ander moeite heeft met scheikunde. Hierdoor geven wij bijles in alle vakken, op ieder niveau. De bijles is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk weer zelfstandig door kunt. 

Waar vind je bijles in Arnhem? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Arnhem en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Arnhem waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een manier waarop we de moeilijke vakken weer leuk kunnen maken. 

Zo ook wanneer je uit de buurt Elderveld, Elden, Kronenburg, Rijkerswoerd, Presikhaaf, Schaarsbergen, Alteveer of Malburgen komt. En woon jij niet in Arnhem? Maar bijvoorbeeld in Apeldoorn, Duiven, Ede, Zevenaar, Wageningen, Elst, Huissen, Didam, Doorwerth, Bennekom, Oosterbeek, Velp, Driel, Rheden of daar in de buurt? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Online bijlessen Arnhem

Wil je liever bijles vanuit huis volgen? Dat kan ook. Bij Lyceo bieden we namelijk ook online bijlessen aan. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...