Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg

Dr.-Knippenberg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Helmond biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. Na je laatste staat een vast team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Annette Bekkers

Ik ben Annette Bekkers en ben vestigingscoördinator op het Dr. Knippenbergcollege. Vanuit mijn stage bij het jongerenwerk Helmond heb ik mijn passie voor het onderwijs ontdekt. Ik vind het een cadeau dat ik elke dag weer bij mag dragen aan het (terug vinden van) plezier voor school en het zelfvertrouwen van de leerling. Bij de begeleiding wordt er gekeken naar wat de leerling nodig heeft en werken wij vanuit een positieve sfeer. Hierdoor zal geen enkele begeleiding hetzelfde zijn. Samen gaan we aan de slag met het aanleren van duurzame studievaardigheden. Samen vormen we een team:  begeleiders, school, docenten en ouders/verzorgers en jij. Wij hopen er een leerzame maar prettige schoolperiode van te kunnen maken en jouw (zoon/dochter) te helpen daar waar mogelijk is.

  • Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg
  • Nachtegaallaan 40
  • 5702KN Helmond
  • Annette Bekkers
+31635112424

Op deze vestiging in Helmond kun je terecht voor;

Huiswerkbegeleiding

Effectief leren kun je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Geen enkele leerling is hetzelfde, dus voor iedere leerling maken wij een andere aanpak. Door de persoonlijke begeleiding is er altijd ruimte voor controle en vragen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie