Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg

Dr.-Knippenberg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Helmond biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. Na je laatste staat een vast team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Evi van den Elzen

Mijn naam is Evi van den Elzen en ik ben vestigingscoördinator op het dr. Knippenbergcollege in Helmond.  Samen met mijn begeleidersteam zorg ik voor een prettige leeromgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wil je graag meer informatie over de begeleiding? Neem dan gerust contact met me op via de app, telefoon of mail.

  • Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg
  • Nachtegaallaan 40
  • 5702KN Helmond
  • Evi van den Elzen
+31630038875

Op deze vestiging in Helmond kun je terecht voor;

Huiswerkbegeleiding

Effectief leren kun je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Geen enkele leerling is hetzelfde, dus voor iedere leerling maken wij een andere aanpak. Door de persoonlijke begeleiding is er altijd ruimte voor controle en vragen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie