Vraag een informatiepakket aan

Bijles Den Bosch

Tijdens onze bijlessen in Den Bosch krijg je een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op jouw specifieke vragen. Bijles is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken. Maar ook als je geen achterstanden hebt, en de stof voor een vak is bijvoorbeeld weggezakt, is het belangrijk daar nu iets aan te doen.

Leren leren tijdens de bijles

Tijdens de bijles werken wij met vier kernvaardigheden: 

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren

Tijdens de bijles is jouw kennis het startpunt. Vanaf daar legt de bijles-begeleider de theorie uit en doet deze een opdracht voor. Daarna kun je zelf een opdracht maken. Hierbij is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen. 

Alle vakken

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak op ieder niveau bijles krijgen.

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in Den Bosch? 

Lyceo biedt op verschillende scholen in Den Bosch bijles aan. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen, zo ook in de regio van Den Bosch. Hierdoor is er altijd wel een mogelijkheid voor jou om bijles te volgen. Zo ook als je uit de buurt Engelen, De Kruiskamp, Boschveld, Orthen, De Hambaken, Aawijk, De Herven, De Donk, Rosmalen, Bokhoven, Empel of Oud Empel komt. Woon je net buiten Den Bosch, zoals in Heusden, Oss, Hedel, Kerkdriel, Berlicum, Nuland, Vinkel, Vlijmel of Maaskantje? Ook dan kun je op een van onze locaties terecht. 

Liever online bijles volgen?

Geen probleem, wij bieden online bijlessen aan. Alle informatie hierover staat op de speciale pagina. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...