Vraag een informatiepakket aan

Bijles Den Bosch

Zoek jij bijles in Den Bosch?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Op welke scholen kan ik in Den Bosch en omgeving terecht?

Lyceo biedt bijles op maar liefst vier locaties in Den Bosch en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Den Bosch kun je voor bijles terecht bij de volgende locaties:

 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Bijles in Den Bosch: ondersteuning bij elk schoolvak!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding helpen wij om het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Samen werken we aan het behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen.

De begeleiding

Op onze locatie(s) Den Bosch werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Den Bosch te werk?

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan hen allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!