Lyceo Elst – OBC

Over Betuwe College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Over Betuwe College in Elst verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kom je op de begeleiding, waar een rustige werkplek met enthousiaste begeleiders op je wacht. Toen je startte met de begeleiding hebben we een plan gemaakt om de doelen die jij hebt gesteld samen te kunnen behalen. Iedere week maken we samen een planning die jou duidelijkheid en overzicht geeft. Hier kun je onder het genot van limonade, soep en/of een koekje aan de slag met plannen, leren en huiswerk maken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13.30 uur tot 17.30 uur. 

Kim Alberts

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Kim Alberts en ik ben de vestigingsmanager voor Lyceo in Elst. Naast mijn werk als vestigingscoördinator ben ik nog bezig met een opleiding tot docent wiskunde. Mijn ervaringen in het begeleiden van leerlingen en lesgeven gebruik ik bij het zoeken van een passende begeleiding voor iedere leerling. Samen maken we een plan van aanpak en houden we de voortgang bij. Mochten dingen niet gaan zoals we ze verwacht hadden, gaan we samen uitzoeken hoe dat komt. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich gezien en gehoord worden, en passende begeleiding gegeven wordt.

  • Lyceo Elst – OBC
  • Van der Duyn van Maasdamstraat 25
  • 6661ZR Elst
  • Kim Alberts
  • Vestigingscoördinator
+31650427803

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Elst

Zodra je start met onze bijlessen of begeleiding bespreken we hoe je er voor staat en waar je heen wilt werken. Hoe we die doelen gaan bereiken zetten we in een plan van aanpak. Je zult zelf aan de slag moeten om die doelen te behalen, maar we hebben een hoogopgeleid team begeleiders klaarstaan die jou kunnen helpen met plannen, verschillende leermethoden, overhoren en vragen over huiswerk.

Het voordeel voor leerlingen van het OBC is dat we gevestigd zijn in de onderbouwlocatie van het OBC Elst en het lijntje naar de docenten is kort, zo kunnen we informatie inwinnen die jou kan helpen om je doelen te behalen.

Leerlingen van andere locaties en scholen zijn ook welkom om deel te nemen aan onze begeleiding.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden nemen we contact op met je ouders over jouw voortgang en eventuele aandachtspunten zodat zij ook betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

Huiswerkbegeleiding

Vind je het moeilijk om thuis aan de slag te gaan? Wil je wel huiswerk maken en leren maar lukt het niet omdat je bezig blijft met je telefoon, gamen, of andere leuke dingen? Onder huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. Veel huiswerk is op school af, waardoor je thuis minder hoeft te doen. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. Onder huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. We zoeken samen naar het beste plan voor jou.

Bijles

Heb je meer behoefte aan individuele begeleiding? Dan zijn onze bijlessen en studiecoaching wat voor jou. Tijdens de bijlessen krijg je 45 minuten individuele begeleiding van een begeleider die alle vragen over het betreffende vak kan beantwoorden. Je kunt zelf aangeven met welke onderdelen je moeite hebt en met deze onderwerpen ga je onder de bijles aan de slag. Ook bieden we studiecoaching aan. Onder studiecoaching gaan we met jou aan de slag met leermethoden, plannen en andere onderdelen waar we jou in kunnen coachen en begeleiden. Zo ga je met jouw coach aan de slag om jouw doelen te behalen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie