Bijles biologie volgen?

Heeft je kind moeite met de chemosynthese en kan hij of zij wel wat hulp gebruiken? Of wil je kind wat meer uitleg over sikkelcelanemie? Meld hem of haar dan aan bij Lyceo voor biologie bijles. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jouw kind helpen zijn of haar kennis op peil te houden en te krijgen, zodat hij of zij vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet gaat.

Bijles helpt je kind om de lesstof van biologie beter te begrijpen en te verwerken. Je kind krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar hij of zij moeite mee heeft. Daarnaast kan je kind al zijn of haar vragen stellen aan de vaste begeleider. Bij Lyceo is het kennisniveau van jouw kind het vertrekpunt. Op die manier krijgt je kind precies de aandacht die nodig is.

Direct aanmelden

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op
Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van biologie bijles

Beter begrip van de biologie stof
Een vaste ervaren begeleider
Achterstanden voor biologie worden weggewerkt
We werken op het tempo van jouw kind
Meer zelfvertrouwen
Hogere cijfers voor biologie
Bijles natuurkunde

Hoe ziet bijles biologie eruit?

Een uur lang krijgt je kind een-op-een begeleiding voor biologie. Wil je langer bijles of meerdere keren per week? Dat kan ook. Op het moment dat het jouw kind uitkomt. Of je kind nu al zijn of haar vragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les. Onze bijlesbegeleiders geven uitleg die bij jouw kind past, ze geven voorbeelden zodat de stof voor je kind begint te leven. Samen met de begeleider oefent je kind met het correct beantwoorden van vragen en de bijlesbegeleider stimuleert je kind om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen bij waar nodig.

Ook geven we tips hoe je kind het beste de stof kan leren voor de biologie toetsen en hebben daarbij oog voor de leerstijl van jouw kind. Ook helpen ze de stof voor de toets in te plannen voor de beste voorbereiding. Met de extra uitleg en de oefeningen die je kind tijdens de biologie bijles gekregen heeft, gaat hij of zij met een goed gevoel de toets in.

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op het kennisniveau van je kind, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kan je kind zich optimaal richten op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken deze met je kind. Zo weet je als ouder precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijgt je kind zelfvertrouwen, wat resulteert in betere prestaties.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor biologie

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor biologie die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hiernaast zie je een voorbeeld van een Lyceo Legt Uit filmpje voor het vak biologie. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor biologie maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!