Biologie
Schrijf je in >

Bijles biologie volgen?

Heb je moeite met de chemosynthese en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je wat meer uitleg over sikkelcelanemie? Volg dan bij Lyceo bijles voor het vak biologie. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jou helpen je kennis op peil te houden en te krijgen. Zodat jij vol zelfvertrouwen je toetsen tegemoet gaat.

Een uur lang krijg je één op één begeleiding voor biologie. Wil je langer bijles of meerdere keren per week? Dat kan ook. Op het moment dat jij wilt. Of je nu al je vragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les. Al je vragen kan je stellen bij je bijlesbegeleider, zodat de stof weer helder voor je wordt. Onze bijlesbegeleiders geven je uitleg die bij jou past, ze geven je voorbeelden zodat de stof voor je begint te leven. Samen oefen je met correct beantwoorden van vragen en je bijlesbegeleider stimuleert je om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen je bij waar nodig.

We geven je ook tips hoe je het beste de stof kan leren voor je biologietoetsen en hebben daarbij oog voor jouw leerstijl. Ze helpen je ook de stof inplannen voor de toets voor de beste voorbereiding. Met de extra uitleg en de oefeningen die je tijdens de biologie bijles gekregen hebt, ga jij met een goed gevoel je toets in.

direct aanmelden

Schrijf je in >

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie